Perfi Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Patia zdjecia sa na stronie 3 - tylko takie mamy... a jesli chodzi o tekst ze ze mnie jest noga :( Quote
elik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Perfi']Patia zdjecia sa na stronie 3 - tylko takie mamy... a jesli chodzi o tekst ze ze mnie jest noga :([/quote] Z przykrością muszę się przyznać, że ja także nie mam talentu pisarskiego :oops: Dlatgo prośba, może któraś z Was podjęłaby wyzwanie ?? Pliss :help1::help1::modla::modla: Quote
elik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Upłynęło już trochu czasu więc myślałam, że wrótce odwiedzę zasiedziałą Rendi, a tu taki klops :placz::placz::placz: Co robić Perfi ?? Quote
Perfi Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 12 430 029 03 to do tego pana u ktorego jest lub moze moj: 602 305 988 dziekuje Patia :loveu: Quote
elik Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Perfi']12 430 029 03 to do tego pana u ktorego jest lub moze moj: 602 305 988 dziekuje Patia :loveu:[/quote] Myślę Perfi, że lepiej byłoby, gdybyśmy tu na dogo wybrali domek dla Rendi. Pan chyba nie ma doświadczenia. Może więc nie podawać jego numeru, jak myślisz ? Quote
c24rny Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 numer do tego Pana chyba nie jest najlepszym pomyslem ;) dogomaniacy chyba lepiej wybora Rendi nowy domek, a psina jest warta najlepszego domu pod sloncem... btw Ola miala napisac to samo, ale net jej padl Quote
Patia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Bardzo proszę o informacje na temat: wieku suni stanu zdrowia czy ma aktualne szczepienia jakiej jest wielkości chcę te wiadomości umieścić w aukcji tu aukcja suni: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155127892"][B][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155127892[/COLOR][/B][/URL] Może coś zmienić ? Na przykład tytuł. Elik nie obraź sie , że skopiowałam Twój tekst ale mam w domu ręce pełne roboty. Quote
elik Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Patia']Bardzo proszę o informacje na temat....[/quote] wiek suni - około 2 lat stan zdrowia - fizyczny bardzo dobry, psychiczny gorzej czy ma aktualne szczepienia - p.wściekliźnie w dniu jej zabrania z baraku - jest zaświadczenie o szczepieniu jakiej jest wielkości - jak wilczur [quote name='Patia']Elik nie obraź sie , że skopiowałam Twój tekst ale mam w domu ręce pełne roboty.[/quote] Patia, no so Ty. Przede wszystkim wielkie dzięki za wystawienie jej na allegro :loveu: :Rose::Rose::Rose:o Mam nadzieję, że znajdzie swój domek, bo suńka jest wspaniała. Quote
Perfi Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Asior jestes mistrzynia wyskakiwania jak filip z konopii :loveu: ;) Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 nooo cooo :(??? no bo nie doczytałam a widzę w tytule, zę ma :( Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :( noo to nie doczytałam , w tytule było ze ma domek :( Quote
Asior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no toc mówie że nie doczytałam :( czytałam watek wczoraj w nocy i spałam już jednym okiem ;) i to dlatego Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 do kiedy Pan moze trzymac Rendi?musimy mu pomoc Quote
elik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Perfi']nie wiem :( mysle nad plakatami[/quote] Nieśmiało pytam Olu, czy masz już może pomysł na plakat ?? Quote
karusiap Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 wlasnie wlasnie...dobrze ze elik przypomina..kto zrobi plakat?? Quote
Perfi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 ja dopiero w poniedzialek moge nad nim siasc caly weekend mnie nie ma, jezeli nikt nie zrobi za ten czas to zrobie :) Quote
elik Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='karusiap']wlasnie wlasnie...dobrze ze elik przypomina..kto zrobi plakat??[/quote] Dzięki za przypomnienie karusiap :buzi: [quote name='Perfi']ja dopiero w poniedzialek moge nad nim siasc caly weekend mnie nie ma, jezeli nikt nie zrobi za ten czas to zrobie :)[/quote] Niestety na mnie w tym tmacie nie można liczyć :oops: Rozklejać mogę po całym mieście, ale wykonawstwo :placz: :shake: A może by tak załatwić sterylkę przed oddaiem do nowego domku, bo jest młoda, energiczna i jak się coś przydarzy to możemy mieć kolejne bidy na głowie, nie wiedząc nawet, że to Rendusine potomstwo :razz: Co o tym myślicie ??? Quote
Patia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Elik , to samo miałam napisać , sterylizacja to dobry pomysł. Na Allegro obserwuje jedna osoba. Quote
Perfi Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 podobno w schronie byla wysterylizowana :roll: Quote
elik Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Patia']...Na Allegro obserwuje jedna osoba.[/quote] O jeny, może to domek.... :multi: A po czym to się poznaje, że interesuje sie ta sama osoba ?? [quote name='Perfi']podobno w schronie byla wysterylizowana :roll:[/quote] Jasne, masz rację Perfi, zupełnie zapomniałam. Quote
Recommended Posts