Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj po pracy muszę zadzwonić, bo strasznie mi się podoba a akurat szukamy towarzystwa dla naszego berneńczyka... ;> A Jędrzejów jest bardzo blisko więc może nawet się tam wybierzemy. :D

Posted

[quote name='wonderful_dog']Dzisiaj po pracy muszę zadzwonić, bo strasznie mi się podoba a akurat szukamy towarzystwa dla naszego berneńczyka... ;> A Jędrzejów jest bardzo blisko więc może nawet się tam wybierzemy. :D

Wonderful dog - radziłabym Ci się spieszyć, bo rozmawiałam dziś z Magdą i są chętni dość konkretnie zdecydowani na Czarnego. Pies znajduje się 15 km za Jędrzejowem - na pn.

Ja dziś dostałam sygnał o takiej suni - polujemy na nią - strasznie chuda i zniszczona:

Posted

[quote name='andzia69'][FONT=Verdana]
Pies przebywa w domu tymczasowym w okolicy Kielc/Jędrzejowa.

Tel. 535 815 820
600 070 267
[/FONT]
Zrobiłam mu na Kielce,Katowice,Kraków i Radom-na najpopularniejsze portale.Co 2tyg.będzie wracał na pierwsze strony aż do skutku.

Posted

Diora zaprasza:

http://www.dogomania.pl/threads/213797-DIORA-m%C5%82oda-ZAG%C5%81ODZONA-sunia-DON-%C5%BBYWY-SZKIELET-!?p=17543525#post17543525

Diora to kolejna suka z Laskowa - wsi pod Jędrzejowem. Udało się ją zabezpieczyć zanim miejscowy rozwiązywacz psich problemów użył swoich narzędzi ...

Diora jest suką w typie owczarka niemieckiego - ma skłonności ku byciu długowłosą. Jest młoda, ma ok,. 1,5 roku. Została znaleziona w stanie skrajnego wycieńczenia, jest przeraźliwie chuda - za kręgosłup można podnieść ją do góry, talia osy i korpus nadęty żebrami. Waży 23,9 kg. Diora jest wyniszczona, miała na sobie masę kleszczy i ostre zapalenie spojówek. Poza ogólnym wyniszczeniem jest zdrowa. Życie nie było chyba dla niej łatwe, najprawdopodobniej na skutek uderzenia sunia ma stare złamanie ogona - już zalane. Diora jest miłą i bardzo przyjazną sunią, jest totalnie łagodna. W tej chwili jeszcze wystraszona nową sytuacją, ale w oczach widać ufność w stosunku do człowieka. Dobrze znosi jazdę samochodem i ładnie chodzi na smyczy. Nie jest typem psa, który boi się wszystkiego, u weterynarza z zaciekawieniem zwiedzała otoczenie.

U nas od: 30.08
[FONT=Verdana]Odrobaczanie: tak [/FONT](02.09)
[FONT=Verdana]Odpchlenie: tak (31.08 )[/FONT]
[FONT=Verdana]Szczepienie: [/FONT][FONT=Verdana]wkrótce[/FONT]
[FONT=Verdana]Sterylizacja: wkrótce[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Sunia przebywa w Jędrzejowie, w woj. świętokrzyskim[/FONT]

[FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT]
[FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie[/FONT]
[FONT=Verdana]tel. 501 341 021 [/FONT][FONT=Verdana](po godzinie 15)[/FONT]
[FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT]
[FONT=Verdana]www.obrona-zwierzat.pl[/FONT]

Posted

Potrzebna jest pomoc finansowa na kastrację psa kieleckiego z ŚTOZ,który znalazł DS w Krakowie i tam przebywa od 2dni.Kastracja jest bardzo pilna.
Zna ktoś jakąś krakowską fundację,która pomogła by sfinansować choćby połowę kosztów zabiegu???

tel.do opiekunki psa 698 681 714

Posted

Asior napisał(a):
Zuzka, czy opiekunka psa mogła by do mnie zadzwonić?? Bo ja mam już wydzwonione ponad 400 zł :(

zara ma dzwonić;) chodzi o załatwienie tego tak, zeby było jak najszybciej, jak najtaniej i f-ra na STOZ;)

• 2 weeks later...
Posted

savahna napisał(a):
To znaczy,ze sie znalazł?!!!:crazyeye:
A, nie wiedziałam. To super.

Tak znalazł już dawno. Państwo po niego przyjechali już wcześniej, ale wtedy zachciało się chłopakowi uciekać. Znalazł się 2 dni później i po tygodniu po niego wrócili :)

Savahna - czy ja mogę prosić o całą fotkę właściciela/lki tych cudnych oczu z avatarka ? Bo niesamowicie przypomina mi mojego kosmita Majuskę.

Posted

No ale fotke tylko na mailika moge wysłac, bo na dogo nie umiem, a juz mi sie uczyc nie chce...Kiedys watawiałam, ale zapomniałam. To sznupek jest , taki troche ześwirowany ....;)

Posted

[quote name='savahna']No ale fotke tylko na mailika moge wysłac, bo na dogo nie umiem, a juz mi sie uczyc nie chce...Kiedys watawiałam, ale zapomniałam. To sznupek jest , taki troche ześwirowany ....;)

Oczy ma identyczne jak moja Majuska - leśny kosmit, a sznupa też mam - tylko jakoś te oczka tak delikatniej wyglądają, na jakieś mniejsze pysio.

Poproszę zatem na [email protected] :)