PaulinaB Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Iza i Avanti napisał(a):Paulina! Pomyślę nad jakimś bazarkiem ;) dziekuje! ja zobacze co mam w domu i porozmawiam ze znajomymi moze ktos cos da na bazarek fajnego:) Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Bazarek dla Lucusia: http://www.dogomania.pl/threads/216333-Ciekawy-bazarek-dla-ślepego-Lucusia-którego-nikt-nie-chce...-Do-28.10... Proszę o podnoszenie, rozsyłanie, gadanie ;) Quote
PaulinaB Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 wspaniale dziekuje:D lece podrzucic wątek! Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Paulinka przesylam watek ,gdzie interesujemy sie Zumkiem ,jak cos bedziesz wiedziesz napisz prosze http://www.dogomania.pl/threads/204948-Krakowscy-weterani-czekają-tak-długo-prosimy-o-spacery-ogłoszenia-!!!?p=17847923#post17847923 Quote
PaulinaB Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 podnoszę wątek Lucka, bo cichutko tutaj jest:( Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 PaulinaB napisał(a):podnoszę wątek Lucka, bo cichutko tutaj jest:( Jutro odwiedze go osobiscie ,a dzisjaj na watku Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 PaulinaB napisał(a):podnoszę wątek Lucka, bo cichutko tutaj jest:( Jutro odwiedze go osobiscie ,a dzisjaj na watku:lol: Quote
PaulinaB Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 super:) ja najprawdopodobniej dotre do domu juz w srode i wysciskam Lucjusza:D Quote
salibinka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Paulinko, przepraszam za ten bazarek - nie dam jednak w najbliższym czasie rady, dlatego umówiłam się z Twoją Mamą, że kasa pozostała po Juleczce przejdzie na potrzeby Lucka. A jeśli Ktoś miałby możliwość wystawienia bazarku, chętnie podrzucę fanty na terenie Krakowa. Widziałam Lucka, jak odbierałam Julcię, jest taki kochany - taka czysta psia serdeczność :) Quote
PaulinaB Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Tak sie zastanawiam czy moze ja nie dalabym rady wystawic bazarku? nigdy tego nie robilam wprawdzie, ale moze by sie udalo Aniu z Twoją pomocą?:D dopytalabym sie co i jak... Quote
PaulinaB Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 No i troszkę zdjęć szalonego Lucusia:))) z każdym dniem jest cudowniejszy:) Quote
Kapsel Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jest piękny i taaaaaaaki szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaB Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 cudniasty:D nie dość że piękny to ma wspaniały charakter:) uwielbiam tego psiurka i gdyby nie moja gromadka, brałabym go w ciemno:) niestety telefony milczą, kompletny brak zainteresowania, ani pół telefonu ehhh ale mam nadzieje ze jak już telefon zadzwoni to z najwspanialszego domku na swiecie;) Quote
PaulinaB Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Lucjanek już bez jajek, dzisiaj Lucek byl na kastracji, bardzo szybko się wybudzil i doszedl do siebie, tak ze po paru godzinach nic po nim nie bylo widac, zadnych sladów narkozy;) udało nam się poprosic dr żeby potraktowal Lucka ulgowo i za kastrację zapłaciłam 100zł:) jutro zrobie zdjecie zaswiadczenia o kastracji od weta! dam znac jak sie nasz chlopak jutro bedzie czul! Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 PaulinaB napisał(a):Lucjanek już bez jajek, dzisiaj Lucek byl na kastracji, bardzo szybko się wybudzil i doszedl do siebie, tak ze po paru godzinach nic po nim nie bylo widac, zadnych sladów narkozy;) udało nam się poprosic dr żeby potraktowal Lucka ulgowo i za kastrację zapłaciłam 100zł:) jutro zrobie zdjecie zaswiadczenia o kastracji od weta! dam znac jak sie nasz chlopak jutro bedzie czul! Paulinko przypomnij mi jutro żebym dala 10 zł z bazarku na Lucusia. Quote
Kapsel Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 PaulinaB napisał(a):Lucjanek już bez jajek, dzisiaj Lucek byl na kastracji, bardzo szybko się wybudzil i doszedl do siebie, tak ze po paru godzinach nic po nim nie bylo widac, zadnych sladów narkozy;) udało nam się poprosic dr żeby potraktowal Lucka ulgowo i za kastrację zapłaciłam 100zł:) jutro zrobie zdjecie zaswiadczenia o kastracji od weta! dam znac jak sie nasz chlopak jutro bedzie czul! To dobrze, ze wszystko się udało :fadein: Quote
PaulinaB Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Lucek czuje się dobrze, był bardzo zainteresowany raną więc dostał kołnierz, ale szybko mu go ściągnęłam bo Lucjusz był bardzo przestraszony, więc założyłyśmy mu ubranko, też mu nie odpowiada ta opcja ale przynajmniej nie boi sie tak jak przy kołnierzu, jakoś jeszcze tydzień wytrzymamy;) Wstawiam zdjęcie od weterynarza z potwierdzeniem kastracji: Dziękuje bardzo Foksi za pieniążki dla Lucka, za bazarek wyszło 10zł, a Lucek dostał 20zł:) Quote
salibinka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Paulinka, gdzie znajdę tekst dla Lucka? I które zdjęcia - ma wykupiony pakiet ogłoszeniowy. Quote
Recommended Posts