basiagk Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jakoś nie zajarzyłam tzn Rendi jest w DT? Quote
karusiap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 mozna tak to nazwac...miala juz zostac chyba w tym domku mimo,ze jest non stop izolowana z sunia rezydentka,ale Pan jest powaznie chory i Panstwo szukaja jej najlepszego domku ...los plata czasem przykre figle.... Quote
Jagienka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No i co Rendi z Tobą będzie?? Jak długo można tak żyć?? Ci ludzie mają niesamowitą cierpliwość... Quote
karusiap Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Rendi byla oglaszana,pewnie sie juz pokonczyly:(nie wiem jak to bedzie...Pani bardzo sie do niej przywiazala,ona tez do swojego obecnego domu...wchodzi w gre dom idealny a takiego nie widac Quote
basiagk Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a nie ma naprawdę szansy żeby tam została.....? Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tzn pewnie szansa jest i sama ne wiem jak to sie skonczy...ale na pewno bardzo ciezko bedzie tej Pani zajmowac sie samej dwoma duzymi sukami,ktore trzeba non stop izolowac Quote
basiagk Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Arek co to za cudo w avatarku masz?....a przy okazji HOP! Quote
karusiap Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wlasnie rozmawialam z Pania Rendi;)wszystko w porzadku,ale Pani jest strasznie przykro,bo mowi,ze Rendi tyle w zyciu przeszla ze teraz jest najbardziej wdziecznym psem na swiecie,madrym i kochanym...kurcze tyle juz razy zmieniala miejsce i ludzi..podobno nie cierpi tez kotow,byla na nie szczuta...mamy szukac nadal domu,byle najlepszego;) aha czy ktos moze zrobic nowy banerek?bo tak rozmawialysmy z Jagienka,ze Rendi jest teraz w porzadnym domu i jakos on nie pasuje:oops: Quote
elik Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='karusiap']...mamy szukac nadal domu, byle najlepszego;) ... czy ktos moze zrobic nowy banerek? bo tak rozmawialysmy z Jagienka, ze Rendi jest teraz w porzadnym domu i jakos on nie pasuje:oops:[/quote] Myślę, że tu na dogo, Rendusia nie znajdzie domku. Przydałoby się allegro, plakaty... Tu zaglądają tylko dogomaniacy, a oni są zapsieni w stopniu ponadnormatywnym :razz: i nie sądzę aby Rendusia tutaj znalazła swojego człowieka. Ja wystawię ją na allegro, a może ktoś zrobiłby plakaty ? Co do banerku, to także uważam, że przydałby się nowy, oddający lepiej jej obecną sytuację. Ten obraża jej obecnych właścicieli. Quote
karusiap Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 dziekuje elik,allegro super by bylo!! PROSIMY O NOWY BANEREK!!! Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No dobry pomysł. Trzeba by było zrobic takie ulotki z wyrywanymi numerami telefonów i rozwiesić w mieście.. Jesli podacie mi tekst o suni (bo ja konkretnie jej historii nie znam) to zrobię takie cuś. Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='karusiap']dziekuje elik,allegro super by bylo!! PROSIMY O NOWY BANEREK!!![/quote] Karusiu piszcie o bannerki na PW Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35483"][IMG]http://images33.fotosik.pl/82/b3493763a0d593a6.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/127/da6844020353a698.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts