elik Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Patia']Elik , ja nie chcę pieniążków za Allegro...[/quote] Patiu, prosząc Cię o Allegro dla Rendi, zobowiązałam się do zapłaty - inaczej nie śmiałabym Cię prosić. Ale jeśli tak stawiasz sprawę, powiedz ile będzie kosztowało to ogłoszenie, a ja tę kwotę przeleję na konto Karolince dla innych psiaków. Może tak być ?? [quote name='Patia']...natomiast chcę , żeby Rendi znalazła domek więc ogłosiłam ją jeszcze tu...[/quote] Dzięki wielkie, ogromne :loveu: Quote
Patia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [quote name='elik']Patiu, prosząc Cię o Allegro dla Rendi, zobowiązałam się do zapłaty - inaczej nie śmiałabym Cię prosić. Ale jeśli tak stawiasz sprawę, powiedz ile będzie kosztowało to ogłoszenie, a ja tę kwotę przeleję na konto Karolince dla innych psiaków. Może tak być ?? Dzięki wielkie, ogromne :loveu:[/quote] Ogłoszenie kosztowało 20,60 zł , Karolince pewnie każdy grosz się przyda :p Quote
elik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='Patia']Ogłoszenie kosztowało 20,60 zł , Karolince pewnie każdy grosz się przyda :p[/quote] Świetnie, w takim razie wpłacę na konto Karolinki po 23.bm - tak dostaję pensję :cool1: A co u Rendusi ? Były jakieś telefony ? Quote
karusiap Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dziekuje cioteczki:loveu::loveu: niestety zero telefonow:( Quote
elik Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Karolinko, przed chwilą zrobiłam przelew na Twoje konto (30 zł) ale ze wstydem przyznaję, że zapomniałam dopisać, że to także od Patii :oops: [SIZE=3]Pędzę więc donieść wszem i wsobec, że Patia także ma w tym swój udział i to znacznie większy niż ja.[/SIZE] Myśl o ogłoszeniu Rendi w wyborczej nie daje mi spokoju. Powiedz Karolinko, czy mogłabyś to zorganizować ? Oczywiście pokryję koszty. Ja niestety mam teraz ogromnie mało czasu, a wiele obowiązków. Zdaje sobie z tego sprawę, że każdy tak ma. Moja sytuacja polega jednak na tym, że w okresie od wiosny do jesieni jestem w Krakowie tylko od wtorku do czwartku - 2 i 0,5 dnia - w dodatku do godz. 14-tej jestem w pracy. W tej sytuacji pozostaje mi na prawdę niewiele czasu. Bardzo Cie prosze Karolinko spróbuj załatwić ogłoszenie Rendi w gazecie. Ja w dalszym ciągu będę wspierać Wasze działania zasilając fundusze w miarę moich możliwości. Myślę, że co miesiąc będę mogła przeznaczyć jakąś kwotę na potrzeby zwierzaków, którym pomagacie. Quote
Patia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Zakończyła się aukcja Rendi . Czy wystawiać ponownie ? Quote
karusiap Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Patia']Zakończyła się aukcja Rendi . Czy wystawiać ponownie ?[/quote] Bardzo prosze....Patrycja wystawiasz strasznie duzo pieknych aukcji,moze pozwolisz tym razem zaplacic za aukcje Rendi??Oplaty allegro Cie zjedza kiedys:roll: Quote
agamika Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja niestety nie mam środków:oops: na tel , [SIZE=3]ale ktokolwiek może wyróznić Rendi ogłoszenie, tylko jak dostanie kod zwrotny musi przekazać go Pati i powiedzieć na ile punktów było [/SIZE] [QUOTE][IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_1.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści [B]G5[/B] na numer [B]7136[/B] koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: [IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_2.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści [B]G0[/B] na numer [B]7355[/B] koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: [IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_3.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści [B]G1[/B] na numer [B]7636[/B] koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: [IMG]http://s.ale.gratka.pl/g/c_4.gif[/IMG] Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści [B]G3[/B] na numer [B]7936[/B] koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: [/QUOTE] Quote
elik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ponawiam prośbę - pokryję koszty ogłosznia na allegro, w gazetach, gdzie trzeba. Nie jestem w stanie sama tego zrobić, bo jestem w Krakowie tylko przez 2 i pół dnia w tygodniu. Tak będzie do końca października. Bardzo proszę, pomóżcie znaleźć dom dla Rendi. :help1::modla::modla: Quote
Patia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale Rendi ma Allegro cały czas , wyróznione , pogrubione i podświetlone :roll: Quote
elik Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Patia']Ale Rendi ma Allegro cały czas , wyróznione , pogrubione i podświetlone :roll:[/quote] Wielkie dzięki Patiu :loveu: Rendi nadal nie ma domu, a ja mam nowe bidy na głowie. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=563[/URL] Nie mogę przestać o nich myśleć, a nie wiem jak im pomóc :-( Quote
elik Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [SIZE=3][COLOR=navy]Karolinko wygrzebałam z czeluści kompa ogłoszenie dla Rendi z podanymi na Ciebie namiarami, czy mogłabym go wydrukować i rozplakatować ? Wyślę Ci to ogłoszenie do ew. akceptacji na PW.[/COLOR][/SIZE] Jeśli się zgodzisz, to może mogłabyś wkleić link do niego tu na forum (ja nie wiem jak się to robi :oops:), albo podpowiedz jak to się robi, to spróbuję sama. Może taka forma ogłoszeń pomoże znaleźć opiekuna dla Rendusi. Quote
elik Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Patia']Ale Rendi ma Allegro cały czas , wyróznione , pogrubione i podświetlone :roll:[/quote] Acha, a co z pieniążkami za allegro ?? Quote
Patia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Karusiu , jak u Ciebie z czasem w czwartek ? Moze w koncu uda mi się podjechać zrobić Rendi nowe fotki ? Quote
karusiap Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 oj bardzo kiepsko.Luzna bede miala dopiero koncowke przyszlego tygodnia,ale bede do Ciebie pisac na biezaco bo moze jutro bylabym w okolicy,a jakie godz wchodza w gre? Quote
Patia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Karusiu , zadzwonię jutro do Ciebie , moze uda nam się umówić . Quote
aganela Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 co z sunią? Dalej jej los jest niepewny:oops:,nie ma dalej stałego domku?! Taka fajna sunia,tyle przeszła.. Quote
Jagienka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='aganela']co z sunią? Dalej jej los jest niepewny:oops:,nie ma dalej stałego domku?! Taka fajna sunia,tyle przeszła..[/quote] z tego co wiem, constans... :-( Quote
Ank@ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 podnoszę Rendi ma jakieś ogłoszenia ?? trzeba się nią zając .... Quote
karusiap Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Ank@2']podnoszę Rendi ma jakieś ogłoszenia ?? trzeba się nią zając ....[/quote] Aniu ja jutro zadywonie do Pani spytac jak tam sytuacja,ale mysle,ze tak Quote
marysia55 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 wpisuje sie żeby nie stracić wątku, weszłam niedawno na Dogo:razz::razz: ale z tego co czytam to ona nie ma ogłoszeń:shake::shake:... moze warto cos o tym pomysleć:roll::roll: postaram sie pomóc:???::???: Quote
elik Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='marysia55']wpisuje sie żeby nie stracić wątku, weszłam niedawno na Dogo:razz::razz: ale z tego co czytam to ona nie ma ogłoszeń:shake::shake:... moze warto cos o tym pomysleć:roll::roll: postaram sie pomóc:???::???:[/quote] Miała w tym także allegro, ale to było dawno.... Byłoby pięknie gdyby znowu ją poogłaszać. Jeśli możesz, to bardzo proszę :loveu: Quote
Recommended Posts