Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jak się dziś miewa nasz chłopak ??? :) Quote
giselle4 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Jak się dziś miewa nasz chłopak ??? :)[/QUOTE] Dobrze ciocia szaleje wsrod drzew z pileczka:) Tylko telefon milczy Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cioteczki błagam zajrzyjcie ....może macie jakiś pomysł :( Dwie sunie dziś wyrzucone z domu na ulicę! Nie mamy je gdzie zabrać...mamy czas do 17.00 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/220628-Dwie-maleńkie-sunie-wyrzucone-na-ulicę-!!!-Mama-i-córcia-!!!-Pomóżcie-Proszę-!!!?p=18341437#post18341437[/URL] Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Kesh ,czekamy na telefony maluszku:) Quote
zioberek87 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kurczaki tak mi ten nasz Kesh lezy naserduchu... chciałabym aby szybko odpowieni domek znalazł... ciotka a gdzie wy mieszkacie w jakim miescie?? Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='zioberek87']kurczaki tak mi ten nasz Kesh lezy naserduchu... chciałabym aby szybko odpowieni domek znalazł... ciotka a gdzie wy mieszkacie w jakim miescie??[/QUOTE] Mieszkamy w Dzierzoniowie 70km od Wrocławia pomoz jak mozesz niech ma swoja chate Quote
zioberek87 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='giselle4']Mieszkamy w Dzierzoniowie 70km od Wrocławia pomoz jak mozesz niech ma swoja chate[/QUOTE] ciotka, ja właśnie w czwartek bede w Wrocku u swojego tymczasa Klavina ktory jest u Paji i obmysliłyśmy plan, drukujemy ulotki idziemy z chlopem na rynek wroclawski i rozdajemy ulotki z zdjeciem opisem psa i numerem kontaktowym i ludzie beda odrazu widzieli ciapraka bo bedzie z nami... moze bysmy sie spotkaly??? ja Wammoge projekt ogloszeniazrobic i je wydrukowac tylko poprostu musialybyscie byc na rynku o konkretnej godzinie, jeszcze nie ustalona, co Wy na to?? a moze sie ruszy:) Quote
zioberek87 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ciotkajeszcze jedno a ten Dzierżoniów to nie jest jak sie jedzie na Wałbrzych z Wrocka?? cos mi sie tak wlasnie kojarzy a w sobote wlasnie bylam w walbrzychu i tak mi sie wydaje ze mijalam tabliczkę:) bo mozemy zrobic jeszcze inna akcje, do walbrzycha pojechac jak jest blizej:) ja tam czesto bywam wiec jakbym miala kolejne szkolenie to bym wam dala znac i bym po Was podskoczyla:) co Wy na to:)? Quote
marmosia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Tak mocno trzymam kciuki za słodkiego mordercę bluzek... Quote
Mysza2 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='zioberek87']ciotkajeszcze jedno a ten Dzierżoniów to nie jest jak sie jedzie na Wałbrzych z Wrocka?? cos mi sie tak wlasnie kojarzy a w sobote wlasnie bylam w walbrzychu i tak mi sie wydaje ze mijalam tabliczkę:) bo mozemy zrobic jeszcze inna akcje, do walbrzycha pojechac jak jest blizej:) ja tam czesto bywam wiec jakbym miala kolejne szkolenie to bym wam dala znac i bym po Was podskoczyla:) co Wy na to:)?[/QUOTE] To ten Dzierżoniów:) Quote
zioberek87 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 no to ekstra:) to moze cos zaczniemy kombinowac, akceptujecie ta forme pomocy z ulotkami i rynkiem??:) Quote
fiorsteinbock Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Cioteczki, zagladam do kesha, niestety nie moge sie dolaczyc do akcji ani walbrzyskiej, ani wroclawskiej. Musze dybac w pracy. Quote
zioberek87 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 spoczko, narazie to czyste spekulacje ja jeszcze nie wiem kiedy bede w tych rejonach, jedynie wiemze najprawdopodobniej w czwartek z Paja i klavinem bede na rynku w wrocku:) wiec jak macie ochote to mozemy sie tam spotkac:) Quote
giselle4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, zagladam do kesha, niestety nie moge sie dolaczyc do akcji ani walbrzyskiej, ani wroclawskiej. Musze dybac w pracy.[/QUOTE] sorry ale ja tez i praca i maluszek i dom a w nim chory Tz sorry nie dam rady Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='zioberek87']spoczko, narazie to czyste spekulacje ja jeszcze nie wiem kiedy bede w tych rejonach, jedynie wiemze najprawdopodobniej w czwartek z Paja i klavinem bede na rynku w wrocku:) wiec jak macie ochote to mozemy sie tam spotkac:)[/QUOTE] Nam udaje sie brac udzial w takich akcjach najczesciej w swieta, weekendy kiedy mozna sie wyrwac na dluzej z pracy albo domu :) Cioteczki, zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220809-Czasopisma-Zwierciad%C5%82o-Sens-MensHealth-Sztuka-%C5%BBycia-PHOTOSHOP-Practical-do-20.01"][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/188/bazarekzgazetami.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts