pusia2405 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jeszcze raz ucałuję ciebie Rockuś:loveu: :loveu: Quote
Rymonka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Rockusiu Kochany Kocham Cię!!!!! Jeszcze raz trzymaj się chłopaku tam ciepło i żyj swobodnie i miłości!!!! Buźki od Aguśki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rymonka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Agniest napisał(a):a będą jakieś nowe foteczki ???? :) hmmm.. z tym pewnie będzie ciężko... ale spróbuje zadzwonić do Pani Ludmiły, może jakoś zrobi parę fotek i przesle a ja wrzuce....a jak nie, to cóż.... pozostaje nam poprosić ładnie Julkę :cool3: Quote
Apbt_sól Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :loveu: :loveu: :modla: :modla: Tak prosimy o fotany:sweetCyb: :bigcool: :shinyalez siecieszę :evil_lol: Quote
credita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 łezki mi sie kręcą wszystkiego dobrego Rokusiu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Rocki ciocia Aga nie zapomniała o Tobie, wiesz że masz największe miejsce parkingowe w moim serduszku, na zawsze! Tylko z czasem kiepsko, obdzielić wszystkich, po kawałku dla każdego a doba krótka. Ty już szczęśliwy i o inne teraz walczymy. Trzmaj się i bądź zdrów mój Królewiczu, poproszę którąś cioteczkę, by zerknęła co tam u Ciebie! Quote
mm.templum Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 AgaiTheta napisał(a):Rocki ciocia Aga nie zapomniała o Tobie, wiesz że masz największe miejsce parkingowe w moim serduszku, na zawsze! Tylko z czasem kiepsko, obdzielić wszystkich, po kawałku dla każdego a doba krótka. Ty już szczęśliwy i o inne teraz walczymy. Trzmaj się i bądź zdrów mój Królewiczu, poproszę którąś cioteczkę, by zerknęła co tam u Ciebie! ........bo jak tu o takim ślicznym fafluniastym stworzonku, które wszystkich za serducha chwyciło zapomnieć, nie da sie poprostu................. Quote
pusia2405 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 mm.templum napisał(a):........bo jak tu o takim ślicznym fafluniastym stworzonku, które wszystkich za serducha chwyciło zapomnieć, nie da sie poprostu................. Oj nie da!!:shake: Quote
Rymonka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ....... dostałam sms'ka od Pani Ludmiły ... i Rocki ma sie bardzo dobrze, apetyt mu jak najbardziej dopisuje... przytyło sie chłopakowi..... (żeby tylko nie przesadzić w druga stronę....:evil_lol: )... no ale na zdrowie niech mu wyjdzie.... no a może w przyszłym tygodniu ciotka Julka-Imbirkowa odwiedzi naszego przystojniaka i jakieś foty nam tu pokaże.....:cool3: troszkę ją "pomolestowałam" dzisiaj... ale ona mi wybaczy, bo wie jak bardzo zależy nam na - choć tylko z fotografii - Rockim:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Faflunek kochany!!! Oh... ale bym go wymemłała.. i wyśicskała.... Pamietamy Rocki o Tobie!!!!!!!!!!!!!!!! i zawsze pamietac będziemy !!!:loveu: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Rymonka napisał(a): no a może w przyszłym tygodniu ciotka Julka-Imbirkowa odwiedzi naszego przystojniaka i jakieś foty nam tu pokaże.....:cool3: troszkę ją "pomolestowałam" dzisiaj... ale ona mi wybaczy, bo wie jak bardzo zależy nam na - choć tylko z fotografii - Rockim:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Faflunek kochany!!! Oh... ale bym go wymemłała.. i wyśicskała.... hehehe, no aż tak mocno to mnie nie musiałaś molestować:evil_lol:, sama jestem bardzo ciekawa co u przystojniaka słychać:lol: niestety dopiero przyszły tydzień wchodzi w rachubę... no i oczywiście nie zapomnę go wytarmosić od Ciebie:evil_lol::loveu: Quote
Rymonka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Rocky szczęsliwy w domku.....ale my czekamy na najnowsze wieści i fotki!!!!..... pewnie już niedługo... ciotki działają.........:cool3: Tymczasem Przystojniaku NASZ... buźki od Aguśki :loveu: Quote
pusia2405 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A ja byłam w tamtym tygodniu w Łodzi i nie dałam rady odwiedzić naszego przystojniaka:-( . Moja cała psia i kocia rodzina zaczęła na zawołanie chorować:placz: Także byłam przez te parę dni na etacie kierowcy do weta i drugim etacie pielęgniarki przede wszystkim kociej:placz: Ale nie zapominam o Rockusiu i na pewno go w końcu odwiedzę!!:loveu: Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jesteśmy z mOn4 po wizycie u Rokusia:loveu::loveu::loveu: Przywitał nas i wylizał iście po bokserowemu:loveu:, jest szczęśliwy i widać to po nim. Niestety zdjęcia tylko domowe, bo przez Łódź przewinęła się znowu nawałnica akurat jak byłyśmy z wizytą:cool3: narazie tylko tyle bo muszę iść na spacerek ze swoim fafelkiem;) c.d.n.:p Quote
mOn4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Fotki z dzisiejszej wyprawy do Rokiego i Hultaja, niestety większość rozmazane, bo ciężko mi było uchwycić go w bezruchu. Może Julce wyszły lepsze :), no ale zamieszczam, co mam: Podam ładnie łapkę Czyżby coś dobrego(?) :razz: Tia na pewno coś dobrego :diabloti: Coś się kroi... c.d.n Quote
mOn4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 i kolejne... No kiedy wreszcie dostanę ten smakołyk :angryy: A to Hultaj :D I na koniec słodzik :loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 a ja pytam gdzie jest Rocki, gdzie mój Rocki :placz: :loveu: ...brak mi słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
CASIA&ttb Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jeju jakie piękne boksie dwa-ale moje drogie panie gdzie są fotki Rockusia naszego kochanego,tej kupki nieszczęścia która dzielnie nam bąkała i na nas smarkała w samochodzie w czasie drogi do hotelu:cool1: ?? Czy to oby napewno ta śliczna mordka to orginalny Rocki :razz: ?? Pięknyyyyyyyyy Rockulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mOn4 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Casia_i_Figa napisał(a): Czy to oby napewno ta śliczna mordka to orginalny Rocki :razz: ?? 100% oryginał :D Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no to zarzucimy Was dzisiaj foteczkami:diabloti: c.d.n.:p Quote
mm.templum Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 teraz to juz nie Rocki jest tylko z półtora Rockiego!!! Utyty pięknie jest, wszystko idzie wiec w dobrą strone:lol: Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Normalnie szok :crazyeye: Rokuś wyglada wspaniale, to już nie jest ten sam chodzącyc szkielecik!!! Cudnie :loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Rocki wcale nie jest grubasek, tylko ma piękną sierść, ale chydy jest, mimo że dużo zajada. Ma też dużo biegu ostatnio, może dlatego schudł. Postaramy się jak najszybciej porobić kawalerowi badania. Quote
Rymonka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 MOJE KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja dopiero weszłam....a zdjątka już tak długo są :evil_lol: .... zgapiłam się!!! nie wybacze sobie tego!!! Jest przepiękny... a ten wzrok!!!!!!! Chyba się rozpłacze ale ze szczęścia oczywiście!!!!!! Cudowanie wygląda!!!!!! Buźki od Aguśki!! ps. dzięki Juleczka za radość jaką dziś mi sprawiłaś fotoskami... Quote
Recommended Posts