holmina Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 no to sobie poczytam i pewnie cosik dorzucę ale dajcie nr konta Quote
marta0731 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 A ja myslałam, że Fruzia miała tyle dni kaca od tego fransua szampana:drinking:, a to tylko zepsuty komp Bambino... ;):D Quote
holmina Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 słodka ta fruzia,że tez musiała bidulka tyle lat za kratkami przesiedzieć!!!i Quote
marta0731 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='holmina']słodka ta fruzia,że tez musiała bidulka tyle lat za kratkami przesiedzieć!!!i[/QUOTE] Całe szczęście, że to już przeszłość:multi: Teraz to już tylko o idealny domek się modlić! ;) Quote
holmina Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 chwała bogu,że juz jest bezpieczna!trzymam kciuki za dobry domek Quote
Klauzunka Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='holmina']no to sobie poczytam i pewnie cosik dorzucę ale dajcie nr konta[/QUOTE] dziękujemy serdecznie - właśnie wysłałam :) Quote
Klauzunka Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Kochane przelałam na konto Bambino dzisiaj opłatę za hotelowanie od 20.06-20.07 - 150 zł. Nieśmiało przypomnę o deklaracjach za ten okres. Quote
kora78 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 to juz czas????? a oglaszamy fruzie w ogole??? to juz miesiac?? Quote
Klauzunka Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='kora78']to juz czas????? a oglaszamy fruzie w ogole??? to juz miesiac??[/QUOTE] tak ogłaszamy - wszędzie gdzie się da - ze swojej strony monitoruję dogo - już Fruzię polecałam, za chwilę będą leciały pakiety. To, że nie jestem codziennie na dogo nie znaczy, że śpię :) Fruzina znajdzie taki dom, że w głowie Wam się nie zmieści - basen, lokaj, prywatny masażysta, cuda, wianki - starej, małej rudej to się należy z urzędu :) Quote
sunia2000 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Przepraszam za offa ale pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla wrocławskich hotelowych psiaków:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228434-Kosmetyczno-ubraniowy-dla-Viki-i-Zahira-do-30-06-do-godz-20-00/page2[/url] Quote
marta0731 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja choć raz będę pierwsza :D Już płacę deklaracje Quote
kora78 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 klauzunka, wstaw tekst do ogloszen, ok? czyli Ty juz ją oglaszalas? bo niejasno napisalas, a pora pozna i ja juz nie kumam. napisz drukowanymi :D Quote
Bambino Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [B]wg mnie fruzia ten brzuch wystawia bardziej ze stresu, pokazuje uleglosc, to nie oznaka rozkoszy u niej, tylko strachu[/B]. tak bylo u mnie. moze jest tak nadal, nie wiem, nie widze tego. [I]Wg mnie nie, leży sobie na tapczanie i jak podchodzę, to czasem podnosi nóżkę, żeby brzuch głaskać a czasem dalej leży. Albo lata po trawie, bawi sie z Hektorem i podlatuje do mnie, kładzie się na trawie i wystawia brzuch. Więc raczej nie ze strachu. Choć rzecz jasna strachu przed gwałtownymi ruchami ( np. chodzeniem) wcale się nie wyzbyła. [/I] [B]a jak lata przy plocie [/B]za kims obcym to szczeka? taki stroz z niej i czuje sie, jak u siebie? [I]Tak, szczeka, bo przecież inne psy też latają i szczekają, to ona też.! [/I][B]a jak przy jedzeniu? karmisz wszystkie na raz, na podworku, czy jak? to ona sie potrafi do miski dopchac[/B]? je ladnie, czy wylewa z miski lapka? [I]Przy jedzeniu Fruzia ma swoją miske, ale w pokoju jest jeszcze jedna sunia. Ale z tego co widzę, to ona się pcha do miski Pepsi i zanim postawie miskę Fruzi to jest moment że jedzą z Pepsi z jednej michy. Na pewno potrafi warknąć na innego psa, gdyby ten chciał się przed nią do ręki z przysmakiem dopchać. Taka lękliwa !!!. Je ładnie z miski, nie zauważyłam ani razu, żeby coś z miski wywalała. Może raz jak dostała kawałek rogala z masłem , to jadła z podłogi a nie z miski. [/I] [B]a w domu znaczy, ze nie wiesz, czy to ona sika, czy inny pies, tak? ten inny u Ciebie zawsze tez sikal? czy to ewidentnie fruzia? jesli robi w domu [/B],to z adopcja bedzie spory problem... [I]W pokoju zostają 2 albo 3 psy i są 2-3 kałuże, więc mogę mniemać, że jedna jest Fruzi, tym bardziej że kałuże nie są jednego koloru. Z Fruzią zostaje Pepsi, która też sika. Ale np. wczoraj nie było przez 9 godz. była tylko 1 kałuża. [/I]Zdjęć na razie nie będzie, bo przez kolejny tydzień pracuję dłużej, a z koleżanką od zdjęć mogę umówić sie tylko do 17:00, bo potem jest nieosiągalna. Jeśli ktoś umie z mmsa wkleić zdjecie na wątek, to prosze o kontakt tel. [B]( 514 100 950)[/B] i prześlę kilka zdjęć Fruzi. Opłata za hotelowanie doszła Oczywiście pozdrawiamy z wsi wielkopolskiej Quote
kizimizi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 zagladam do Fruzki po przerwie.4 Ciesze sie, ze ma sie dobrze. Dziewczyny mysle ze mozemy teksty nowe pisac -każda chętna sie założę- i Fruzke do domu słać! ;) Quote
kora78 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 no ten moj byl aktualny. nie na byle co, tylko na "stan faktyczny". dzieki bambino za info kurka, jak fruzia widzi, ze inny sika w domu i moze, to ona sobie tez bedzie pozwalac. a widzialas kiedys, zeby przy |Tobie sikala? skarcilas ja lekko, czy cos? nie masz schodow do domu? t latwiej, szybko fruuu ją na dwor wtedy. moze zakuma? jak my dom znajdzimy dla staruszka, co sika w domu :( to tylko dogomaniacki dom :( jak parowczaka. on 1,5 roku czekal :( bambino, nie utucz Fruzi, ona swoja wage juz ma i wiecej jej nie potrzeba, bo bedzie problem. a kiedy do weta? niech uczy wyczysci i zeby obejrzy, serducho oslucha, z lapkami cos poradzi. Quote
Bambino Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nie, przy mnie nie sika. Bardzo chętnie lata na dwór, ale ponieważ raz uciekła a raz próbowała, to jak idę do pracy to ona zostaje w domu, bo nie wiem, co jej strzeli do głowy, tym bardziej, że jak wyszłam z Hektorem na spacer, poza ogrodzenie, to znów próbowała znależć wyjscie pod płotem ( ale teraz na szczęscie sie nie da), i tak do końca nie wiem, czy chciała lecieć za mną czy Hektorem. Myslę, że gdyby była u kogos, to moze w ogóle nie byłoby problemu z sikaniem. Jedzenia daję jej mniej niz innym, bo jest troche grubasek. Rogala dostała kawałek na lepszy dzień. Jak bede u weta, to powiem żeby to wszystko obejrzał. Szczepienie na wirusówki ma jeszcze ważne, uszy jej sama czyszczę, wiec musi poczekać aż bedzie kastracja Hektora i pojedziemy hurtem do weta 30 km. U weta, który mieszka niedaleko mnie dowiedziałam się ostatni, że szczepienie z leptospirosą kosztuje 80 zł. A u tego weta do którego pojedziemy zapłace 35 zł. Dlatego Fruzia musi jeszcze poczekać na transport. Jeszcze powinien te nóżki tylne obejrzeć, bo moje wszystkie psy skaczą na mnie na tylnych łapkach, a Fruzia na razie próbuje, ale nie zawsze jej wychodzi. i nie wiem, czy nie może czy nigdy sie tego nie uczyła. Pozdrawiamy Quote
marta0731 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Albo za ciężka jest na skakanie;):roll: Nie oszukujmy się, opływowa modelka to nie jest Ale dobrze że próbuje:evil_lol: może się nauczy :D a ważne, że ma na to chęć, by prawidłowo przywitać Pancię ;) Quote
kora78 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ludzie- domki stale, bywa ze nie chca, by pies spal w lozku i skakal na ich, jak wracaja do domu. ja osobiscie tez tego u psa nie chcialabym. wiec nie uczmy jej tego, bo to nie jest pozadane zachowanie. raczej w druga strone, psy oducza sie skakania. Bambino, jak to, Fruzia uciekla kiedys???? mizianko dla grubaski naszej kochanej. klauzunka, oglaszasz fruzie? dawaj tekst Quote
kora78 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Czy ktokolwiek robil fruzi ogloszenia, odkad jest ona w pdt????????? Quote
kora78 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a ja szukalam i nie widzialam zadnych nowych ogloszen. chyba, ze ida ze starym tekstem i starymi fotkami ze schronu? pomozcie podnosic moj bazar dla mirka, juz sie w sumie konczy, a 3 rzeczy sprzedalam. Quote
kora78 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 aha, ok, bo sie balam, ze kasa leci, a z fruzia w miejscu stoimy. jakis zastoj nam sie zrobil. dzis u nas straszne burze to nadrabiam zaleglosci. Quote
Recommended Posts