Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinko, przepraszam za ten bazarek - nie dam jednak w najbliższym czasie rady, dlatego umówiłam się z Twoją Mamą, że kasa pozostała po Juleczce przejdzie na potrzeby Lucka.

A jeśli Ktoś miałby możliwość wystawienia bazarku, chętnie podrzucę fanty na terenie Krakowa.

Widziałam Lucka, jak odbierałam Julcię, jest taki kochany - taka czysta psia serdeczność :)

Posted

Tak sie zastanawiam czy moze ja nie dalabym rady wystawic bazarku? nigdy tego nie robilam wprawdzie, ale moze by sie udalo Aniu z Twoją pomocą?:D dopytalabym sie co i jak...

Posted

cudniasty:D nie dość że piękny to ma wspaniały charakter:) uwielbiam tego psiurka i gdyby nie moja gromadka, brałabym go w ciemno:) niestety telefony milczą, kompletny brak zainteresowania, ani pół telefonu ehhh ale mam nadzieje ze jak już telefon zadzwoni to z najwspanialszego domku na swiecie;)

Posted

Lucjanek już bez jajek, dzisiaj Lucek byl na kastracji, bardzo szybko się wybudzil i doszedl do siebie, tak ze po paru godzinach nic po nim nie bylo widac, zadnych sladów narkozy;) udało nam się poprosic dr żeby potraktowal Lucka ulgowo i za kastrację zapłaciłam 100zł:) jutro zrobie zdjecie zaswiadczenia o kastracji od weta! dam znac jak sie nasz chlopak jutro bedzie czul!

Posted

PaulinaB napisał(a):
Lucjanek już bez jajek, dzisiaj Lucek byl na kastracji, bardzo szybko się wybudzil i doszedl do siebie, tak ze po paru godzinach nic po nim nie bylo widac, zadnych sladów narkozy;) udało nam się poprosic dr żeby potraktowal Lucka ulgowo i za kastrację zapłaciłam 100zł:) jutro zrobie zdjecie zaswiadczenia o kastracji od weta! dam znac jak sie nasz chlopak jutro bedzie czul!

Paulinko przypomnij mi jutro żebym dala 10 zł z bazarku na Lucusia.

Posted

PaulinaB napisał(a):

To dobrze, ze wszystko się udało :fadein:

Posted

Lucek czuje się dobrze, był bardzo zainteresowany raną więc dostał kołnierz, ale szybko mu go ściągnęłam bo Lucjusz był bardzo przestraszony, więc założyłyśmy mu ubranko, też mu nie odpowiada ta opcja ale przynajmniej nie boi sie tak jak przy kołnierzu, jakoś jeszcze tydzień wytrzymamy;)

Wstawiam zdjęcie od weterynarza z potwierdzeniem kastracji:

Dziękuje bardzo Foksi za pieniążki dla Lucka, za bazarek wyszło 10zł, a Lucek dostał 20zł:)