Jump to content
Dogomania

Rendi, suczka mix onka i amstaffa - wieziona w baraku przez meneli - znow bezdomna :(

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mozna tak to nazwac...miala juz zostac chyba w tym domku mimo,ze jest non stop izolowana z sunia rezydentka,ale Pan jest powaznie chory i Panstwo szukaja jej najlepszego domku ...los plata czasem przykre figle....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Rendi byla oglaszana,pewnie sie juz pokonczyly:(nie wiem jak to bedzie...Pani bardzo sie do niej przywiazala,ona tez do swojego obecnego domu...wchodzi w gre dom idealny a takiego nie widac

Posted

wlasnie rozmawialam z Pania Rendi;)wszystko w porzadku,ale Pani jest strasznie przykro,bo mowi,ze Rendi tyle w zyciu przeszla ze teraz jest najbardziej wdziecznym psem na swiecie,madrym i kochanym...kurcze tyle juz razy zmieniala miejsce i ludzi..podobno nie cierpi tez kotow,byla na nie szczuta...mamy szukac nadal domu,byle najlepszego;)

aha czy ktos moze zrobic nowy banerek?bo tak rozmawialysmy z Jagienka,ze Rendi jest teraz w porzadnym domu i jakos on nie pasuje:oops:

Posted

[quote name='karusiap']...mamy szukac nadal domu, byle najlepszego;)
... czy ktos moze zrobic nowy banerek? bo tak rozmawialysmy z Jagienka, ze Rendi jest teraz w porzadnym domu i jakos on nie pasuje:oops:[/quote]

Myślę, że tu na dogo, Rendusia nie znajdzie domku. Przydałoby się allegro, plakaty...
Tu zaglądają tylko dogomaniacy, a oni są zapsieni w stopniu ponadnormatywnym :razz: i nie sądzę aby Rendusia tutaj znalazła swojego człowieka.

Ja wystawię ją na allegro, a może ktoś zrobiłby plakaty ?

Co do banerku, to także uważam, że przydałby się nowy, oddający lepiej jej obecną sytuację. Ten obraża jej obecnych właścicieli.

Posted

No dobry pomysł. Trzeba by było zrobic takie ulotki z wyrywanymi numerami telefonów i rozwiesić w mieście.. Jesli podacie mi tekst o suni (bo ja konkretnie jej historii nie znam) to zrobię takie cuś.