Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M艂.Ch.Litwy jest za 3 Zw,M艂odzie偶y bez wzgl臋du na rang臋 wystawy,natomiast doros艂y za 3 CACe na warunkach jak u Nas z tym 偶e w odst臋pie roku a nie 6 miesi臋cy lub 5 CACy z kraj贸wek.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Do wszystkich do mnie pisz膮cych. Nie mamy ju偶 wolnych miejsc na wystawy do Wilna w tym terminie.

Na stronie ZG jest komunikat n/t porozumienia z Litw膮. Od nowego roku za jeden cac z wystawy mi臋dzynarodowej b臋dziemy mogli otrzyma膰 championat Litwy dla ps贸w kt贸re s膮 ju偶 championami Polski. Nareszcie:multi:

Posted

krzysio napisa艂(a):
Do wszystkich do mnie pisz膮cych. Nie mamy ju偶 wolnych miejsc na wystawy do Wilna w tym terminie.

Na stronie ZG jest komunikat n/t porozumienia z Litw膮. Od nowego roku za jeden cac z wystawy mi臋dzynarodowej b臋dziemy mogli otrzyma膰 championat Litwy dla ps贸w kt贸re s膮 ju偶 championami Polski. Nareszcie:multi:

Taaa.... no to troch臋 sobie poje藕dzi艂am po Litwie , ju偶 tych cac贸w troch臋 mam ... Cho膰 wydaje mie si臋 to zbyt proste . Pewnie tylko klasa champion贸w bedzie brana pod uwag臋 albo CACIB .

Posted

Mamy jeszcze wolne miejsca w naszym busie (ruszamy z Warszawy). Jedziemy na oba dni wystawowe :)
Zainteresowanych wsp贸lna podr贸偶a prosz臋 o telefon pod nr 502 227 889
Beata

• 2 weeks later...
Posted

Bianka odes艂a艂em do Ciebie jedna Pani膮 bez pieska nie wiem czy si臋 skontaktowa艂a.
Chcia艂a jecha膰 w jedn膮 stron臋.
My wyje偶d偶amy do Wilna jutro po po艂udniu.
Wszystkim 偶yczymy powodzenia:)

Posted

krzysio napisa艂(a):
Championaty za jeden Cac by艂y przyznawane nieoczekiwanie ju偶 na wystawie grudniowej:)
Baaaardzo si臋 cieszymy:):):)
Wieczorem wrzucimy zdj臋cia.
Wow! A to niespodzianka! :)

Posted

Bardzo prosz臋 o stawk臋 peki艅czyk贸w. Z g贸ry dzi臋kuj臋.