Jump to content
Dogomania

DOCOWO - GOLDENOWA GALERIA! ;) Zapraszamy!

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam grzecznie na komende przynieś....i nie spuszczam wzroku z rzuconego aportu ;-)

Łapie aport i....równie grzecznie wracam ;-)

Dalej wracam...

Widzicie jak mi śmiesznie latają uszka?

No i znowu czekam... W pozycji waruj, bo jak siade to mnie za bardzo rwie do przodu ;-)

I aport... Mniam taki śliczny śnieżny króliczek w pysku...tylko, dlaczego go nie mogę zjeść :(

A po aportach idę odsypiac ;-)

Posted

Gazuś napisał(a):
Dziekujemy ;-)
No wystawa poszła :lol: Po sędziowaniu usłyszeliśmy też wiele miłych słów od sędziego.
Kasiu nie dziwie się. Doc to jest dla mnie wzór goldena:loveu: Jest piękny :loveu: Obym mogła go kiedyś spotkać :)

Posted

Dziekujemy ;-)
No z wzorcem racja - troche wspólnego ma, temu sedziemu akurat b. się spodobał.
U Doca niewzorcowe jets noszenie ogona - dominant do potęgi to i ogon jak chorągiew nosi ;-)

Posted

Gazuś napisał(a):
Dziekujemy ;-)
No z wzorcem racja - troche wspólnego ma, temu sedziemu akurat b. się spodobał.
U Doca niewzorcowe jets noszenie ogona - dominant do potęgi to i ogon jak chorągiew nosi ;-)

hhehe... No ale co z tego skoro jest piękny ;-) nie no naprawde bardzo mi się podoba. A z jakiej on jest hod i po jakich rodzicach?

Posted

Doc jest z hodowli Pasada ;-)
M: IVEE Yavanna "Inka"
O: IntCh Jaskar TARQUIN "Melon"
Sędzia, który nas oceniał w Bydgoszczy mówi, że Doc ma głowę zdjętą z Dziadka - MultiCh i ZwŚwiata Paudell Pure Passion "Scot"...
Mi trudno powiedzieć, Scota na żywo nie widziałam, jedynie na filmach i zdjęciach jakie mi przysyłała właścicielka ;-)

Posted

Gazuś napisał(a):
Doc jest z hodowli Pasada ;-)
M: IVEE Yavanna "Inka"
O: IntCh Jaskar TARQUIN "Melon"
Sędzia, który nas oceniał w Bydgoszczy mówi, że Doc ma głowę zdjętą z Dziadka - MultiCh i ZwŚwiata Paudell Pure Passion "Scot"...
Mi trudno powiedzieć, Scota na żywo nie widziałam, jedynie na filmach i zdjęciach jakie mi przysyłała właścicielka ;-)

No to świetnie :) Ojciec Gordiego- Darien of Blue Erinor to wnuk 4 krotnego mistrza świata :)

Posted

Tu jeszcze kilka zdjęc z Sopockiej wystawy. Nie wyszły, wiec ich nie wstawiałam:

A gdzie aportujecie? a raczej skąd bierzecie aporty?(pisałaś coś o indyku)

Posted

Dziękuję za fotki ;-) Chociaż Doc na tych zdjęciach z Sopotu wyglądał okropnie, w wakacje się rozleniwiłam i pies był cięty na 5 dni przed wystawą... Widać jakie to ma skutki u złotego psa z jasnym podszerstkiem...
Mam nadzieję, że na tych fotkachg nie widac jnaka byłam zaryczana? ;-)
Indyk to był taki sklepowy... Ćwiczylismy posłuczeństwo "Masz go PRZYNIEŚĆ, a nie ZJEŚĆ" ;-)
A Aporty zamawiamy z internetu www.piesmysliwski.pl - mamy krolika i skrzydełka, teraz sie szykujemy na lisa ;-)
Do tych zamawianych obowiązkowo zapachy, żeby pachniało jak zwierzyna.
A z dzika mamy prawdziwą skórę ;-)