Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Złe wieści-Brutus poszedł na boksy:( Tym razem na średnie do staruszka rottweilera, już po paru minutach było spięcie:( Później jak do nich zaglądałam to jeden siedział w środku, drugi na zewnątrz, ale przy kontakcie pewnie będą spięcia a Rotuś jest o wiele silniejszy! Dziewczyny trzeba go szybko gdzieś wyciągnąć, ten bidak nie da rady na boksie!

Posted

Brutus stawia się do kolegi z boksu, a że Rotuś mimo wieku jest dość silny to Brutus ląduje na ziemi z gryzionym gardłem, nie wiem jak długo tam pociągnie, o przeniesieniu do innego boksu na razie nie ma mowy, mam nadzieję, że się chłopaki uspokoją!

Posted

782-850-716 dziewczyny ,znalazlam ogloszenie na opolskiej stronie ze babeczka chce adoptowac labka lub innego tego typu psiaka 782-850-716 to jest jej nr,z dopiskiem dzw po 15....moze wam sie przyda a w razie co ja moglabym zrobic PA bo to moja okolica

Posted

karmelcia napisał(a):
782-850-716 dziewczyny ,znalazlam ogloszenie na opolskiej stronie ze babeczka chce adoptowac labka lub innego tego typu psiaka 782-850-716 to jest jej nr,z dopiskiem dzw po 15....moze wam sie przyda a w razie co ja moglabym zrobic PA bo to moja okolica

Dzięki Karmelciu!

Posted

sunia2000 napisał(a):
Brutus stawia się do kolegi z boksu, a że Rotuś mimo wieku jest dość silny to Brutus ląduje na ziemi z gryzionym gardłem, nie wiem jak długo tam pociągnie, o przeniesieniu do innego boksu na razie nie ma mowy, mam nadzieję, że się chłopaki uspokoją!

zmieniło się coś?

Posted

Zmieniło - kolega Rotek już się z Brutusem dogaduje i czeka na wyjazd, Brutus ma też nowego geriatrycznego kolegę, mniejszego dużo od siebie i nie mają zatargów. Zosia jakieś fotki robiła dziś , to pewnie wstawi.

Posted

Dzwoniłam do tej pani, nie powiedziała nie, ale ja nie przypuszczam, żeby go adoptowała. To jest młoda dziewczyna, a Brutus jest co prawda duchem młody, ale wiek ma jaki ma...

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dzwoniłam do tej pani, nie powiedziała nie, ale ja nie przypuszczam, żeby go adoptowała. To jest młoda dziewczyna, a Brutus jest co prawda duchem młody, ale wiek ma jaki ma...

Terierfanka też już kilka dni temu z nią rozmawiała o labkach wrocławskich:)

Posted

Dzisiaj przyszła do schroniska właścicielka Brutusa, powiedziała, że dała go bezdomnym na przechowanie... Miała książeczkę zdrowia itp. więc biuro oddało jej psa. Sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle... Zarówno w schronie, jak i w "domu", pies ma niewielkie szanse przetrwania...

Posted

to ja już głupieję... wydawało mi się ,że jak jechałyśmy do domu to szedł z facetem (muszę spytac Terierfanki, bo tez widziała) czyżbyśmy widziały innego psa???