ludwa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 o ile pomiędzy pysio nie leży:) A ja bym wolała jednak nic mu nie nadepnąć Quote
3 x Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ludwa napisał(a):o ile pomiędzy pysio nie leży:) A ja bym wolała jednak nic mu nie nadepnąć jeśli już coś między łapami to nie pysio takie cielsko się tak nie wygnie ;) a jajek niet więc nawet gdyby to wielkiej szkody nie będzie ;) Quote
ludwa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 tutaj wszystkie tylko o jajkach. A ja o przednich łapach myślałam i w życiu by mi do głowy nie przyszło, że między tymi właśnie jajka mogą leżeć:))))) Swoją drogą. Po jajkach może niewielka strata ale nie wiem czy jak byś stopę straciła, to też by było wesoło:) Ja bym jednak nie odważyła się mu na jajka deptać Quote
Kamila Proc Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ludwa napisał(a):onki a co? Nic nie biorę pod opiekę dopóki nie pójdzie żaden z zasiedzianych psów spoko, chodzilo mi o glupawa zabawe na jednym z watkow. od lat glosuje sie codziennie - albo dodajesz albo odejmujesz glos. zostaly rotki i onki. moje ukochane onki sa w defensywie, ale sie nie dajemy. strasznie glupie, ale wciaga i odpreza Quote
3 x Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='ludwa']tutaj wszystkie tylko o jajkach. A ja o przednich łapach myślałam i w życiu by mi do głowy nie przyszło, że między tymi właśnie jajka mogą leżeć:))))) Swoją drogą. Po jajkach może niewielka strata ale nie wiem czy jak byś stopę straciła, to też by było wesoło:) Ja bym jednak nie odważyła się mu na jajka deptać zobrazuję Ci zatem mój tok rozumowania ;) czyli patrz obrazek poniżej Quote
ludwa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 a ja raczej o tym ułożeniu myślałam, ew pynio w górze;) Quote
3 x Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ludwa napisał(a):a ja raczej o tym ułożeniu myślałam, ew pynio w górze;) fajny jest, co? myślisz, że ci teraz oglądalność wątku skoczy jak sobie zdjęcie porządnego psa wstawiłas? :diabloti: btw ten rozstaw tez ma słuszny aczkolwiek nie próbowalam mu tam stawać ;) Quote
ludwa Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 i nie próbuj, bo mógłby się ożywić:) Fajny jest baaaardzo. Ja lubię miśki. Ale charakterologicznie, to on chyba z Dżambem są rodzeństwem, wiesz? Quote
3 x Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='ludwa']i nie próbuj, bo mógłby się ożywić:) Fajny jest baaaardzo. Ja lubię miśki. Ale charakterologicznie, to on chyba z Dżambem są rodzeństwem, wiesz? no cos ty :evil_lol: na pewno zbyt pochopnie wyciagnełaś wnioski ze zdjęć przeciez u niego na wątku jest filmik jak ... bryka :evil_lol: Quote
ludwa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dżambo też czasem bryka. Głównie jednak spędza czas obmyślając jak oszczędzać w ruchach:) Quote
3 x Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='ludwa']Dżambo też czasem bryka. Głównie jednak spędza czas obmyślając jak oszczędzać w ruchach:) nie dość że sznyżeł to jeszcze zmieszany z kaukazikiem ty to masz szczęście :evil_lol: wiesz na ile teraz sposobów możesz ogłaszać dzambodzeta? a ja ? ja mam tylko mix kaukaza z chugowieczym ;) chyba z pandą albo innym leniwcem Quote
ludwa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dżambo jako leniwiec był już ogłaszany. Nie podziałało:) Quote
3 x Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ludwa napisał(a):Dżambo jako leniwiec był już ogłaszany. Nie podziałało:) sznyżło kaukaz ? Quote
ludwa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 ale z wyglądu kaukaza nie uwidzisz Quote
3 x Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ludwa napisał(a):ale z wyglądu kaukaza nie uwidzisz tonący brzytwy się chwyta ;) może akurat kogoś zauroczy samo słowo kaukaz a nie będzie miał przełożenia na obraz i myk - dom gotowy nieświadomy bo nieświadomy ale zawsze dom ;) Quote
ludwa Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 no ale jak ktoś przyjedzie go oglądać, to mam Dżamba nadmuchać żeby był większy???? Quote
3 x Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 normalnie marudzisz jakbys nie chciała się go pozbyć ;) Quote
ludwa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 jak na to wpadałaś? Myślałam, że jestem dyskretna w tym temacie Quote
3 x Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 ludwa napisał(a):jak na to wpadałaś? Myślałam, że jestem dyskretna w tym temacie kobiecia intuicja ? ;) Quote
ludwa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 a ta intuicja nie podpowiada Ci, gdzie mieszka ten, co Dżamba pokocha? Adresik jakiś może? Quote
3 x Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='ludwa']a ta intuicja nie podpowiada Ci, gdzie mieszka ten, co Dżamba pokocha? Adresik jakiś może? a dresik to właśnie piorę ;) ogłoszenia maja jakieś? może Ziutkę poprosić ona czasruje ogłoszenia? z jej głoszeń nawet Zora poszła Quote
Szarotka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 O boy kobiety wy marnujecie talenta literackie ;) Quote
ludwa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 3 x napisał(a):a dresik to właśnie piorę ;) ogłoszenia maja jakieś? może Ziutkę poprosić ona czasruje ogłoszenia? z jej głoszeń nawet Zora poszła Ma. Ale jak być po znajomości poprosiła;)..... Szarotka napisał(a):O boy kobiety wy marnujecie talenta literackie ;) 3x już proponowali spisanie dzieła jakiegoś:) Quote
3 x Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='ludwa']Ma. Ale jak być po znajomości poprosiła;)..... znaczy napisać do Ziutki? ;) to wyślij mi na maila [email protected] zdjęcia i tekst do ogłoszeń a ja się do Ziutki pouśmiecham ;) 3x już proponowali spisanie dzieła jakiegoś:) trening czyni mistrza wiec poki co się skupię na trenoowaniu na dogo ;) Quote
Recommended Posts