Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wiesz może on jest tatusiem i namówił Krysię :) :)

Może być tylko przybranym tatusiem.
Nie daliśmy mu tej szansy, został ciachnięty w ,, hoteliku " u Arktyki.

Posted

bianka0 napisał(a):
Może być tylko przybranym tatusiem.
Nie daliśmy mu tej szansy, został ciachnięty w ,, hoteliku " u Arktyki.

oj tam pj tam mnie sie czesto pytają czy ganga jest dzieckiem Rudej i Rambiego. Bywa zę odpowiadam TAK bo mi się nie chce tłumaczyć

Posted

Wczoraj wydawało się że jest już dobrze z mniejszym z nich bo od samego przyjazdu nic nie jadł, miał rozwolnienie i wymiotował.Wczoraj byliśmy u pani wet.która dała nam tabletki.Po nich kupka się uregulowała i zaczął podchodzić do jedzenia.Wprawdzie oblizywał tylko galaretę z mięska ale była nadzieja że będzie dziś lepiej. Za to dziś makabra nic nie jadł nawet nie chciał pić .gasł w oczach .Po południu byliśmy u wet.dostał kroplówkę i kilka zastrzyków niedawno wróciliśmy.Zobaczymy co dalej:) Teraz obydwa grzecznie śpią. tak że nie było czasu za bardzo na rozmyślaniem nad imionami lub nad tym który zostanie.Bo to bardzo trudne obydwa są bardzo kochane i bardzo różne.

Posted

Ten drugi maluch też dobrze nawet bardzo dobrze:diabloti: szybko przybiera na wadze :cool3:Głodomór nienasycony:razz:.Wszędzie go pełno .Za Tobim chodzi krok w krok dobrze że wcześnie chodzi spać toTobik ma chwilę prywatności:diabloti: i może się przytulać do swojej panci bo jest trochę zazdrosny:evil_lol:

Posted

Nic się nie poprawia:( Cały dzień spał smutny więc pojechaliśmy znowu do weterynarza (kroplówka na wzmocnienie i zastrzyki) nawet nie protestował . Bardzo się boję o niego, oby jutro było lepiej bo teraz śpi.:((

Posted

Strasznie smutne wiadomości. Miałam nadzieję na lepsze. A co w ogóle mówi Pani weterynarz? Co może być powodem takiego złego samopoczucia Maluszka?
A jak Jego braciszek? wszystko w porządku?
Krysiu! Pozdrawiam serdecznie!!!

Posted

Dzisiaj bardzo dokładnie go obejrzała i stwierdziła że na żołądku raczej nic nie ma więc to musi być wirusowe zapalenie jelit.Ponieważ ten zastrzyk który dostały w schronisku uodparnia po 14 dniach czyli jeszcze nie zaczął działać. No widzicie ten nie je a jego braciszka muszę pilnować żeby się nie przejadł ,jest bardzo żywy i super zabawowy.Musimy wybrać mu jakieś imię.Proszę o pomoc:) Ale chociaż śpią w nocy grzecznie razem u siebie,dzisiaj spały od 21 do 8,30.Zaglądałam czy się nie podusiły i wysadziłam siku o8,30.To znaczy że je obudziłam.:)

Posted

Fajny musi być widok takich dwóch śpiących Maluszków!!!
A czy nie ma żadnych przeciwwskazań, żeby Maluszki przebywały i spały razem?
Krysiu! Imionka pewnie wymyślimy jakieś fajne, tzn pomożemy Ci w propozycjach i ewentualnym wyborze.
Póki co ciepło pozdrawiam i życzę Wam wszystkim dobrego wieczoru!!!

Posted

Dzień dobry. Wydaje mi się że lepiej ,zaczyna się ciekawić co się dookoła dzieje zaczyna dreptać i podchodzi do wody ale nie pije . Za to drugi posmutniał i stracił apetyt.:(Mam przechlapane,a może jestem przewrażliwiona?