Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rockusiu Kochany Kocham Cię!!!!!
Jeszcze raz trzymaj się chłopaku tam ciepło i żyj swobodnie i miłości!!!!
Buźki od Aguśki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agniest napisał(a):
a będą jakieś nowe foteczki ???? :)

hmmm.. z tym pewnie będzie ciężko... ale spróbuje zadzwonić do Pani Ludmiły, może jakoś zrobi parę fotek i przesle a ja wrzuce....a jak nie, to cóż.... pozostaje nam poprosić ładnie Julkę :cool3:

Posted

Rocki ciocia Aga nie zapomniała o Tobie, wiesz że masz największe miejsce parkingowe w moim serduszku, na zawsze! Tylko z czasem kiepsko, obdzielić wszystkich, po kawałku dla każdego a doba krótka. Ty już szczęśliwy i o inne teraz walczymy.
Trzmaj się i bądź zdrów mój Królewiczu, poproszę którąś cioteczkę, by zerknęła co tam u Ciebie!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Rocki ciocia Aga nie zapomniała o Tobie, wiesz że masz największe miejsce parkingowe w moim serduszku, na zawsze! Tylko z czasem kiepsko, obdzielić wszystkich, po kawałku dla każdego a doba krótka. Ty już szczęśliwy i o inne teraz walczymy.
Trzmaj się i bądź zdrów mój Królewiczu, poproszę którąś cioteczkę, by zerknęła co tam u Ciebie!

........bo jak tu o takim ślicznym fafluniastym stworzonku, które wszystkich za serducha chwyciło zapomnieć, nie da sie poprostu.................

Posted

mm.templum napisał(a):
........bo jak tu o takim ślicznym fafluniastym stworzonku, które wszystkich za serducha chwyciło zapomnieć, nie da sie poprostu.................

Oj nie da!!:shake:

Posted

....... dostałam sms'ka od Pani Ludmiły ... i Rocki ma sie bardzo dobrze, apetyt mu jak najbardziej dopisuje... przytyło sie chłopakowi..... (żeby tylko nie przesadzić w druga stronę....:evil_lol: )... no ale na zdrowie niech mu wyjdzie....

no a może w przyszłym tygodniu ciotka Julka-Imbirkowa odwiedzi naszego przystojniaka i jakieś foty nam tu pokaże.....:cool3: troszkę ją "pomolestowałam" dzisiaj... ale ona mi wybaczy, bo wie jak bardzo zależy nam na - choć tylko z fotografii - Rockim:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Faflunek kochany!!! Oh... ale bym go wymemłała.. i wyśicskała....

Pamietamy Rocki o Tobie!!!!!!!!!!!!!!!! i zawsze pamietac będziemy !!!:loveu:

Posted

Rymonka napisał(a):

no a może w przyszłym tygodniu ciotka Julka-Imbirkowa odwiedzi naszego przystojniaka i jakieś foty nam tu pokaże.....:cool3: troszkę ją "pomolestowałam" dzisiaj... ale ona mi wybaczy, bo wie jak bardzo zależy nam na - choć tylko z fotografii - Rockim:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Faflunek kochany!!! Oh... ale bym go wymemłała.. i wyśicskała....

hehehe, no aż tak mocno to mnie nie musiałaś molestować:evil_lol:, sama jestem bardzo ciekawa co u przystojniaka słychać:lol: niestety dopiero przyszły tydzień wchodzi w rachubę...
no i oczywiście nie zapomnę go wytarmosić od Ciebie:evil_lol::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Rocky szczęsliwy w domku.....ale my czekamy na najnowsze wieści i fotki!!!!..... pewnie już niedługo... ciotki działają.........:cool3:

Tymczasem Przystojniaku NASZ... buźki od Aguśki :loveu:

Posted

A ja byłam w tamtym tygodniu w Łodzi i nie dałam rady odwiedzić naszego przystojniaka:-( .
Moja cała psia i kocia rodzina zaczęła na zawołanie chorować:placz:
Także byłam przez te parę dni na etacie kierowcy do weta i drugim etacie pielęgniarki przede wszystkim kociej:placz:
Ale nie zapominam o Rockusiu i na pewno go w końcu odwiedzę!!:loveu:

Posted

Jesteśmy z mOn4 po wizycie u Rokusia:loveu::loveu::loveu:
Przywitał nas i wylizał iście po bokserowemu:loveu:, jest szczęśliwy i widać to po nim. Niestety zdjęcia tylko domowe, bo przez Łódź przewinęła się znowu nawałnica akurat jak byłyśmy z wizytą:cool3:

narazie tylko tyle bo muszę iść na spacerek ze swoim fafelkiem;)

c.d.n.:p

Posted

Fotki z dzisiejszej wyprawy do Rokiego i Hultaja, niestety większość rozmazane, bo ciężko mi było uchwycić go w bezruchu. Może Julce wyszły lepsze :), no ale zamieszczam, co mam:

Podam ładnie łapkę

Czyżby coś dobrego(?) :razz:

Tia na pewno coś dobrego :diabloti:

Coś się kroi...

c.d.n

Posted

Jeju jakie piękne boksie dwa-ale moje drogie panie gdzie są fotki Rockusia naszego kochanego,tej kupki nieszczęścia która dzielnie nam bąkała i na nas smarkała w samochodzie w czasie drogi do hotelu:cool1: ??

Czy to oby napewno ta śliczna mordka to orginalny Rocki :razz: ??

Pięknyyyyyyyyy Rockulec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Rocki wcale nie jest grubasek, tylko ma piękną sierść, ale chydy jest, mimo że dużo zajada. Ma też dużo biegu ostatnio, może dlatego schudł. Postaramy się jak najszybciej porobić kawalerowi badania.

Posted

MOJE KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja dopiero weszłam....a zdjątka już tak długo są :evil_lol: .... zgapiłam się!!! nie wybacze sobie tego!!!

Jest przepiękny... a ten wzrok!!!!!!! Chyba się rozpłacze ale ze szczęścia oczywiście!!!!!! Cudowanie wygląda!!!!!!

Buźki od Aguśki!!

ps. dzięki Juleczka za radość jaką dziś mi sprawiłaś fotoskami...