Anecioreczek Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 przed chwilą zrobiłam zbiór sztuczek :D Mushu troche nakrecony, bo miał głodówke, a teraz miałam smaczka [video=youtube_share;txd-QCNU3NY]http://youtu.be/txd-QCNU3NY[/video] Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 a tak zachowuje się Mushu kiedy mnie nie rozumie - minute wczesniej w miare ogarniał te komende :D [video=youtube_share;Ti6giZIZl5E]http://youtu.be/Ti6giZIZl5E[/video] Quote
Asiaczek Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Anecioreczek']em.. niech pomysle - takie ktore już umie to.. siad łapa druga łapa piatka druga piątka dyszka waruj turlaj się wstydź się a kuku zostań do mnie slalom sza ( cisza) zostaw hop tunel takie średnio które umie nowe to pif paf ( zdechl pies) chowaj zabawki pokaż brzuszek ukłon póki co mamy czas to szkole, jak znajde prace to będzie już lipa ;)[/QUOTE] Noooo, lista sztuczek imponujaca! Na filmie bardzo podobało mi się "pif-paf!" , a "poikaz brzuszek" nie za bardzo wyszło:) I nawet wiadomo, dlaczego:0 Bo jak pusty brzuszek, to co pokazywac, prawda? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 wiem że nie wyszło ;p nie chciał pokazać ;p witam wszystkich wtorkowo ;p Quote
Anecioreczek Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 (edited) uf, jutro ostatni zastrzyk z antybiotykiem. Muszę powiedzieć że kupale Mushu się poprawiły. Teraz ma o wiele większe kupki, troszeczke papkowate ale nie takie twarde bobki ktore nie mógł z siebie wyrzucić. nasz wet go bardzo polubił, mimo paniki Mushu przy wszystkim dzisiaj Wet zaserowowal mu w ramach "polubienia" gabinetu Miche żarcia Royala ( bo w gabinetach mają takie probki 100 g i wrzucił mu 2 takie ) Oczywiscie nie obyło się bez przytulania dawania łap i calowania :D Oczywiscie nie obyło się od moich wewntętrznych achow bo weta mamy bardzo młodego i przystojnego :evil_lol: ( świezo po studiach - prkatykuje chyba ale już bardzo długo bo opiekwał sie też Atosem) pozatym dzisiaj rano uczylam Mushu biegac przy rowerze... na poczatku bylo ciezko, ale potem mu sie spodobalo, i chyba dodamy do naszej kolejnej rzeczy do roboty raz dziennie :) Edited June 20, 2012 by Anecioreczek Quote
:: FiGa :: Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dobrze ze jest troche lepiej :loveu: Hahaha to teraz jak Mushu wyzdrowieje to bedziesz wymyslac schorzenia zeby weta odwiedzic :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 wiesz - jeszcze jest Kora - ma 12 lat więc coś by się znalazło :D Quote
Dorin91 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Gdzie masz tego weta? Nie potrzebujesz pomocy do przytrzymania Mushu? :evil_lol: :grin: Quote
BBeta Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-yo8_-sgQpQQ/T9SWWfs6oJI/AAAAAAAAQjI/x7cOpodl5Eo/s720/DSC_8424.JPG[/url] Świetny jest :) I bardzo fajnie pracuje ;) Ja też życzę dużo zdrowia ;) [SIZE=1]Znowu zapytam, czekoladka ma dom?[/SIZE] :siara: Quote
Anecioreczek Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Dorota- ewtentualnie jezel sie nie uda :D Beta - Ibiza nadal czeka na dom ;/ Quote
anetta Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 :( szkielecik straszny. Zdrówka!! Czy bieganie w jego stanie nie jest niezdrowe? W końcu ma przytyć :hmmmm: Quote
Anecioreczek Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 anetta - narazie nie chodzimy na agility- ale od lipca znowu zaczniemy raczej, o ile przytyje przynajmniej do 17.5 to bedzie znak ze tyje. Mimo to Mushu zazywa duzo ruchu - nie chce zeby sie spasl - ja chce zeby nabral miesni i trohe przytyl. Ale powoli juz jest ok. Mushu robi bardzo aldne kupki ( jak to brzmi :D ) Quote
Izabela124. Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Super, że z Mushu już lepiej! Robiłaś tą biochemię? Quote
Anecioreczek Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 [quote name='Izabela124.']Super, że z Mushu już lepiej! Robiłaś tą biochemię?[/QUOTE] nie, bo dopiero co skonczyly mu sie zastrzyki , i jeszcze mial 2 zastrzyk na tasiemca, troche trzeba odczekac. Pozatym Mushu bedzie musial w czasie biochemi miec leki na uspokojenie ( prawdopodobnie sadolin w zelu zeby nie faszerować go zastrzkiem czy lekami) , bo niestety nienawidzi weta. i w czwartek. kiedy ja bylam w Pracy, to Daniel z nim poszedl na ostatni zastrzyk - z ktorym wylecial wbitym pod skore zastrzykiem z gabinetu :mdleje: Ja to mam agenta :D Quote
Ptysiak Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Anecioreczek']anetta - narazie nie chodzimy na agility- ale od lipca znowu zaczniemy raczej, o ile przytyje przynajmniej do 17.5 to bedzie znak ze tyje. Mimo to Mushu zazywa duzo ruchu - nie chce zeby sie spasl - ja chce zeby nabral miesni i trohe przytyl. Ale powoli juz jest ok. [B]Mushu robi bardzo aldne kupki[/B] ( [B]jak to brzmi :D[/B] )[/QUOTE] Może i śmiesznie ale to jedna z najbardziej cieszących rzeczy dla Właściciela futerka :) Quote
Anecioreczek Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 (edited) [video=youtube_share;oNV1PfoAeIQ]http://youtu.be/oNV1PfoAeIQ[/video] nam się znowu nudzi. ;p jakis dziwnie opoxniony dźwięk jest ;/ Edited June 25, 2012 by Anecioreczek Quote
Anecioreczek Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 jetesmy wymeczeni po wczorajszym treningu.. wrcilismy na agility Mushu mial miesiac przerwy, ale o niczym nie zapomial i pokazal sie rewelacyjnie widac ze tesknil za tunelkami i hopkami, wczoraj uczylismy sie tez troszeczke palisady. Tym o to sposobem, jedziemy na nieoficjalnie zawody agility 15 lipca w Gliwicach. Jeszcze nie wiemy czy jako zawodnicy czy widzowie ;) decyzja zapadanie na nastepnych treningach jak Mushu ogarnie ze z palisady sie nie skacze na koncu tlyko zbiega ;p Quote
Asiaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Anecioreczek']jetesmy wymeczeni po wczorajszym treningu.. wrcilismy na agility Mushu mial miesiac przerwy, ale o niczym nie zapomial i pokazal sie rewelacyjnie widac ze tesknil za tunelkami i hopkami, wczoraj uczylismy sie tez troszeczke palisady. Tym o to sposobem, jedziemy na nieoficjalnie zawody agility 15 lipca w Gliwicach. Jeszcze nie wiemy czy jako zawodnicy czy widzowie ;) decyzja zapadanie na nastepnych treningach jak Mushu ogarnie ze z palisady sie nie skacze na koncu tlyko zbiega ;p[/QUOTE] No to zaciskamy kciuki za - w sumie - każda Twoja decyzję:) pzdr. Quote
Anecioreczek Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 szykujemy sie wlasnie do wyjscia... na zawody, jestem okropnie zestresowana.. 3majcie kciuki - oczywiscie wiem ze nic nie wygramy ale zeby chociaz nie wypadł z toru ;P Quote
Recommended Posts