Gazuś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Zaraz będą (jak wyszły :lol: ) - przed chwilką byliśmy na kilka minut poaportować. Quote
Gazuś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Czekam grzecznie na komende przynieś....i nie spuszczam wzroku z rzuconego aportu ;-) Łapie aport i....równie grzecznie wracam ;-) Dalej wracam... Widzicie jak mi śmiesznie latają uszka? No i znowu czekam... W pozycji waruj, bo jak siade to mnie za bardzo rwie do przodu ;-) I aport... Mniam taki śliczny śnieżny króliczek w pysku...tylko, dlaczego go nie mogę zjeść :( A po aportach idę odsypiac ;-) Quote
madalenka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Slodkie strasznie to psisko :lol: Mecz go, mecz! :cool3: Quote
Honey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No no... BRAWO ! :loveu: Jak tak dalej bedziecie cwiczyc, to mam nadzieje, ze Was kiedys w jakims rankingu znajde ! Fotki sliczne :) Quote
Gazuś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 W rankingu to raczej nie ale... może na konkursach :lol: Quote
Honey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gazuś napisał(a):W rankingu to raczej nie ale... może na konkursach :lol: Noo... do rankingu to tylko przez konkursy :razz: :lol: Quote
Gazuś Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ale my raczej tak dużo i tak dobrze nie zaliczymy, żeby się do rankingów dostać ;-) Quote
aaliw Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :thumbs: za wystawe. Pewnie juz niedlugo zbieracie sie i jedziecie powalczyc na ringu :cool3: Quote
Gazuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 I juz po wystawie ;-) I lok/6, CWC ;-) Dobrze chłopakowi poszło ;-) Quote
Gazuś Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 arystokratka napisał(a):Witajcie :multi: Również Was gorąco witamy w naszej galerii :lol: Quote
goldenka245 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wow:-o:crazyeye: Kasiu pięknie Wam wystawa poszła:multi::multi::multi::multi: Cieszymy się razem z Wami :) Nas taki stresik czeka w Krakowie ;-) Quote
Rinuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 witamy :multi::multi::multi: ale on byl slodki jak byl maluski :loveu::loveu::loveu::loveu: bede czesciej wpadala :lol::lol: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dziekujemy ;-) No wystawa poszła :lol: Po sędziowaniu usłyszeliśmy też wiele miłych słów od sędziego. Quote
gabryska Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Na początek ładnie się przywitam ;) Śliczne fotki, ale i czemu tu się dziwić skoro TAKI model :loveu: Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gazuś napisał(a):Dziekujemy ;-) No wystawa poszła :lol: Po sędziowaniu usłyszeliśmy też wiele miłych słów od sędziego. Kasiu nie dziwie się. Doc to jest dla mnie wzór goldena:loveu: Jest piękny :loveu: Obym mogła go kiedyś spotkać :) Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dziekujemy ;-) No z wzorcem racja - troche wspólnego ma, temu sedziemu akurat b. się spodobał. U Doca niewzorcowe jets noszenie ogona - dominant do potęgi to i ogon jak chorągiew nosi ;-) Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gazuś napisał(a):Dziekujemy ;-) No z wzorcem racja - troche wspólnego ma, temu sedziemu akurat b. się spodobał. U Doca niewzorcowe jets noszenie ogona - dominant do potęgi to i ogon jak chorągiew nosi ;-) hhehe... No ale co z tego skoro jest piękny ;-) nie no naprawde bardzo mi się podoba. A z jakiej on jest hod i po jakich rodzicach? Quote
aaliw Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Coz mozna wiecej powiedziec :B-fly:tylko dalej tak trzymac :cool3: I z kazdej wystawy wracac z taka lokata :evil_lol: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Doc jest z hodowli Pasada ;-) M: IVEE Yavanna "Inka" O: IntCh Jaskar TARQUIN "Melon" Sędzia, który nas oceniał w Bydgoszczy mówi, że Doc ma głowę zdjętą z Dziadka - MultiCh i ZwŚwiata Paudell Pure Passion "Scot"... Mi trudno powiedzieć, Scota na żywo nie widziałam, jedynie na filmach i zdjęciach jakie mi przysyłała właścicielka ;-) Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gazuś napisał(a):Doc jest z hodowli Pasada ;-) M: IVEE Yavanna "Inka" O: IntCh Jaskar TARQUIN "Melon" Sędzia, który nas oceniał w Bydgoszczy mówi, że Doc ma głowę zdjętą z Dziadka - MultiCh i ZwŚwiata Paudell Pure Passion "Scot"... Mi trudno powiedzieć, Scota na żywo nie widziałam, jedynie na filmach i zdjęciach jakie mi przysyłała właścicielka ;-) No to świetnie :) Ojciec Gordiego- Darien of Blue Erinor to wnuk 4 krotnego mistrza świata :) Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ch. Standfast Angus? On ma 3 dorosłe Zw świaata i jeden młodzieżowy ;-) Jak narazie to najwięcej ZwŚwiata w historii Goldenów ;-) Quote
goldenka245 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gazuś napisał(a):Ch. Standfast Angus? On ma 3 dorosłe Zw świaata i jeden młodzieżowy ;-) Jak narazie to najwięcej ZwŚwiata w historii Goldenów ;-) No to Gorduś też ma niezłe pochodzenie :) Quote
Sonika Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Tu jeszcze kilka zdjęc z Sopockiej wystawy. Nie wyszły, wiec ich nie wstawiałam: A gdzie aportujecie? a raczej skąd bierzecie aporty?(pisałaś coś o indyku) Quote
Gazuś Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dziękuję za fotki ;-) Chociaż Doc na tych zdjęciach z Sopotu wyglądał okropnie, w wakacje się rozleniwiłam i pies był cięty na 5 dni przed wystawą... Widać jakie to ma skutki u złotego psa z jasnym podszerstkiem... Mam nadzieję, że na tych fotkachg nie widac jnaka byłam zaryczana? ;-) Indyk to był taki sklepowy... Ćwiczylismy posłuczeństwo "Masz go PRZYNIEŚĆ, a nie ZJEŚĆ" ;-) A Aporty zamawiamy z internetu www.piesmysliwski.pl - mamy krolika i skrzydełka, teraz sie szykujemy na lisa ;-) Do tych zamawianych obowiązkowo zapachy, żeby pachniało jak zwierzyna. A z dzika mamy prawdziwą skórę ;-) Quote
Sonika Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 to z kólika? http://www.piesmysliwski.pl/go/_info/?id=582 Drogie to wszystko... :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts