Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miya ma dom!!

Asia wyadoptowała ją, podobno rewelacja, rozsądni, 2+3 dzieci (od 5 do 13), Asia ma zawsze nosa do ludzi więc myślę że będzie ok, w tym tyg co będzie pojedziemy tam na wizytę po adopcyjną :)

Posted

no nie wierzę , łoooooooooooooooooo maleńka szczęćia szczęścia szczęścia .......... koniecznie piszcie jak wizyta po adopcyjna, czy ludzie są z Wrocka ?

Posted

Marta zostaw ludziom mój numer telefonu w razie jakichkolwiek problemów pomogę w miarę wiedzy i możliwości, gdyby mieli pytania :) nawet nie wiecie jak się cieszę :)

Posted

dobrze
ludzie wydają się być świetni, ponieważ dorośli (mama i tata) rozmawiali prawie godzinę ze sobą z boku dyskutując za i przeciw i czy poradzą sobie, a dziewczynki w tym czasie przytulały Miję, no taki widok że szok, jaka zgodna rodzinka :)

Posted

a dzisiaj dzwoniła z innego nr pani z Chorzowa mając pretensje że nikt nie przyjechał na wizyte, a przecież i dzwoniłyśmy i pisałam smsa, eh
ktoś ma aktualny watek CK?

Posted

Rzeczywiscie dziwna ta Pani z Chorzowa, najpierw twierdzi ze pomyłka, następnie nie odbiera i nie odpisuje i ma czelność mówić że nikt nie chciał do niej przyjechać ...

• 3 weeks later...