eliza_sk Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asior napisał(a):no nieeeeee.. ODDAWAĆ nam Panią Magdę :placz: Coś chciałaś jeszcze powiedzieć :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wonderful_dog Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dzisiaj po pracy muszę zadzwonić, bo strasznie mi się podoba a akurat szukamy towarzystwa dla naszego berneńczyka... ;> A Jędrzejów jest bardzo blisko więc może nawet się tam wybierzemy. :D Quote
eliza_sk Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='wonderful_dog']Dzisiaj po pracy muszę zadzwonić, bo strasznie mi się podoba a akurat szukamy towarzystwa dla naszego berneńczyka... ;> A Jędrzejów jest bardzo blisko więc może nawet się tam wybierzemy. :D Wonderful dog - radziłabym Ci się spieszyć, bo rozmawiałam dziś z Magdą i są chętni dość konkretnie zdecydowani na Czarnego. Pies znajduje się 15 km za Jędrzejowem - na pn. Ja dziś dostałam sygnał o takiej suni - polujemy na nią - strasznie chuda i zniszczona: Quote
Zuzka2 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='andzia69'][FONT=Verdana] Pies przebywa w domu tymczasowym w okolicy Kielc/Jędrzejowa. Tel. 535 815 820 600 070 267[/FONT] Zrobiłam mu na Kielce,Katowice,Kraków i Radom-na najpopularniejsze portale.Co 2tyg.będzie wracał na pierwsze strony aż do skutku. Quote
eliza_sk Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Diora zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/213797-DIORA-m%C5%82oda-ZAG%C5%81ODZONA-sunia-DON-%C5%BBYWY-SZKIELET-!?p=17543525#post17543525 Diora to kolejna suka z Laskowa - wsi pod Jędrzejowem. Udało się ją zabezpieczyć zanim miejscowy rozwiązywacz psich problemów użył swoich narzędzi ... Diora jest suką w typie owczarka niemieckiego - ma skłonności ku byciu długowłosą. Jest młoda, ma ok,. 1,5 roku. Została znaleziona w stanie skrajnego wycieńczenia, jest przeraźliwie chuda - za kręgosłup można podnieść ją do góry, talia osy i korpus nadęty żebrami. Waży 23,9 kg. Diora jest wyniszczona, miała na sobie masę kleszczy i ostre zapalenie spojówek. Poza ogólnym wyniszczeniem jest zdrowa. Życie nie było chyba dla niej łatwe, najprawdopodobniej na skutek uderzenia sunia ma stare złamanie ogona - już zalane. Diora jest miłą i bardzo przyjazną sunią, jest totalnie łagodna. W tej chwili jeszcze wystraszona nową sytuacją, ale w oczach widać ufność w stosunku do człowieka. Dobrze znosi jazdę samochodem i ładnie chodzi na smyczy. Nie jest typem psa, który boi się wszystkiego, u weterynarza z zaciekawieniem zwiedzała otoczenie. U nas od: 30.08 [FONT=Verdana]Odrobaczanie: tak [/FONT](02.09) [FONT=Verdana]Odpchlenie: tak (31.08 )[/FONT] [FONT=Verdana]Szczepienie: [/FONT][FONT=Verdana]wkrótce[/FONT] [FONT=Verdana]Sterylizacja: wkrótce[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Sunia przebywa w Jędrzejowie, w woj. świętokrzyskim[/FONT] [FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT] [FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie[/FONT] [FONT=Verdana]tel. 501 341 021 [/FONT][FONT=Verdana](po godzinie 15)[/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT] [FONT=Verdana]www.obrona-zwierzat.pl[/FONT] Quote
andzia69 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 a do mnie dzisiaj przyjechała w odwiedziny prawie identyczna sunia:( Quote
Asior Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jezuuuu ALE CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 my odmówiliśmy takiemu:( psiak ma ok. 9 mies i chłopina wziął go jeszcze do siebie...na łańcuch, bo nie ma innej możliwości...przykre, bo piekny psiak... Quote
eliza_sk Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Diora już chyba ma potencjalny domek, Czarny też :) Quote
masza44 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 to może się uda z tych ogłoszeń i tego ślicznego odesłanego od andzia69 wyadoptować....ależ one wszystkie są piękne... Quote
andzia69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jeszcze mamy taką sliczną onkę...tyle, ze ma oklapniete uszka, ale zobaczcie: http://desmond.imageshack.us/Himg812...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg689...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg827...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg231...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg851...jpg&res=medium Filka ma ok. 2 lat i jest bardzo przyjacielskim psiakiem... Quote
eliza_sk Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ona z pysia to bardziej mikro leosia przypomina. Quote
andzia69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 eliza_sk napisał(a):Ona z pysia to bardziej mikro leosia przypomina. też tak myślałam...ale to donka ino z oklapniętymi ucholcami;) zerknij na insze zdjatka:) Quote
Zuzka2 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Potrzebna jest pomoc finansowa na kastrację psa kieleckiego z ŚTOZ,który znalazł DS w Krakowie i tam przebywa od 2dni.Kastracja jest bardzo pilna. Zna ktoś jakąś krakowską fundację,która pomogła by sfinansować choćby połowę kosztów zabiegu??? tel.do opiekunki psa 698 681 714 Quote
Asior Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Zuzka, czy opiekunka psa mogła by do mnie zadzwonić?? Bo ja mam już wydzwonione ponad 400 zł :( Quote
andzia69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Asior napisał(a):Zuzka, czy opiekunka psa mogła by do mnie zadzwonić?? Bo ja mam już wydzwonione ponad 400 zł :( zara ma dzwonić;) chodzi o załatwienie tego tak, zeby było jak najszybciej, jak najtaniej i f-ra na STOZ;) Quote
Asior Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 załatwiłam mega zniżkę :) kochacie mnie?? :) Quote
andzia69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Asior napisał(a):załatwiłam mega zniżkę :) kochacie mnie?? :) nie będę jawnie tego mówić:diabloti::eviltong: Quote
eliza_sk Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Asior, zmień tytuł, bo Czarnuch w niedzielę do domu pojechał. Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 To znaczy,ze sie znalazł?!!!:crazyeye: A, nie wiedziałam. To super. Quote
eliza_sk Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 savahna napisał(a):To znaczy,ze sie znalazł?!!!:crazyeye: A, nie wiedziałam. To super. Tak znalazł już dawno. Państwo po niego przyjechali już wcześniej, ale wtedy zachciało się chłopakowi uciekać. Znalazł się 2 dni później i po tygodniu po niego wrócili :) Savahna - czy ja mogę prosić o całą fotkę właściciela/lki tych cudnych oczu z avatarka ? Bo niesamowicie przypomina mi mojego kosmita Majuskę. Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No ale fotke tylko na mailika moge wysłac, bo na dogo nie umiem, a juz mi sie uczyc nie chce...Kiedys watawiałam, ale zapomniałam. To sznupek jest , taki troche ześwirowany ....;) Quote
eliza_sk Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='savahna']No ale fotke tylko na mailika moge wysłac, bo na dogo nie umiem, a juz mi sie uczyc nie chce...Kiedys watawiałam, ale zapomniałam. To sznupek jest , taki troche ześwirowany ....;) Oczy ma identyczne jak moja Majuska - leśny kosmit, a sznupa też mam - tylko jakoś te oczka tak delikatniej wyglądają, na jakieś mniejsze pysio. Poproszę zatem na [email protected] :) Quote
Recommended Posts