Anecioreczek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 ... Chryste Panie,nie kłócić mi sie Tu przypadkiem na wątku moich maleństw!kpw?:roll: Zaraz Dodam jakieś fotki ze zlotu ;) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Moje babaski wogóle nie reagują na komendę "co mówiłam"... patrzą się na mnie, zaglądają w oczy, usiłują dawać łapę... Głupolki moje koffane...:loveu: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Asiaczku Atos na 'co mówiłam' siada:evil_lol: Bo była taka sytuacja że powiedziała siad,Atos nie zareagował i przed tym jak siadł powiedzialam co Mówiłam..a potem powtórzyło się to może z 4 razy i teraz jak powiem ' co powiedziałam' to siada:lol::lol: Więc mam 2 komendy na siad:cool3::evil_lol: a Teraz pare fotek...;) :loveu::loveu::loveu::loveu:Czy On jest groźny?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 No właśnie..:loveu: Byliśmy przedchwilką na dworz.e..powtarzalismy komendy ze zlotu i Atos reaguje:multi: Robimy już waruj kiedy ja sie lekko pochyle..a na zlocie było z kucania:multi: Jutro idziemy ustalić termin kastracji..:multi: Quote
Tina.Sara Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Anecioreczek napisał(a):Byliśmy przedchwilką na dworz.e..powtarzalismy komendy ze zlotu i Atos reaguje:multi: Robimy już waruj kiedy ja sie lekko pochyle..a na zlocie było z kucania:multi: Jutro idziemy ustalić termin kastracji..:multi: brawo :multi: cudowne fotecky :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No i jesteście! Zlotowicze! Nareszcie! :loveu: http://images30.fotosik.pl/59/478bde13a862c66a.jpg Nie no, ujawniłaś w końcu ZonkOne w galerii :evil_lol: Super zdjęcia i jak widzę super zabawa :) Zazdrościmy i mam nadzieję, że spotykamy się w Morsku w przyszłym roku ;) A szkolenie super! Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 ZonkOne już był przecież w Galeri wiele razy:-o Co do zlotu,to coś mówiona że zmiana miejsca bedzie:roll: Mój kolega wczoraj do mnie.. 'Wiesz Hela,chciałbym sobie kupić psa..rasowego..Polecisz mi jakiegoś?' 'No a jaki ma być z charakteru?' 'No.cichy,spokojny,łatwy do ułożenia,tak do kolana i żeby jak bede przychodził do domu merdał ogonem':evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Vitani(jak przyjechałam do domu to Kota nie poznałam:evil_lol:) i Atosik i jego kość,męczył się 15 minut od której strony ma zacząć:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Śliczne koteczki i Atosiki :loveu::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Vitani ma piękne oczęta :loveu: http://images23.fotosik.pl/61/492d21eecd1b2740.jpg Taka... wymiarowa ta kość :evil_lol: A gumowa z bazarku się spodobała? ;) Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 KASTRACJA W NIEDZIELE! O 9.15! Quote
Szczurosława Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Anecioreczek']KASTRACJA W NIEDZIELE! O 9.15! a czy sam zaintersowany już powiadomiony?:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Tłumaczyłam mu już że zostanie kastratem ale jakoś tak.. do niego to... niedociera:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Anecioreczek'] Mój kolega wczoraj do mnie.. 'Wiesz Hela,chciałbym sobie kupić psa..rasowego..Polecisz mi jakiegoś?' 'No a jaki ma być z charakteru?' 'No.cichy,spokojny,łatwy do ułożenia,tak do kolana i żeby jak bede przychodził do domu merdał ogonem':evil_lol: Super historia!!! Szczególnie podoba mi sie to "merdanie ogonem..."...:lol: [quote name='Anecioreczek']Vitani(jak przyjechałam do domu to Kota nie poznałam:evil_lol:) i Atosik i jego kość,męczył się 15 minut od której strony ma zacząć:evil_lol: Vitany - już prawie zdrowa!!! I piękna z niej Pannica się robi!:loveu: [quote name='Anecioreczek']KASTRACJA W NIEDZIELE! O 9.15! Ajajaj!!! Atosik trafi do Klubu Bezjajecznych! Ale w tym Klubie jest naprawdę dobre towarzystwo, serio! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Tylko Pańcia taka zestresowana jest jakaś:shake: Bede nie jadła z Antkiem pewnie jutro cały dzień i w niedziele też...ze stresu:shake: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Będzie dobrze! Pomyśl, że nie ma innego wyjścia i już. Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 AAA!!!! :multi: Super! Antek bez jajek! :multi: Ile płacisz za zabieg? Quote
Tina.Sara Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oooo.. kastracja będzie. Nie stresujcie się tak :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 190 złotych za zabieg..wraz z kołnierzem..ale bez tabletek przeciwbólowych. Quote
Szczurosława Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']190 złotych za zabieg..wraz z kołnierzem..ale bez tabletek przeciwbólowych. ile?!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aż strach pytać,ile by wzięli za Korę... u nas suka za 150.. Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 lUDZIE. TO U NAS BYłO NAJtaniej. znaczy tam gdzie szukałam... u mnie koło bloku chcieli 350 za Antka. Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Rzeczywiście trochę dużo :roll: Ja za sterylkę Tory zapłaciłam 200 :cool1: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ja sie chyba przeprowadze....:shake: Quote
Recommended Posts