Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak trzymamy kciuki , trzymamy!!! Wszędzie trzymamy, już się doczekać nie możemy, liczymy że to To, że to jest zbawienie, że to jest marzenie!!!! Trzymajmy kciuku, trzymajmy!!!! :) :) :)

Posted

Na wszelki wypadek wkleilam Brutusa jeszcze tu - kontakt jest na Agulę - po godz.15.00 [url]http://www.dogomania.pl/threads/213774-Zaadoptuje-psa-w-typie-owczarka-niemieckiego-woj.-Mazowieckie?p=17556864#post17556864[/url]

Posted

Co ja nie wstanę??? Jak trzeba to ja wstanę i o szóstej i tam będę warowała!!!! A Ty majuska, będziesz??? jejuuu trzymajcie kciuku!!! trzymajcieeeee, nie puszczajcieee!!!!! :)

Posted

[quote name='Agula99']Co ja nie wstanę??? Jak trzeba to ja wstanę i o szóstej i tam będę warowała!!!! A Ty majuska, będziesz??? jejuuu trzymajcie kciuku!!! trzymajcieeeee, nie puszczajcieee!!!!! :)[/QUOTE]

Trzymam i czekam na wieści jutro.

Posted

[b][color=red]brutus pojechał do domu!!!! Do super, przeeee suuperr domku!!!!
[color=blue]uwaga!!!! Razem z brutusem pojechał dropsik!!!! Rozumiecie????? Kumpel brutusa pojechał z nim do domciu!!!! :) :) :) boziuuu ja nie wieżę!!!!!!!! :) :)
[color=purple]jesteśmy z majuską w euforii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]
[/color][/color][/b]

Posted

A to było tak:
- A ten mały to kto to??
- a to najlepszy kumpel Brutusa, oni są jak starszy i młodszy brat.
- To co , weźmiemy go nie? Będzie spał z tobą w łóżku
- no, dobra

:smilecol::sweetCyb::cunao:

A ja kurna desparedoska nawet obalić nie mogę z tej okazji:roll:;)

Pomalutku jakieś foty powklejam, ale emocje:cool1:

Posted

A było to tak!! przyjechał bardzo sympatyczny pan razem z córką, równie sympatyczną, obydwoje kochają zwierzęta!! Brutus od razu do łaszenia się, bieganie, cieszenia pysia!! :razz::crazyeye::evil_lol::lol: prezentował się rewelacyjnie!!!! Po krótkiej rozmowie, pan powiedział, że może kiedyś wezmą następnego psa, na co my z majuską wskazujemy na Dropsika (pamiętacie Dropsika? to ta malutka kruszynka, ten rudy, 5 miesięczny szczeniaczek, zdjęcia jego są na głównym wątku) i mówimy, że szkoda że nie chcą już dziś, bo Dropsik to najlepszy kumpel Brutusa, a Brutus to jak jego starszy brat!!! :loveu::lol::evil_lol:, na co pan do córki "to co, bierzemy Dropsika? a ona "bierzemy" , a nam szczeny z majuską opadły!!! i tak nam już zostało!!! Ja oczywiście na odjezdnym w ryk, bo tak się z nimi zżyłam!!! :placz::placz::placz: ale pan już przed chwilką dzwonił, mówił, że wszystko jest dobrze, że Dropsik bardzo spokojny, a Brutus ma identyczny charakter jak jego wcześniejszy pies i żeby się nie martwić!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: żeby tylko tacy ludzie na świecie byli!!!!:lol::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='majuska']A to było tak:
- A ten mały to kto to??
- a to najlepszy kumpel Brutusa, oni są jak starszy i młodszy brat.
- To co , weźmiemy go nie? Będzie spał z tobą w łóżku
- no, dobra

:smilecol::sweetCyb::cunao:

A ja kurna desparedoska nawet obalić nie mogę z tej okazji:roll:;)

Pomalutku jakieś foty powklejam, ale emocje:cool1:[/QUOTE]
He he widzę majuska że my ciągle w euforii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

O kurcze!!!! Super!!!! Majuska, co się odwlecze to nie uciecze, oblejemy jak urodzisz i odchowasz! No bo to trzeba oblać! Nieprawdopodobna , piękna historia!!!!
I oby to był początek szczęśliwej serii adopcji!

Posted

pewnie , oblać jeszcze zdążymy:lol:
ale fajnie , to cudowne ,ze są ludzie tacy ,którzy nie kombinują a może taki a może siaki , mały , duży , a czy uszy takie , oczy takie , tylko biorą psiaka pod pachę i domu , na kanapę

boooooooskooo !! dziewczyny dzięęęęęękiiii !!!
:laola: