graszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/7250/p1010937fd5.jpg[/IMG] [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/5782/p1010938tu3.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/8569/p1010939fj5.jpg[/IMG] Quote
BeataJ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Czy dobek z Ligoty bedzie do wyjazdu do Niemiec przygotowany ( chip/wscieklizna/paszport )? Jesli ktos go zawiezie do Oleny pod Poznan to Olena go moze do Gorzowa na 20 dowiezc. Ale: on musi byc u Oleny 19 wieczor lub 20 rano. Olena nie ma go gdzie u siebie trzymac - za duzo juz ma. Jest hotel obok niej za 20pln za dobe, tam mozna go dac jakby wczesniej przyjechal i jakby kasa na hotel byla. To samo pytanie dotyczy dobka z Sosnowca. Jak gotowy to tez mozna go do Oleny zawiezc - ale jw. Beata Quote
natalia_aa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 I jak tam wyglada sprawa Karmi? Dlaczego Ci Państwo nie mogą się nią dalej zajmować? Bo chyba nie ze względu na środki finansowe bo o ile dobrze zrozumiałam byłby jakiś ewentualny sponsor? Powiedz mi gdzie ona dokładnie przebywa... I jeżeli nikt chętny nie zgłosi sie na DT albo nie zabierze jej na stałe to do jakiego schronu miałaby trafić? Quote
graszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='BeataJ']Czy dobek z Ligoty bedzie do wyjazdu do Niemiec przygotowany ( chip/wscieklizna/paszport )? Jesli ktos go zawiezie do Oleny pod Poznan to Olena go moze do Gorzowa na 20 dowiezc. Ale: on musi byc u Oleny 19 wieczor lub 20 rano. Olena nie ma go gdzie u siebie trzymac - za duzo juz ma. Jest hotel obok niej za 20pln za dobe, tam mozna go dac jakby wczesniej przyjechal i jakby kasa na hotel byla. Beata[/quote] Ligo będzie gotowy, tylko póki co jest problem z transportem. Dzisiaj mi dziewczyna zaoferowała, że może go w ten weekend /13,14/ zawieźć do Zielonej góry albo Sulechowa, stamtąd już jakieś 50 km do Gorzowa, ale to chyba nic nie daje /co z nim dalej?/. Jeszcze mają mi dać znać, czy będą mieli jakiś transport. Może ktoś mógłby go z Wrocka zawieźć do Gorzowa pociągiem a z powrotem my już możemy tą osobę zabrać samochodem. Quote
graszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Na transportowym znalazłam taki post: [COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=6610"]met[/URL][/COLOR] [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/ranks/1ml_dogomaniak.gif[/IMG][/COLOR] [COLOR=Blue]moge zaoferowac transport - 50gr za km na kazdej trasie start z wojslawic, gm. kazimierza wielka, 50km na polnocny-wschod od kraka samochod osobowy [COLOR=Black]można by zapakować i sosnowieckiego i Ligo, z ty że w dwie strony to będzie prawie 1.200 km czyli 600 zł. Drogo cholipa, rzucam temat do przemyślenia i aisak do zadecydowania.[/COLOR] [/COLOR] Quote
graszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='graszka']Na transportowym znalazłam taki post: [COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=6610"]met[/URL][/COLOR] [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/ranks/1ml_dogomaniak.gif[/IMG][/COLOR] [COLOR=Blue]moge zaoferowac transport - 50gr za km na kazdej trasie start z wojslawic, gm. kazimierza wielka, 50km na polnocny-wschod od kraka samochod osobowy [COLOR=Black]można by zapakować i sosnowieckiego i Ligo, z ty że w dwie strony to będzie prawie 1.200 km czyli 600 zł. Drogo cholipa, rzucam temat do przemyślenia i aisak do zadecydowania.[/COLOR] [/COLOR][/quote] [SIZE=4][COLOR=Red]LIGO JUŻ MA TRANSPORT!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
BeataJ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='graszka'][SIZE=4][COLOR=red]LIGO JUŻ MA TRANSPORT!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote] Do Gorzowa na 20.10? Wyjazd z Gorzowa na ok 12:00 zaploanowany. Beata Quote
graszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='BeataJ']Do Gorzowa na 20.10? Wyjazd z Gorzowa na ok 12:00 zaploanowany. Beata[/quote] Tak Beatko na 20.10 na 12.00 :lol: Quote
BeataJ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='graszka']Tak Beatko na 20.10 na 12.00 :lol:[/quote] WOW - rewelka!!!! Beata ps. a Ty Atenke osobiscie zawieziesz? Quote
Wiking Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A co slychac z czekoladowa dobcia znaleziona w Lodzi?Czy znalazl sie wlasciciel,czy nowa rodzina?Ona taka sliczna ale troche za szczupla,moze ja wyrzucili?Ja dopiero zaadoptowalam Nikolasa bo tak to bym ja wziela tak jak wszystkie inne bidaczki niestety to moje marzenie,a moze wygram w totolotka i spelnie marzenia??????Oby.Powodzenia w ratowaniu tych dostojniaczkow Quote
dzodzo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Czekolada-piękna :loveu: lada moment jedzie do domku tymczasowego, włascicel sie niestety nie zgłosil-a przez tydzien chyba mozna znaleźc zaginionego psa jeśli ogłoszenia o jego znalezieniu są w prasie, w schronisku i w necie...jeszcze czekamy z szukaniem nowego domu ale pewnie na tym się skończy gdybym miała czas na jeszcze jednego zwierza to trafiła by do mnie na stałe-ale rozsądek każe mi wybić sobie to dużm młotkiem z głowy;) Quote
Klementynkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='dzodzo']gdybym miała czas na jeszcze jednego zwierza to trafiła by do mnie na stałe-ale rozsądek każe mi wybić sobie to dużm młotkiem z głowy;)[/QUOTE] to witamy w klubie :mad: wybijających sobie... :placz: Quote
dzodzo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Klementynkaa']to witamy w klubie :mad: wybijających sobie... :placz:[/quote] cieszę się, ze nie jestem sama-co musi sobie wybijac z głowy!!!!!!!!! ech...gdyby nie trzeba było pracować:roll: Quote
BeataJ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Klementynkaa']to witamy w klubie :mad: wybijających sobie... :placz:[/quote] Czemu ja tez musze do Was dolaczyc...... Paskudny klub:diabloti: Beata Quote
Dea Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 To i ja, bo co widzę dobermankę tutaj to bym brała!!! No ale najpierw musiałabym uśmiercić TZ -ta i teściową, taki drobiazg mały:diabloti: Quote
Klementynkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 słuchajcie tak mi się wspomniało - znamy jakiegoś wolontariusza schronu w chorzowie? bo mamy na stanie dwa dobermany z chorzowa ale nie mam pewności czy to aktulne! mnie sie juz wszystko miesza... Quote
modliszka84 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ja tylko tak wtrące... ale moze ktoś bedzie chciał pomóc... zbieramy na transport 9 psów (w tym 5 dobermanów) z Łodzi do Gorzowa Wlkp. Potrzeba 800 zł :roll: Wszyscy chętni do pomocy finansowej proszeni są o wpłaty na konto: [B] Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierzat[/B] [B] BANK PKO BP 22102-34080000490201742246[/B] Quote
graszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='BeataJ']WOW - rewelka!!!! Beata ps. a Ty Atenke osobiscie zawieziesz?[/quote] Tak ososbiście ją zawieziemy, cała "rodzinką' z Meluchą na czele ;) Quote
BeataJ Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='graszka']Tak ososbiście ją zawieziemy, cała "rodzinką' z Meluchą na czele ;)[/quote] No to sie najpewniej spotkamy :-) Quote
graszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='BeataJ']No to sie najpewniej spotkamy :-)[/quote] Fajnie, już się cieszę :lol:, a Ty też jakąś bidkę przywozisz? Quote
aisaK Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='BeataJ']Czemu ja tez musze do Was dolaczyc...... Paskudny klub:diabloti: Beata[/quote] Witam w waszym klubie. Paskudny nawyk wybijania przy kazdej wklejonej suczce...:wallbash: a mój mąż jest najlepszym wybijajacym... Klementynka- nie znamy wlasnie...:p tez juz nie raz pytalam o te dwa psy, nawet nie pamietam kto je wkleił. :roll: Quote
t_kasiek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='modliszka84']ja tylko tak wtrące... ale moze ktoś bedzie chciał pomóc... zbieramy na transport 9 psów (w tym 5 dobermanów) z Łodzi do Gorzowa Wlkp. Potrzeba 800 zł :roll: Wszyscy chętni do pomocy finansowej proszeni są o wpłaty na konto: [B]Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierzat[/B] [B]BANK PKO BP 22102-34080000490201742246[/B][/quote] a na kiedy potrzebna jest ta suma ???? :( Quote
modliszka84 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='t_kasiek']a na kiedy potrzebna jest ta suma ???? :([/quote] na 20.10. - wszystkie psiaki jadą do Niemiec Quote
Karilka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ło...widze że nie sama wybijam sobie z głowy kolejnego psa... U mnie mogą być tylko2 i jeden "dochodny" tymczasowicz. Ehhhh.... Quote
Recommended Posts