Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Kasiakk']EEe tam.. Keshu piłeczki nie odda... Jest chyba za bardzo do niej przywiązany.. Na każdym zdjęciu piłeczka w pyszczku.! :)[/QUOTE]

MASZ RACJE
Stefcie wącha
bawi sie
ale pileczka bezpiecznie lezy obok
jak Stefa do pileczki to
Kesh w pychola zabiera i ucieka
nawet Lucynie nie da
a ja zna juz długo:)

Edited by giselle4
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Jakby to była prawdziwa miłość to by oddał :lol::lol:[/QUOTE]

hihihi
kobieto jemu piana leci z pyska jak tylko ja wącha
to chyba tylko sex
a nie prawdziwa milosc hihihi:)

Posted

[quote name='basia34']Oj dziewczyny widze ze o seksie wiecie wiele ,ale zostawcie Kesha ,On da sobie rade...[/QUOTE]
kiepsko sobie daje radę bo domku nie ma:), a może on woli być u Michelle ze swoją piłeczką:)

Posted

Witam Kesha świetnego chłopaka, ja też uwielbiam Kesha i żałuję że go nie mogę wziąć bo Kleksia mam, chłopki by się pojedli, ale namiętnie szukam mu domu, coś wywęszyłam ale nie chcę zapeszać :) Ps. a w pracy mam jego mordkę z pięknym zezkiem na pulpicie w komputerze :)

Posted

[quote name='waplaczka']Witam Kesha świetnego chłopaka, ja też uwielbiam Kesha i żałuję że go nie mogę wziąć bo Kleksia mam, chłopki by się pojedli, ale namiętnie szukam mu domu, coś wywęszyłam ale nie chcę zapeszać :) Ps. a w pracy mam jego mordkę z pięknym zezkiem na pulpicie w komputerze :)[/QUOTE]
Witamy nową fankę Kesha.
Węsz kochana:):)

Posted

[quote name='waplaczka']Witam Kesha świetnego chłopaka, ja też uwielbiam Kesha i żałuję że go nie mogę wziąć bo Kleksia mam, chłopki by się pojedli, ale namiętnie szukam mu domu, coś wywęszyłam ale nie chcę zapeszać :) Ps. a w pracy mam jego mordkę z pięknym zezkiem na pulpicie w komputerze :)[/QUOTE]

cicho szepnęlam Myszce o Twoim ,,węszeniu,, hihihi
ale nikomu wiecej...słowo:)

Posted

nooooooooo feriajna łapki nastawiac znowu przyszły alimenty
Tuptus-40zl
Kesh-40zl
Palomek-40zl
Lucyna-40zl
Amorek-40zl
ciocia Waranska podreperowała budzet wszystkim moim psiakom
dziekujemy