Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i jeszcze kwestia pieniędzy. Czy damy radę opłacać hotel? To będzie 300zł miesięcznie :roll: A co się stanie jak nie uzbieramy?
Ja mogę tylko 50 zł miesięcznie :shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz przystojniak już wstawiony na adopcyjną, a teraz czeka na dobre cioteczki, dzięki którym na domek będzie mógł czekać w cieple, czyli hoteliku...
Roki prosi, by go już zabrać z tego zimnego schronu, jest tam od października...

Posted

[quote name='pusia2405']Słuchajcie!!
Ja na 90% będę mogła zawieźć bidula do Jeleniej. Wszystko zależy od warunków drogowych (nie mam samochodu na który zawsze można liczyć). Mam nadzieję, że inne przeszkody nie wystąpią.
W ciągu tygodnia nie dam rady. Czas mi nie pozwala.[/quote]

pusia2405 zaproponowała transport kilka postów wcześniej :roll:

Posted

To 10% przewiduję na warunki pogodowe. Na razie nic nie mówią o opadach, więc myślę, że można wszystko zgrywać. Tak, żeby była pewność, że boksio ma zarezerwowany hotel.
I kto ma odbierać chłopaka w Jeleniej??
Apbt, czy będziesz mogła ze mną jechać??

Posted

Pamietacie boxie ze schroniska w Zielonej Gorze ktora byla w hotelu u Ewy kolo Zielonej G.tam byl wczesniej moj Kuba przed wyjazdem do mnie ??

W budynku, ogrzewanym, spacery, socjalizacja
czy sprawdzic z Ewa mozliwosc i cene ?

Posted

[quote name='AgaiTheta']Raczej nie ma co liczyć na ten hotel, tam są psy V.Willas, nie wiem czy one są do adopcji.[/quote]

no chyba będą :roll: bo hotel na dożywotnią rezydencję pewnie ich nie wziął. Mam nadzieję, że ona dostanie jakiś zakaz posiadania zwierząt, bo będzie powtórka całej tej sytuacji :shake:

Biedny Rocki :-(