Jump to content
Dogomania

Rendi, suczka mix onka i amstaffa - wieziona w baraku przez meneli - znow bezdomna :(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patia']Elik , ja nie chcę pieniążków za Allegro...[/quote]
Patiu, prosząc Cię o Allegro dla Rendi, zobowiązałam się do zapłaty - inaczej nie śmiałabym Cię prosić. Ale jeśli tak stawiasz sprawę, powiedz ile będzie kosztowało to ogłoszenie, a ja tę kwotę przeleję na konto Karolince dla innych psiaków. Może tak być ??

[quote name='Patia']...natomiast chcę , żeby Rendi znalazła domek więc ogłosiłam ją jeszcze tu...[/quote]
Dzięki wielkie, ogromne :loveu:

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elik']Patiu, prosząc Cię o Allegro dla Rendi, zobowiązałam się do zapłaty - inaczej nie śmiałabym Cię prosić. Ale jeśli tak stawiasz sprawę, powiedz ile będzie kosztowało to ogłoszenie, a ja tę kwotę przeleję na konto Karolince dla innych psiaków. Może tak być ??

Dzięki wielkie, ogromne :loveu:[/quote]

Ogłoszenie kosztowało 20,60 zł , Karolince pewnie każdy grosz się przyda :p

Posted

[quote name='Patia']Ogłoszenie kosztowało 20,60 zł , Karolince pewnie każdy grosz się przyda :p[/quote]
Świetnie, w takim razie wpłacę na konto Karolinki po 23.bm - tak dostaję pensję :cool1:
A co u Rendusi ? Były jakieś telefony ?

Posted

Karolinko, przed chwilą zrobiłam przelew na Twoje konto (30 zł) ale ze wstydem przyznaję, że zapomniałam dopisać, że to także od Patii :oops:
[SIZE=3]Pędzę więc donieść wszem i wsobec, że Patia także ma w tym swój udział i to znacznie większy niż ja.[/SIZE]

Myśl o ogłoszeniu Rendi w wyborczej nie daje mi spokoju. Powiedz Karolinko, czy mogłabyś to zorganizować ? Oczywiście pokryję koszty. Ja niestety mam teraz ogromnie mało czasu, a wiele obowiązków. Zdaje sobie z tego sprawę, że każdy tak ma. Moja sytuacja polega jednak na tym, że w okresie od wiosny do jesieni jestem w Krakowie tylko od wtorku do czwartku - 2 i 0,5 dnia - w dodatku do godz. 14-tej jestem w pracy. W tej sytuacji pozostaje mi na prawdę niewiele czasu.
Bardzo Cie prosze Karolinko spróbuj załatwić ogłoszenie Rendi w gazecie. Ja w dalszym ciągu będę wspierać Wasze działania zasilając fundusze w miarę moich możliwości. Myślę, że co miesiąc będę mogła przeznaczyć jakąś kwotę na potrzeby zwierzaków, którym pomagacie.

Posted

[quote name='Patia']Zakończyła się aukcja Rendi . Czy wystawiać ponownie ?[/quote]
Bardzo prosze....Patrycja wystawiasz strasznie duzo pieknych aukcji,moze pozwolisz tym razem zaplacic za aukcje Rendi??Oplaty allegro Cie zjedza kiedys:roll:

• 3 weeks later...
Posted

ja niestety nie mam środków:oops: na tel , [SIZE=3]ale ktokolwiek może wyróznić Rendi ogłoszenie, tylko jak dostanie kod zwrotny musi przekazać go Pati i powiedzieć na ile punktów było [/SIZE]

[QUOTE][IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_1.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści [B]G5[/B] na numer [B]7136[/B] koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:

[IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_2.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści [B]G0[/B] na numer [B]7355[/B] koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
[IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_3.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści [B]G1[/B] na numer [B]7636[/B] koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
[IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_4.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści [B]G3[/B] na numer [B]7936[/B] koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod: [/QUOTE]

Posted

Ponawiam prośbę - pokryję koszty ogłosznia na allegro, w gazetach, gdzie trzeba. Nie jestem w stanie sama tego zrobić, bo jestem w Krakowie tylko przez 2 i pół dnia w tygodniu. Tak będzie do końca października. Bardzo proszę, pomóżcie znaleźć dom dla Rendi. :help1::modla::modla:

Posted

[quote name='Patia']Ale Rendi ma Allegro cały czas , wyróznione , pogrubione i podświetlone :roll:[/quote]
Wielkie dzięki Patiu :loveu:
Rendi nadal nie ma domu, a ja mam nowe bidy na głowie.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=563[/URL]
Nie mogę przestać o nich myśleć, a nie wiem jak im pomóc :-(

Posted

[SIZE=3][COLOR=navy]Karolinko wygrzebałam z czeluści kompa ogłoszenie dla Rendi z podanymi na Ciebie namiarami, czy mogłabym go wydrukować i rozplakatować ?
Wyślę Ci to ogłoszenie do ew. akceptacji na PW.[/COLOR][/SIZE]

Jeśli się zgodzisz, to może mogłabyś wkleić link do niego tu na forum (ja nie wiem jak się to robi :oops:), albo podpowiedz jak to się robi, to spróbuję sama.
Może taka forma ogłoszeń pomoże znaleźć opiekuna dla Rendusi.

Posted

[quote name='Patia']Ale Rendi ma Allegro cały czas , wyróznione , pogrubione i podświetlone :roll:[/quote]
Acha, a co z pieniążkami za allegro ??

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

wpisuje sie żeby nie stracić wątku, weszłam niedawno na Dogo:razz::razz:
ale z tego co czytam to ona nie ma ogłoszeń:shake::shake:... moze warto cos o tym pomysleć:roll::roll: postaram sie pomóc:???::???:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='marysia55']wpisuje sie żeby nie stracić wątku, weszłam niedawno na Dogo:razz::razz:
ale z tego co czytam to ona nie ma ogłoszeń:shake::shake:... moze warto cos o tym pomysleć:roll::roll: postaram sie pomóc:???::???:[/quote]
Miała w tym także allegro, ale to było dawno....
Byłoby pięknie gdyby znowu ją poogłaszać.
Jeśli możesz, to bardzo proszę :loveu: