Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
No i trzeba wrzucić go na bazarek ogłoszeniowy...muszę sprawdzić tylko braliśmy go pod uwagę w tej kolejce ogłoszeń...

Można go wrzucić jeszcze do tej pierwszej kolejki ogłoszn za Konora - bedzie 10-ty.

Posted

Boluś wrzucony tu:

http://www.dogomania.pl/threads/217121-NIE-PRZYJMUJE-NOWYCH-ZAM%C3%93WlE%C5%83-og%C5%82oszniowy-celem-wsparcia-Beziola-do-15listopada2011r.?p=18097026#post18097026

z takim tekstem:

[FONT=Tahoma]BOLUŚ- uroczy,mały urwisek potrzebuje domu.. [/FONT]

[FONT=Tahoma]Jestem Boluś mam około roku, miałem dom u starszej pani ale kiedy nie widziała uciekałem przez dziurę w płocie i biegałem za rowerzystami, samochodami...no czasami też biegałem za ludźmi...to dopiero była zabawa, nie wiem dlaczego nie wszystkim się to podobało i...pewnego dnia ktoś zawiadomił schronisko i tak się tu znalazłem.[/FONT]
[FONT=Tahoma]W schronisku bardzo się boję chociaż zachowuję pozory że jestem odważnym pieskiem ; zauważyłem że tu podobam się tylko wolontariuszom i chce się im przypodobać ,może znajdą mi bezpieczny domek tak jak obiecali. Jestem niekonfliktowym pieskiem, ale jak potrzeba to potrafię się też trochę nasrożyć. Obiecuję, że nowemu opiekunowi nie sprawię dużo trosk.Potrzebuję przede wszystkim miłość i opieki.
[/FONT]

[FONT=Tahoma]Pilnie potrzebuję domu! Idzie zima, jestem mały, mam gładką sierść. Mieszkam w boksie z dużo większymi kolegami, jeden z nich nie bardzo mnie toleruje i muszę chować się do budy.[/FONT]
[FONT=Tahoma]SZUKAMY DOMU DLA BOLUSIA![/FONT]Boluś jest zaszczepiony,odrobaczony,przed adopcją zostanie wykastrowany.

Posted

W czwartek Boluś poszedł do domku,adopcja ze schroniska,domek na wsi pod Łowiczem...mam nadzieję,że to dobry domek.Odwiedzimy cię malutki,powodzenia piesku...zmieniam tytuł wątku.