Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki błagam zajrzyjcie ....może macie jakiś pomysł :(
Dwie sunie dziś wyrzucone z domu na ulicę! Nie mamy je gdzie zabrać...mamy czas do 17.00

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/220628-Dwie-maleńkie-sunie-wyrzucone-na-ulicę-!!!-Mama-i-córcia-!!!-Pomóżcie-Proszę-!!!?p=18341437#post18341437[/URL]

Posted

[quote name='zioberek87']kurczaki tak mi ten nasz Kesh lezy naserduchu... chciałabym aby szybko odpowieni domek znalazł... ciotka a gdzie wy mieszkacie w jakim miescie??[/QUOTE]
Mieszkamy w Dzierzoniowie
70km od Wrocławia
pomoz jak mozesz
niech ma swoja chate

Posted

[quote name='giselle4']Mieszkamy w Dzierzoniowie
70km od Wrocławia
pomoz jak mozesz
niech ma swoja chate[/QUOTE]

ciotka, ja właśnie w czwartek bede w Wrocku u swojego tymczasa Klavina ktory jest u Paji i obmysliłyśmy plan, drukujemy ulotki idziemy z chlopem na rynek wroclawski i rozdajemy ulotki z zdjeciem opisem psa i numerem kontaktowym i ludzie beda odrazu widzieli ciapraka bo bedzie z nami... moze bysmy sie spotkaly??? ja Wammoge projekt ogloszeniazrobic i je wydrukowac tylko poprostu musialybyscie byc na rynku o konkretnej godzinie, jeszcze nie ustalona, co Wy na to?? a moze sie ruszy:)

Posted

ciotkajeszcze jedno a ten Dzierżoniów to nie jest jak sie jedzie na Wałbrzych z Wrocka?? cos mi sie tak wlasnie kojarzy a w sobote wlasnie bylam w walbrzychu i tak mi sie wydaje ze mijalam tabliczkę:) bo mozemy zrobic jeszcze inna akcje, do walbrzycha pojechac jak jest blizej:) ja tam czesto bywam wiec jakbym miala kolejne szkolenie to bym wam dala znac i bym po Was podskoczyla:) co Wy na to:)?

Posted

[quote name='zioberek87']ciotkajeszcze jedno a ten Dzierżoniów to nie jest jak sie jedzie na Wałbrzych z Wrocka?? cos mi sie tak wlasnie kojarzy a w sobote wlasnie bylam w walbrzychu i tak mi sie wydaje ze mijalam tabliczkę:) bo mozemy zrobic jeszcze inna akcje, do walbrzycha pojechac jak jest blizej:) ja tam czesto bywam wiec jakbym miala kolejne szkolenie to bym wam dala znac i bym po Was podskoczyla:) co Wy na to:)?[/QUOTE]
To ten Dzierżoniów:)

Posted

spoczko, narazie to czyste spekulacje ja jeszcze nie wiem kiedy bede w tych rejonach, jedynie wiemze najprawdopodobniej w czwartek z Paja i klavinem bede na rynku w wrocku:) wiec jak macie ochote to mozemy sie tam spotkac:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, zagladam do kesha, niestety nie moge sie dolaczyc do akcji ani walbrzyskiej, ani wroclawskiej. Musze dybac w pracy.[/QUOTE]

sorry
ale ja tez
i praca i maluszek
i dom a w nim chory Tz
sorry
nie dam rady

Posted

[quote name='zioberek87']spoczko, narazie to czyste spekulacje ja jeszcze nie wiem kiedy bede w tych rejonach, jedynie wiemze najprawdopodobniej w czwartek z Paja i klavinem bede na rynku w wrocku:) wiec jak macie ochote to mozemy sie tam spotkac:)[/QUOTE]
Nam udaje sie brac udzial w takich akcjach najczesciej w swieta, weekendy kiedy mozna sie wyrwac na dluzej z pracy albo domu :)

Cioteczki, zapraszam na bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/220809-Czasopisma-Zwierciad%C5%82o-Sens-MensHealth-Sztuka-%C5%BBycia-PHOTOSHOP-Practical-do-20.01"][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/188/bazarekzgazetami.jpg[/IMG][/URL]