*Gwiazdeczka* Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Wiecie co dziewczyny.. rozmawiałam dziś z kolegą-jego znajomemu ktoś ukradł szczeniaka asta:mad: Mogę zapytać czy byłby zainteresowany Waszym Basterem. Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 podnosze Basterka (Gosia przepraszam ze na watku basterka ale ja caly czas czekam na nr konta,wysalam juz pare priv ale juz nie wiem jak Cie lapac) Quote
Gosia>>> Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Pręgusku skocz na pierwszą stronę!!!!!! Quote
Gosia>>> Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 przystojniak niestety bez zmian... Quote
Gosia>>> Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 hop............................ Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Basterku cioteczka pamięta o Tobie... Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kurcze naprawde zero zainteresowania takim pieknym psem???:shake: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 karusiu niestety 0... jest na wszystkich forach ASTów i nic. Baster jest śliczny ale już niemłody i to pewnie jest problem, no i ta agresja do psów. Nie wiem co by tu jeszcze zaradzić...:-( Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a ile on ma lat?jest np na allegro czy gdzies jeszcze? Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No Baster ma 6 lat. Nie ma go na allegro zastanawiam się czy by tam nie zadziałac ale trochę się obawiam Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 kurcze rozumiem Twoje obawy...a czy ktos sprawdza dom jaki sie zainteresuje psiakiem tzn z forum na pewno tak, ale np przyjdzie byle kto do schronu i moze adoptowac? Quote
tamiczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cZTY ON JEST NA ADOPCJACH? mOŻE GO TAM WYSTAWIĆ? Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 karusiap napisał(a):kurcze rozumiem Twoje obawy...a czy ktos sprawdza dom jaki sie zainteresuje psiakiem tzn z forum na pewno tak, ale np przyjdzie byle kto do schronu i moze adoptowac? Właśnie o to chodzi, że jak się rozniesie, że taki pies w schronie to każdy może przyjść i go zabrać, gdyby było inaczej to porozwieszałabym plakaty. Z drugiej strony jeśli się to nie rozniesie to domek się nie znajdzie... Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no wlasnie bez oglaszana moze sie nie udac...a moze tak napisac ze warunkiem jest kastracja (odstraszy rozmnazaczy) i nie pisac ze jest agresor do psow (walki czy cos),dopiero jak sie ktos pozadny zainteresuje to powiedziec...?? Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No tak i przecież wcale nie trzeba pisać, że pies jest w Koszalinie.... No dobrze to co, kogo prosimy o allegro? Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hmmm no wlasnie...moze w tytule dajmy prosbe? Quote
kinga Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gosia>>>;2786451 napisał(a):No Baster ma 6 lat. Nie ma go na allegro zastanawiam się czy by tam nie zadziałac ale trochę się obawiam Baster w tym roku skonczy 9 lat co do kastracji -pies jest w miejskim schronisku, ktore nie kastruje - a póki tam jest, nie mozna stawiać zadnych warunków - bo nie ma takiej mocy prawnej i nikt nie będzie tego egzekwował i ze schroniska moze wziac psa każdy, kto przyjdzie z ulicy - trudno mi powiedzieć, na ile ludzie bioracy takie psy sa weryfikowani :shake: dziewczyny, nie wiem, jak z tym allegro - moze spytajcie doddy, co ona by zrobiła - bo się zna na takich psach ja po prostu nie mam pomysłu, co zrobić z niemłodym, rodowodowym, ostrym do psów amstaffem :shake: Quote
Gosia>>> Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 To skąd mi się to 6 lat wzięło?:roll: Wiecie co, ja myslę, że gdyby wystawić go na allegro, nie pisząc nic o tym gdzie jest, o agresji do psów i rodowodzie to nic złego się nie stanie, bo samo podnoszenie na dogo nic nie da a Allegro nie zaszkodzi. Co o tym myślicie? Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja sie zgadzam z Toba..podac np nr do Ciebie zebys miala kontrole Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mam propozycję - przerabialiśmy to już z naszym Asem. Może Doddy napisałaby tekst do allegro - nam napisała taki odpowiedni. Poprośmy ja chóralnie - o kilka słów do ogłoszenia. Ja wstawię psiaka. Można moim zdaniem napisac, że jest w Koszalinie, żeby nie znalazł się chętny z Zakopanego - ale nie że jest w schronisku. I że przed wydaniem zostanie wykastrowany - to zniechęci tych, któym zależy na wykorzystaniu ewentualnych jego potencji, choc młody nie jest. O stosunku do psów uważam napisac trzeba, żeby nie podjął się adopcji ktoś kto ma już zwierzaka - bo szkoda czasu i zachodu - np. że wskazany dom bez innych zwierzaków, żeby poświęcić czas Basterowi itp. Doddy - prosimy - dasz radę skrobnąć taki tekst na allegro, żeby odstraszył tych potencjalnych dresiarzy. Quote
Recommended Posts