tpzopoczno Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ocelot nie mam dobrych informacji, Nowa była na stacji kilka dni po pierwszej wizycie i dowiedziała się, że pies został przejechany przez samochód...:( Quote
ocelot Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 tpzopoczno napisał(a):Ocelot nie mam dobrych informacji, Nowa była na stacji kilka dni po pierwszej wizycie i dowiedziała się, że pies został przejechany przez samochód...:( Byłam pewna, ze się tak skończy... No nic, straszny żal. Quote
tpzopoczno Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dziewczyny, szukamy kogoś kto wziąłby jedną z naszych podopiecznych Gizmo (chihuahua/papilon) do DT...Macie może namiary na takiego kogoś? Quote
Rewelacja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 tu ją wstaw, tylko ze zdjęciem i informacjami o niej: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią! Quote
tpzopoczno Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Wiki w czwartek pojechała do nowego domu. Relacja na naszym blogu: www.tpz-opoczno.blogspot.com Zapraszam Quote
Recommended Posts