pola53 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jestem. Na dzień dzisiejszy nie mogę już nic zadeklarować, ale zapiszę wątek i jak tylko któryś z moich 'deklaracyjnych' znajdzie dom przeniosę deklarację na sunieczkę, obiecuję!!! Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='bico']Zasmuciła mnie wiadomość o śmierci Baszara:(:(:( [*] Zgadzam się by przekazać kwotę, którą już wpłaciłam dla Aiszy.[/QUOTE] dziękuję w imieniu Aiszy:) Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='bela51']Zosia zadzwonila dzis z tą smutna wiadomoscia. Bardzo mi zal Baszara.:-( Oczywiscie wszystkie obiecane przeze mnie pieniadze przekazuje na Aisze. Spieszcie sie Kochane, pomózmy Jej ![/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję belu! Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='unixena']Zawolala mnie Martika@Aischa .Przybieglam tak szybko, jak sie dalo ...Moge tylko dac dla sunki jednorazowke 50zl ale to w przyszlym tygodniu .Przelewam kolezance z dogo pieniazki na paypal a ona jak dojda robi przelew dalej ...to trwa czasem 3-4 dni .Ale juz teraz wezme dane do przelewu .Musimy suni pomoc bez dwoch zdan ...czasu malo ....ale jak sie skrzykniemy do kupy ,to ja uratujemy .....musi byc dobrze .[/QUOTE] bardzo dziękuję! już wysłałam!!! Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Zaraz porozsyłam zaproszenia gdzie tylko się da ......trzymaj się dzielnie sunieczko :([/QUOTE] dziękuję za pomoc!!!! Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='DONnka']Jestem na zaproszenie Martika&Aisha. Finansowo na razie u mnie kicha. Wspieram już kilka psiaków. Mogę jedynie rozsyłać i ogłaszać. Wieczorem wrzucę sunię na owczarki eu. i owczarek.pl Trzymaj się dzielnie suniaczku :loveu: Pomoc już blisko :lol:[/QUOTE] dziękuję!!! Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='pędzelopka']Co prawda bez zaproszenia, ale witam :bye: Oferuje deklarację stałą 20 zł / m-sc wpłata w okolicy 10. każdego miesiąca.[/QUOTE] dziękuję!!! asl, będzie pewnie wieczorem to uzupełni deklaracje. Ja już wysyłam konto! Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Organizowałam bazarek dla zwierzyńca ...ponieważ psiaki nie będą ogłaszane do adopcji bazarek został zamknięty. W związku z tym kwotę 15 zł którą uzbieraliśmy za zgodą cioteczki licytującej JJD przekazuję dla Aiszy na nowe lepsze życie ....wiem że to nie wiele ale zawsze coś ...grosz do grosza i się uda! Bo udać się MUSI !!! ;) Pięknie poproszę o numerek konta :) Quote
Beatkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 przychodzę na zaproszenie martika&aischa...zapisuję suńkę kochaną. Quote
asl Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Organizowałam bazarek dla zwierzyńca ...ponieważ psiaki nie będą ogłaszane do adopcji bazarek został zamknięty. W związku z tym kwotę 15 zł którą uzbieraliśmy za zgodą cioteczki licytującej JJD przekazuję dla Aiszy na nowe lepsze życie ....wiem że to nie wiele ale zawsze coś ...grosz do grosza i się uda! Bo udać się MUSI !!! ;) Pięknie poproszę o numerek konta :)[/QUOTE] Dzięki serdeczne :) Już wysyłam pw :) Quote
asl Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='pędzelopka']Co prawda bez zaproszenia, ale witam :bye: Oferuje deklarację stałą 20 zł / m-sc wpłata w okolicy 10. każdego miesiąca.[/QUOTE] Zosia prawdopodobnie wysłała pw, ale ja wysłałam również na "wszelki wypadek". Pędzelopko dziękuję w imieniu Aiszy :) Quote
asl Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ze 100,00 zł, które Aisza miała rano, zrobiło się 215 zł :multi: Dziękuję, rozliczyłam w pierwszym poście i uzupełniłam deklaracje. Te dzisiejsze wpłaty są od: 50,00 zł (12.08.11) od Bico :loveu: (po Baszarku) 10,00 zł (12.08.11) Redpit :loveu: 20,00 zł (12.08.11) Zofija :loveu: 20,00 zł (12.08.11) Alla Chrzanowska :loveu: 15,00 zł (12.08.11) znajoma Beli51 :loveu:za jej pośrednictwem - Małgosia S. :loveu: Quote
Zofija Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 super, super, ciotki trzymajcie ręke na pulsie, zeby Aisza wyjechała w podpise mam info , ze mnie nie będzie i z kim się kontaktować w razie czego, oprócz asl, oczywiście Quote
ANETTTA Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 zróbcie jej hurtem ogłoszenia ..a moze ???sie cos uda Quote
Alla Chrzanowska Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Tak mocno trzymam kciuki, żeby jak najszybciej trafiła do Czarodziejki Quote
dalia 54 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dowiedziałam się z pw. Zapisuję się. Na jutro wieczorem zrobię kilka ogłoszeń dla psinki ;) Quote
Kalva Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 I ja przybywam na zaproszenie Cioteczki Martika@Aischa! Zapisuję, a jak tylko będę mogła, dorzucę jakiś grosik. Proponuję zrobić jej wydarzenie na fb ze zbiórką na leczenie i dt. U Czarodziejki będzie jej idealnie, a to już pewne? Jak ona się miewa? Quote
DONnka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Drogie ciotki, tak jak obiecałam założyłam Aiszy wątki na owczarkach: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18861&PID=993078 http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25935#post25935 Zrobiłam też ogłoszenie na stronie OwP http://owczarki.eu/psiak/998 Zajrzyjcie i sprawdźcie poprawność danych :lol: Aha, zmieniłam tytuł na: ONka Aisza gaśnie w schronie. Pomóżcie!!! i troszkę podrasowałam treść. Mam nadzieję, że Wam się spodoba :lol: Żałuję, że nie mogę teraz zrobić więcej :( Trzymam mocno kciuki za sunieczkę :loveu: Musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asl Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='DONnka']Drogie ciotki, tak jak obiecałam założyłam Aiszy wątki na owczarkach: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18861&PID=993078 http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25935#post25935 Zrobiłam też ogłoszenie na stronie OwP http://owczarki.eu/psiak/998 Zajrzyjcie i sprawdźcie poprawność danych :lol: Aha, zmieniłam tytuł na: ONka Aisza gaśnie w schronie. Pomóżcie!!! i troszkę podrasowałam treść. Mam nadzieję, że Wam się spodoba :lol: Żałuję, że nie mogę teraz zrobić więcej :( Trzymam mocno kciuki za sunieczkę :loveu: Musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Donko :loveu: s u p e r :) !!! Tam w jednym miejscu zmieniłabym tylko, że brakuje 120 zł stałych deklaracji. Być może nawet 150 zł bo na razie dwie (20 zł i 10 zł) są niepotwierdzone czy przechodzą od Baszarka na Aiszę. Quote
asl Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Tak mocno trzymam kciuki, żeby jak najszybciej trafiła do Czarodziejki[/QUOTE] Allu trzymaj :) Ja też trzymam :) [quote name='dalia 54']Dowiedziałam się z pw. Zapisuję się. Na jutro wieczorem zrobię kilka ogłoszeń dla psinki ;)[/QUOTE] :) [quote name='Kalva']I ja przybywam na zaproszenie Cioteczki Martika@Aischa! Zapisuję, a jak tylko będę mogła, dorzucę jakiś grosik. Proponuję zrobić jej wydarzenie na fb ze zbiórką na leczenie i dt. U Czarodziejki będzie jej idealnie, a to już pewne? Jak ona się miewa?[/QUOTE] :) Quote
Nadziejka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 :iloveyou:Aiszuniu jeszcze troszenke! trzymaj sie dzielna! Quote
Recommended Posts