Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Na stronie nadzieja-dobermana sa aktualne dobermany, na temat, których cokolwiek wiemy. Mam nadzieję, że któras dobunia wpadnie w oko. Diana też tam jest...Trzymam kciuki!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jakby domek Barunia nie wypalił, to Karolinka podam mu link do Barunia.
Kurcze, dlaczego człowieka jak już pies pójdzie do adopcji to ma mieszane uczucia...że mogłam poczekać, że mógł pójść gdzie indziej...może lepiej???Kto wie...

Posted

Karusiap: mi sie wydaje, że u psa to nie ma znaczenia-wiek...Ale mogę się mylić...

Słuchajcie- potrzebujemy pięniędzy!!!POTRZEBN EPIMYSŁY MARKETINGOWE NA ZDOBYCIE KASY NA WYCIĄGANIE I HOTELIKI DLA PSÓW!!!
Bo są kolejne:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4b971532c304c2d9.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/56/4b971532c304c2d9.jpg[/IMG][/URL]

Wykorzystajcie te proszące oczy!!! On nie zasłużył na taki los...

PROSZĘ O POMOC, POMYSŁY!!!
SAME NIE DAMY RADY!!!

Posted

cegielki schodza baaardzo pomalutku, mimo ze to tylko 5 zl:shake: ale własnie sprzedałam kolejną i pocieszam sie tym, że chociaz ktos przecxzyta o "nadziei dobermana"

Posted

ja to teraz chce zalatwic wizytowki z nadzieja i bede wpychac nawet ludziom w kieszenie. upierdliwie bede zebrac gdzie sie tylko da. ech...

wyslalam totka i jedno trafienie mialam :-( na 5 zakladow. cala ja i moje szczescie przez wielkie P (pech!)

Posted

A co wynikło z tym tematem nowej strony z aktualnymi pieskami? Tutaj tak tematy szybko idą, że nie nadążam... Podnoszę przy okazji te dwa dobki z Żywca, mają już swoje wątki.
P.S. Wiem, że to nie pytanie na tutaj ale potrzebuję porady kogoś w sprawie wychowania dobka, moja suńka całkowiecie przestała słuchać, ręce opadają:-( do kogo z dogo najlepiej się zwrócić?

Posted

Nie mogę Zofii znaleźć ani pod imieniem ani pod nazwiskiem... Co się dzieje? Mam wrażenie, że moja suńka obróciła wszystko do góry nogami - robi wszystko to czego jej nie wolno, zaczęła niszczyć co popadnie w domu, kradnie wszystko co jest w zasięgu pyska, do tego zaczęła zabierać jedzenie z blatu kuchni czy ze stołu (dzisiaj mąż tylko na minutkę opuścił pokój, a już śniadanie zniknęło ze stołu), do tego nie można normalnie przejść przez mieszkanie - ona chodzi uczepiona łapami za nogi domowników a zębami za nogawki. A było już dobrze... Ja już sił nie mam, boję się co znowu będzie zniszczone jak wrócę do domu!

Posted

Dea, szukaj pod "mrzewinska".Nie jest cudotwórca i na odległość nie pomoze ale cos poradzi, albo moze poda ci jakies wskazówki.Ja stosowałam jej porady do Bejki i działa.Konsultowałam sie jeszcze z innym treserem i jest ok.