Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 521
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosiu, czy to jest aktualne ogłoszenie Atoska:

[B]Piękny 7-letni owczarek niemiecki szuka domku!!![/B]

[COLOR=black][B]Witaj! Jestem Atos – chudzielec Atos... Miałem kiedyś dom i swojego pana, ale chyba przestałem mu się podobać, bo znalazłem się w schronisku... Tam było okropnie, siedziałem sam w małej klateczce, a na dokładkę rozchorowałem się i zacząłem chudnąć... Byłem cały czas głodny i smutny... Na szczęście los się nieco odmienił i dobre duszyczki zawiozły mnie do hoteliku, gdzie mogę biegać z innymi psami i być głaskany przez człowieka. Jednak muszę mieszkać w kojcu w budzie, a kontaktu z człowiekiem nie mam tak dużo, jak bym tego pragnął... Bardzo tęsknię za swoim domem, ciepłym dywanikiem i Swoim Człowiekiem... Jestem psem niekonfliktowym, bardzo lubię ludzi, dogaduję się z innymi psami. Jestem grzeczny, miły i posłuszny. Może Ty zechcesz mnie adoptować?... obiecuję odwdzięczyć się miłością, jaką może obdarzyć tylko pies! Tel[SIZE=2]efon do [/SIZE]hoteliku: 695 555 221.

Może jeszcze Twój nr tel. podać? Do wyborczej?
I może pierwsze zdjęcie z postu 4? Czy są jakieś ładniejsze?
[/B][/COLOR]

Posted

Wiesz co, myślałam nad tym, czy nie zmienić tekstu. Bo z tym tekstem miał już dziesiątki ogłoszeń...
Może by wymyślić jakąś łzawą historię, coś w stylu historii Beja.
No i niestety zdjęć on nie ma zbyt ładnych.

Z mojego bazarku mamy jeszcze 40 zł
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228073-Quiz-historyczny-i-wiele-ksi%C4%85%C5%BCek-rozliczony-zako%C5%84czony-dzi%C4%99kuj%C4%99-%29[/url]

I bardzo dziękuję Cioci zmora za pomoc w postaci stówki!

Posted

Doszło nam jeszcze 91,82 zł z puli Misia, podzielonej na 3 :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/220471-Deprecha-posz%C5%82a-precz-Misio-rozpocz%C4%85%C5%82-nowe-%C5%BCycie-W-SWOIM-W%C5%81ASNYM-DOMKU[/url]!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Był telefon w sprawie Atoska - ale cóż, pan go chciał do budy... już się ucieszyłam, ale przecież cały czas o to walczymy, żeby chudzielec nareszcie dostał się na ciepłą kanapę...

Posted

ja jestem cioteczko jak tylko mogę zaglądam do Atoska.Niestety nie mam teraz stałego dostępu do internetu i nie mogę zrobić żadnego bazarku.Jak tylko wszystko wróci do normy to nadrobię zaległości,obiecuję

Posted

[quote name='daga31081980']ja jestem cioteczko jak tylko mogę zaglądam do Atoska.Niestety nie mam teraz stałego dostępu do internetu i nie mogę zrobić żadnego bazarku.Jak tylko wszystko wróci do normy to nadrobię zaległości,obiecuję[/QUOTE]

Dzięki, Daga :)
Mnie już się wyczerpał repertuar atrakcyjnych fantów...

Posted

Dostałam od kochanej Cioci Figuni 100 zł. Przeznaczam je w całości dla Atoska, bo na niego (spośród czwórki moich "hotelarzy") są największe wydatki, a niestety najmniejsze zainteresowanie...
Bardzo dziękuję, Ciociu!!! :Rose:

Posted (edited)

Zdaje się, że dotychczasowy tytuł ogloszeń "Atos chce jeszcze żyć" nie znajduje odzewu... :(

Zmieniłam tekst do ogłoszeń i zamawiam następne...

[SIZE=3][FONT=Arial][B]ATOS prosi o odrobinę serca i kawałek miękkiej kanapy!

Atos to śliczny, zgrabny, szczupły, długonogi owczarek niemiecki. Ma ok. 8 lat. Przebywa w hoteliku dla psów, gdyż z powodu problemów z wątrobą nie miał szans na przeżycie w schronisku. Szukamy dla niego człowieka o wielkim sercu i miękkiej kanapie! Atos to bardzo dobry pies, jest grzeczny, niezwykle zapatrzony w człowieka, nie jest agresywny w stosunku do innych zwierząt. Atos nie potrzebuje dużo ruchu i powinien mieszkać w mieszkaniu, nie zaś w budzie, ponieważ jest delikatny i poza tym bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem.
Pamiętaj - zabierając psa z hoteliku zwalniasz miejsce dla kolejnego biedaka, któremu grozi śmierć w schronisku!
Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. W razie potrzeby oferujemy pomoc w postaci bezpłatnych porad żywieniowych, behawioralnych, zdrowotnych.
Więcej informacji: Zosia: 783 302 665, [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/B][/FONT]
Deutscher Schäferhund sucht Zuhause!!! Atos ist ein guter, braver Hund. Er liebt Menschen und kommt mit anderen Hunden hervorragend aus. Aus dem Tierheim gerettet, wohnt er jetzt in einem Hunde-Hotel in der Nähe von Zgorzelec/Görlitz (Polen). Mehr über ihn erfahren Sie unter der Telefonnummer 0048713483220.[/SIZE]

Edited by Zosia123
Posted

Kochana ja mu regularnie wykupuję ogłoszenia. Właśnie zamówiłam nowy pakiet.
Natomiast na FB nie ma go - ja nie działam na FB bo nie mam czasu. Co gorsza, on nie ma zbyt dobrych fotek, trzeba by się uśmiechnąć do Zuzi :)