Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Czekuniu, Ustron juz dzis ma swoja sunke, Lusie az spod Pily, jak wariaci wystartowali po nia w nocy i dzis juz sa w domciu, i maja ja w swoich zwariowanych lapach;) kurcze tylko takie kontakty -PROSZE:)

Posted

Ustroń?? Aaale ja nie wiem, o co kaman;) Proszę jaśniej?? Zresztą... Najważniejsze, że psina ma domek:D

A co do Ferdka, rozumiem, że Pani zainteresowana??

Jest w naszym kaliskim schronisku starszy wyżełek, na ogólnym schroniskowym wątku jest pokazany, ale myślę, że założę mu osobny, skoro tak dobrze (odpukać) nam idzie??

Posted

:loveu: Mogę oficjalnie oznajmić, że nasza Łucja vel Easy jest już Kaliszanką pełną gębą:multi:
Paweł tak mocno ją pokochał (z wzajemnością zresztą), że suńka zostaje u Niego!

Rozmawiałam dzisiaj z Panią z Wolsztyna - wiem, że czeka na wizytę PA - nie może się wręcz doczekać:evil_lol:, zarówno jej, jak i, w przypadku pomyślnego zdania "egzaminu", powitania nowego domownika, którym ma być Ferdi:loveu:.
Jeśli również ta adopcja dojdzie do skutku, to chyba rozpłaczę się ze szczęścia.

Na kandydatki czekają jeszcze Państwo z "Podkarpacia", którzy mają już psa-wyżła niemieckiego i 0,5ha ziemi do wybiegania. Dzisiaj powinnam dostać na nich namiary.
Podsyłajcie kandydatki.

Posted

Czekunia ta suczka mix wyzla 3 miesiace szuka domu
ale jest z rak prywatnych, wiec nie bedziemy mieli kontoli nad UA i sterylizacja
na ta chwile jest jeszcze suczka z dulgim wlosem, tez mix

mam jeszcze kontakt na 2 dwulatki krotkowlose
ale musze sprawdzic czy aktualne- tez z rak prywatnych
1
2
nie pisalas czy Panstwu obojetne, czy chca tylko krotkowlosa ja Łucja?

Posted

Ati, pisałam wczoraj maila do Państwa, ale narazie nie odpowiedzieli, więc nie mam pojęcia, czy zależy im na sierści. Wiem, że na pewno musi to być suczka.
Jeśli nie masz nic przeciwko, to poślę Ci na PRV nr tel. i adres mailowy do Państwa, może uda się z nimi skontaktować.
A ja swoją drogą poczekam na odzew z ich strony.

Margaret:oops:, ja się cieszę, że choć trochę mogę pomóc...
No i oby ta passa trwała i trwała...