Agula99 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Trzymamy, trzymamy kciuki i zapraszamy wszystkich do trzymania kciuków!!!Wspólnymi siłami damy radę!! :) Quote
Agula99 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oj tak trzymamy kciuki , trzymamy!!! Wszędzie trzymamy, już się doczekać nie możemy, liczymy że to To, że to jest zbawienie, że to jest marzenie!!!! Trzymajmy kciuku, trzymajmy!!!! :) :) :) Quote
figa33 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 oj będziemy się denerwować w sobotę ...ale ...ale...jakoś to tak z opisu majuski fajnie brzmi , tylko ciiiiii ....:cool3: Quote
majuska Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ja też mam dobre przeczucia...ale spokojnie nie napalajmy się, w sobotę się wszystko okaże ;) Quote
Agula99 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No karolcia się obudziła!!! trzymamy!!! :) Quote
barb Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Na wszelki wypadek wkleilam Brutusa jeszcze tu - kontakt jest na Agulę - po godz.15.00 [url]http://www.dogomania.pl/threads/213774-Zaadoptuje-psa-w-typie-owczarka-niemieckiego-woj.-Mazowieckie?p=17556864#post17556864[/url] Quote
Agula99 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Barb zawsze warto wkleić, ja jednak cicho, cichuteńko liczę na tą sobotę.....:) Quote
majuska Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tymczasem miałam drugi telefon o Brutusa, ogrodzony dom z działką, ale spanie w budzie pod zadaszeniem no i żeby szczekał ;) Quote
figa33 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 czyli stróża im głównie potrzeba , jakby potrzebowali przede wszystkim przyjaciela..no ale jeszcze ten kojec ...ee tam.. Quote
Agula99 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Spadówa ludziska z budami i szczekaniami, Brutusik będzie miał super domek!!! A nie byle bude!!! Quote
majuska Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pan od pierwszego telefonu, dzwonił, potwierdził swoją gotowość do adopcji Brutuska i jutro, między 10-11 w przytulisku mamy się spotkać, wstaniesz Agatka??? Quote
figa33 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 miejmy nadzieję ,że Agatka wstanie ..:cool3::lol: Quote
Agula99 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Co ja nie wstanę??? Jak trzeba to ja wstanę i o szóstej i tam będę warowała!!!! A Ty majuska, będziesz??? jejuuu trzymajcie kciuku!!! trzymajcieeeee, nie puszczajcieee!!!!! :) Quote
barb Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Agula99']Co ja nie wstanę??? Jak trzeba to ja wstanę i o szóstej i tam będę warowała!!!! A Ty majuska, będziesz??? jejuuu trzymajcie kciuku!!! trzymajcieeeee, nie puszczajcieee!!!!! :)[/QUOTE] Trzymam i czekam na wieści jutro. Quote
figa33 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 będziemy trzymać kciuki mocno , mocno , mocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Florentynka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ja też trzymam, jakby co. Brutus - do domu! Quote
figa33 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 dziewczyny pewnie w przytulisku są , pogoda ładna , wreszcie taka akurat , ani upał , ani zimno , nie pada:cool3: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [b][color=red]brutus pojechał do domu!!!! Do super, przeeee suuperr domku!!!! [color=blue]uwaga!!!! Razem z brutusem pojechał dropsik!!!! Rozumiecie????? Kumpel brutusa pojechał z nim do domciu!!!! :) :) :) boziuuu ja nie wieżę!!!!!!!! :) :) [color=purple]jesteśmy z majuską w euforii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color] [/color][/color][/b] Quote
majuska Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A to było tak: - A ten mały to kto to?? - a to najlepszy kumpel Brutusa, oni są jak starszy i młodszy brat. - To co , weźmiemy go nie? Będzie spał z tobą w łóżku - no, dobra :smilecol::sweetCyb::cunao: A ja kurna desparedoska nawet obalić nie mogę z tej okazji:roll:;) Pomalutku jakieś foty powklejam, ale emocje:cool1: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 A było to tak!! przyjechał bardzo sympatyczny pan razem z córką, równie sympatyczną, obydwoje kochają zwierzęta!! Brutus od razu do łaszenia się, bieganie, cieszenia pysia!! :razz::crazyeye::evil_lol::lol: prezentował się rewelacyjnie!!!! Po krótkiej rozmowie, pan powiedział, że może kiedyś wezmą następnego psa, na co my z majuską wskazujemy na Dropsika (pamiętacie Dropsika? to ta malutka kruszynka, ten rudy, 5 miesięczny szczeniaczek, zdjęcia jego są na głównym wątku) i mówimy, że szkoda że nie chcą już dziś, bo Dropsik to najlepszy kumpel Brutusa, a Brutus to jak jego starszy brat!!! :loveu::lol::evil_lol:, na co pan do córki "to co, bierzemy Dropsika? a ona "bierzemy" , a nam szczeny z majuską opadły!!! i tak nam już zostało!!! Ja oczywiście na odjezdnym w ryk, bo tak się z nimi zżyłam!!! :placz::placz::placz: ale pan już przed chwilką dzwonił, mówił, że wszystko jest dobrze, że Dropsik bardzo spokojny, a Brutus ma identyczny charakter jak jego wcześniejszy pies i żeby się nie martwić!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: żeby tylko tacy ludzie na świecie byli!!!!:lol::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Agula99 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='majuska']A to było tak: - A ten mały to kto to?? - a to najlepszy kumpel Brutusa, oni są jak starszy i młodszy brat. - To co , weźmiemy go nie? Będzie spał z tobą w łóżku - no, dobra :smilecol::sweetCyb::cunao: A ja kurna desparedoska nawet obalić nie mogę z tej okazji:roll:;) Pomalutku jakieś foty powklejam, ale emocje:cool1:[/QUOTE] He he widzę majuska że my ciągle w euforii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Florentynka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 O kurcze!!!! Super!!!! Majuska, co się odwlecze to nie uciecze, oblejemy jak urodzisz i odchowasz! No bo to trzeba oblać! Nieprawdopodobna , piękna historia!!!! I oby to był początek szczęśliwej serii adopcji! Quote
figa33 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 pewnie , oblać jeszcze zdążymy:lol: ale fajnie , to cudowne ,ze są ludzie tacy ,którzy nie kombinują a może taki a może siaki , mały , duży , a czy uszy takie , oczy takie , tylko biorą psiaka pod pachę i domu , na kanapę boooooooskooo !! dziewczyny dzięęęęęękiiii !!! :laola: Quote
Recommended Posts