Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tutaj trzeba zaczac dzialac a nie sie zastanawiac kto ma to robic. kto pierwszy ten lepszy. ja odpadam bo sie nie znam.

eeejjjj ludzie, co myslicie o dlugopisach?????

Posted

ja jestem za tylko potzreba nam 200 zl na produkcje jak rozumiem?no i pomyslu gdzie je sprzedawac czy tu na bazarku czy na allegro czy wsrod znajomych:roll:

Posted

Agus, ona taka ciut dobkowata jest. Pytalam gdzies wyzej czy wiesz cos o niej wiecej. jakis opis by sie przydal ;-)

a pomoc, to raczej szybko nie pomozemy bo brak kasy :-(

Posted

daga_27 napisał(a):
Agus, ona taka ciut dobkowata jest. Pytalam gdzies wyzej czy wiesz cos o niej wiecej. jakis opis by sie przydal ;-)

a pomoc, to raczej szybko nie pomozemy bo brak kasy :-(

nie wiadomo o niej zupełnie nic...ot sunia...na boksie gdzie dośc mocno "tłuką" się inne sunie...
mi bardziej chodziło może o wciągnięcie jej na stronę dobkową....czy coś takiego...wątku nie ma, imienia nawet też...
jeśli tylko ta odrobina dobciowatości wystarczy...

Posted

To jest suczka o ktorej wczesniej pisala Rafka. aisaK daj ja prosze na 100 stronke.
Suczka jest w schronie od 5 kwietnia, blakala sie. Jest bardzo fajan, dosc duza. Niestety juz dosc chuda i jak na moje oko chora. Mam nadzieje, ze to TYLKO przeziebienie. Bede prosila w poniedzialek aby ja zobaczyl schroniskowy weterynarz. Bylam z Sandra z nia na spacerku, bardzo ladnie idzie na smyczy, po chwili poza schroniskiem ozywila sie, mozna bylo nawiazac z nia kontakt. Az boje sie myslec jak ona bedzie wygladala jak pojade tan znow po 7 maja :-( Z checia bym ja do naszego hoteliku zabrala ale skad kase brac :-(

A...nazwalam ja LADY.

Posted

tak to jest nasz Karol...z Karolem jest co raz lepiej,dzis...biegal..ten umierajacy 2 tyg temu pies...biegal...ale mamy tydzien na znalezienie domu...

aha,a mnie sie ulotka zrobiona przez kuzyna aisaK bardzo podoba

Posted

Kolejny pies do adopcji.
Info od wlasciciela:
Psiak wabi się Joker.
urodzony 12.06.2002r
pełna książeczka zdrowia
nauczony czystości, posłuszeństwa, trzymany w domu i wychowany z małymi dziećmi, pilnuje domu a na wyjazdach posesji. Moim zdaniem dobrze ułożony.

Pan dzis do mnie dzwonil. Zona jest w ciazy i okazalo sie, ze ma alergie na psa. Pan bardzo chce znalezc Jokerowi nowy dom. Sam tez szuka ale juz wszystkich znajomych powiadomil i nic. Pies nie przepada za kotami. Od malego w mieszkaniu, nie sprawia klopotow, nic nigdy nie zniszczyl.

Beata

Posted

Jakie śliczności cudne do adopcji oby szybciutko znalazły dom.
Lady jest bardzo podobna do mojej miłości, którą mam w domu
Nie za bardzo znam się na tym ale czy ta Pani nie mogłaby wziąść zastrzyków odczulających jeśli to jedyny powód. Zazwyczaj działają no chyba że niestety nie można ich brać jak się jest w ciąży.

Posted

Różyczka napisał(a):
Nie za bardzo znam się na tym ale czy ta Pani nie mogłaby wziąść zastrzyków odczulających jeśli to jedyny powód. Zazwyczaj działają no chyba że niestety nie można ich brać jak się jest w ciąży.

Pani w ciazy nie moze nic brac. Puchnie i dusi sie z podowu alergii :-(

Beata

Posted

Jejku....kolejny.....co sie dzieje:shake:

"Pies do oddania 3 letni Doberman rodowodowy.
Pies jest niestety niebezpieczny i nieprzewidywalny, pogryzł swojego pana…
Oddanie jest dla niego jedyną szansą, w przeciwnym wypadku w ciągu tygodnia zostanie uśpiony.. Piszę to ogłoszenie z nadzieją, że znajdzie się ktoś kto zechce takiego psa. Jest sprawny, biegał codziennie, właściciel nie jest początkujący w hodowli takich psów, jest to już nasz drugi doberman (14 lat z tą rasą). Pies na co dzień nie jest agresywny, jednak prawdopodobnie po wypadku, który miał jako szczeniak po raz drugi zdarzyło mu się zaatakować człowieka.
Pies mieszka w bloku, chyba najlepszym i jedynym rozwiązaniem byłoby dla niego znalezienie właściciela który ma dom z ogrodem i zechce Dagora…
Żal nam go oddawać a tym bardziej usypiać :(

Konrad 508155880 "

Posted

Rany julek ile biedactw musi szukać nowych domków horror
Wiadomo może w jakich okolicznościach dokładnie zaatakował? to by dużo wyjaśniło tym bardziej że jak jest napisane na codzień taki agresywny nie jest.

Posted

Sliczny pies. Kurde, tylko czy ktos go wezmie?:( Rozyczka ma racje - w jakich okolicznosciach ugryzl? Moze go cos nagle zabolalo, albo jakies zle wspomnienie po wypadku, ktos zrobil ruch ktory skojarzyl mu sie z bolem, nie wiem...

Posted

Różyczka napisał(a):
Wiadomo może w jakich okolicznościach dokładnie zaatakował? to by dużo wyjaśniło tym bardziej że jak jest napisane na codzień taki agresywny nie jest.

Nie wiem nic .... Przekopiowalam ogloszenie.
Beata