Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie wogole nie zwraca na dzieci uwagi glaszcza go a on cierpliwy daje sie glaskac:)) strasznie meza pilnuje gdzie sie nie ruszy to Brendon za nim , maz go wszedzie zabiera:)) poszedl do ubikacji to brendon pod drzwiami czekal cierpliwie az maz wyjdzie ja go wolalam do pokoju ,mowie ze pan zaraz wyjdzie a on i tak czeka. jest dobrze musi sie jeszcze zaklimatyzowac ma smutne oczka ale zrobie wszystko zeby byl szczesliwy:))))

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te smutne oczka sie jeszcze rozjasnia, nie ma sie co martwic! On jest bardzo nie pewny poki co, mozliwe ze tez dlatego chodzi caly czas za pani mezem, obral sobie go za swojego pana :)
Super, ze kontakt z dziecmi sprawia mu przyjemnosc i daje sie bez problemu glaskac. Tylko czekac, az wroci do niego energia i radosc zycia :)

Miejmy nadzieje ze noc bedzie spokojna, mozliwe ze bedzie chcial sie trzymac blisko lozka zeby sie z pani mezem nie rozstawac :)

Posted

witam:) pierwsza noc za nami nie bylo zadnych problemow spal sobie na swoim poslaniu o 3.30 byl juz na polu ,jest spokojny daje lapke najpierw jedna potem druga mysle ze wszystko sie ulozy wybieramy sie dzis do weterynarza napisze jak przebiegla wizyta.:lol:

Posted

[quote name='brandonek']witam:) pierwsza noc za nami nie bylo zadnych problemow spal sobie na swoim poslaniu o 3.30 byl juz na polu ,jest spokojny daje lapke najpierw jedna potem druga mysle ze wszystko sie ulozy wybieramy sie dzis do weterynarza napisze jak przebiegla wizyta.:lol:[/QUOTE]

Super :) zatem czekamy na informacje z przebiegu wizyty u weta :)

Posted

Jestem bo dopiero dzisiaj mam dostęp do internetu ;)
Bardzo się cieszę, że Brendon tak szybciutko się u Państwa aklimatyzuje :multi::multi::multi:
To naprawdę wspaniała wiadomośc :lol:
Szczerze mówiąc to tak właśnie myślałam, ze Brandon wybierze sobie na swojego Pańcia męża ;)
Najbardziej cieszy mnie fakt, że Brandon lubi dzieci bo tego troszeczkę się bałam
Czekamy na wiadomości po wizycie u weterzynarza i na zdjęcia oczywiście :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='brandonek']witam:) pierwsza noc za nami nie bylo zadnych problemow spal sobie na swoim poslaniu o 3.30 byl juz na polu ,jest spokojny daje lapke najpierw jedna potem druga mysle ze wszystko sie ulozy wybieramy sie dzis do weterynarza napisze jak przebiegla wizyta.:lol:[/QUOTE]

wciąż czekamy .......

Posted

witam:) jestesmy po wizycie u weterynarza Brandon ma swoja nowa ksiazeczke dostal tabletki na robaki , zaszczepiony na wscieklizne. musze powiedziec ze nie jestem zadowolona z tej wizyty pani doktor przepisala na kartke nr brandona z ucha kazala nam dzwonic do jakiegos towarzystwa i tam mamy dostac informacje ile faktycznie pies ma lat gdzie sie urodzil i kazala przyjsc w sobote bo jak stwierdzila ze jak brandon ma wiecej niz 8 lat to kastracja nie jest mu potrzebna a nie chce stracic brandnona z powodu braku kastracji:( napisze w sobote po wizycie:( stwierdzam ze pani doktor byla zmeczona :(

Posted

Po czesci sie z tym zgadzam, w tym wieku narkoza moze byc dla niego niezbyt dobrym pomyslem. Z tego co wiem to Brandon ma ok. 8 lat i trzeba sie wspolnie zastanowic czy skracac mu zycie o jakis tam procent przez poddawanie dzialaniu narkozy. Ja widze jak bardzo to wykonczylo organizm mojego szczyla, a co dopiero psa ktory ma 8 lat.
Ciesze sie, ze wszystko z Brandonem OK, obawialam sie jakis stanow zapalnych w uszach itp. ze wzgledu na to, ze ewidentnie byl zaniedbywany przez jakis czas.
Czekamy na wiesci po sobocie i jakies zdjecia :D

Posted

Tak w tytule jest tak napisane, dlatego ze ludzie ktorzy sie "opiekowali" psem tak twierdzili. Ja sama nie wiem jak edytowac tytul watku, juz dawno bym zmienila na "Brandon w nowym domu" ale sierota ze mnie :oops: :placz:
Po tym jak Panstwo Brandys zdecydowali sie zabrac psa, ja wielkim zbiegiem okolicznosci dorwalam numer do prawnego wlasciciela, ktory mial dostep do ksiazeczki i znal psa. To on mi powiedzial ze Brandon ma 8 lat, od razu dzwonilam do Panstwa Brandys zeby powiedziec o tym i upewnic sie czy ich decyzja sie nie zmieni pod wplywem tej informacji. Bo jednak jest to roznica adoptowac psa 5 letniego i 8 letniego. Pomimo tego Pani Kasia powiedziala ze biora Brandona bez wzgledu na to ile ma lat. Tak wiec oni wiedzieli ile lat dokladnie ma Brandon w momencie przywiezienia go do domu.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczko wejdź edytuj post ......potem edycje zaawansowane i tak zmienisz szybciutko tytuł wątku :)[/QUOTE]

Aaaa to w tym zaawansowane tkwil caly szkopul :D Juz zrobione!
Dziekuje za pomoc cioteczko!

Posted

dla mnie to nie problem ze Brandon ma 8 lat:) Chodzilo mi tylko ze obiecalam zrobic mu ta kastracje ale skoro nie bedzie mu juz potrzebna ze wzgledu na wiek to oczywiscie tego nie zrobie. Kupilismy mu u pani doktor szampon i dzis go umyjemy i do gryzienia takie palki to ma mu czyscic jame ustna. nie wiem jak te zdjecia tu wstawic:))) a i Brandon juz chetnie na wyrko wskakuje:)))) jest kochany:)))

Posted

[quote name='brandonek']dla mnie to nie problem ze Brandon ma 8 lat:) Chodzilo mi tylko ze obiecalam zrobic mu ta kastracje ale skoro nie bedzie mu juz potrzebna ze wzgledu na wiek to oczywiscie tego nie zrobie. Kupilismy mu u pani doktor szampon i dzis go umyjemy i do gryzienia takie palki to ma mu czyscic jame ustna. nie wiem jak te zdjecia tu wstawic:))) a i Brandon juz chetnie na wyrko wskakuje:)))) jest kochany:)))[/QUOTE]
Proszę przesłać na adres @ :) buziaki dla Brandona :*

Posted

[quote name='brandonek']dla mnie to nie problem ze Brandon ma 8 lat:) Chodzilo mi tylko ze obiecalam zrobic mu ta kastracje ale skoro nie bedzie mu juz potrzebna ze wzgledu na wiek to oczywiscie tego nie zrobie. Kupilismy mu u pani doktor szampon i dzis go umyjemy i do gryzienia takie palki to ma mu czyscic jame ustna. nie wiem jak te zdjecia tu wstawic:))) a i Brandon juz chetnie na wyrko wskakuje:)))) jest kochany:)))[/QUOTE]

Ajjj tez bym tak chciala ;) Porzadna kapiel, dobre jedzonko, cos na przekaskie i jeszcze wlasna kanapa!
Ciesze sie, ze Brandon trafil na takich ludzi, chyba nigdy nie przestane dziekowac za dobre serce waszej rodziny!!!

Martika jak juz bedziesz miala zdjecia to smigiem wstawiaj na watek!!!