Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem.
Na dzień dzisiejszy nie mogę już nic zadeklarować, ale zapiszę wątek i jak tylko któryś z moich 'deklaracyjnych' znajdzie dom przeniosę deklarację na sunieczkę, obiecuję!!!

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bico']Zasmuciła mnie wiadomość o śmierci Baszara:(:(:(
[*]

Zgadzam się by przekazać kwotę, którą już wpłaciłam dla Aiszy.[/QUOTE]

dziękuję w imieniu Aiszy:)

Posted

[quote name='bela51']Zosia zadzwonila dzis z tą smutna wiadomoscia. Bardzo mi zal Baszara.:-(
Oczywiscie wszystkie obiecane przeze mnie pieniadze przekazuje na Aisze. Spieszcie sie Kochane, pomózmy Jej ![/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję belu!

Posted

[quote name='unixena']Zawolala mnie Martika@Aischa .Przybieglam tak szybko, jak sie dalo ...Moge tylko dac dla sunki jednorazowke 50zl ale to w przyszlym tygodniu .Przelewam kolezance z dogo pieniazki na paypal a ona jak dojda robi przelew dalej ...to trwa czasem 3-4 dni .Ale juz teraz wezme dane do przelewu .Musimy suni pomoc bez dwoch zdan ...czasu malo ....ale jak sie skrzykniemy do kupy ,to ja uratujemy .....musi byc dobrze .[/QUOTE]

bardzo dziękuję! już wysłałam!!!

Posted

[quote name='DONnka']Jestem na zaproszenie Martika&Aisha. Finansowo na razie u mnie kicha. Wspieram już kilka psiaków. Mogę jedynie rozsyłać i ogłaszać. Wieczorem wrzucę sunię na owczarki eu. i owczarek.pl
Trzymaj się dzielnie suniaczku :loveu:
Pomoc już blisko :lol:[/QUOTE]

dziękuję!!!

Posted

[quote name='pędzelopka']Co prawda bez zaproszenia, ale witam :bye: Oferuje deklarację stałą 20 zł / m-sc wpłata w okolicy 10. każdego miesiąca.[/QUOTE]

dziękuję!!! asl, będzie pewnie wieczorem to uzupełni deklaracje. Ja już wysyłam konto!

Posted

Organizowałam bazarek dla zwierzyńca ...ponieważ psiaki nie będą ogłaszane do adopcji bazarek został zamknięty. W związku z tym kwotę 15 zł którą uzbieraliśmy za zgodą cioteczki licytującej JJD przekazuję dla Aiszy na nowe lepsze życie ....wiem że to nie wiele ale zawsze coś ...grosz do grosza i się uda! Bo udać się MUSI !!! ;)
Pięknie poproszę o numerek konta :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Organizowałam bazarek dla zwierzyńca ...ponieważ psiaki nie będą ogłaszane do adopcji bazarek został zamknięty. W związku z tym kwotę 15 zł którą uzbieraliśmy za zgodą cioteczki licytującej JJD przekazuję dla Aiszy na nowe lepsze życie ....wiem że to nie wiele ale zawsze coś ...grosz do grosza i się uda! Bo udać się MUSI !!! ;)
Pięknie poproszę o numerek konta :)[/QUOTE]

Dzięki serdeczne :) Już wysyłam pw :)

Posted

[quote name='pędzelopka']Co prawda bez zaproszenia, ale witam :bye: Oferuje deklarację stałą 20 zł / m-sc wpłata w okolicy 10. każdego miesiąca.[/QUOTE]

Zosia prawdopodobnie wysłała pw, ale ja wysłałam również na "wszelki wypadek". Pędzelopko dziękuję w imieniu Aiszy :)

Posted

Ze 100,00 zł, które Aisza miała rano, zrobiło się 215 zł :multi:

Dziękuję, rozliczyłam w pierwszym poście i uzupełniłam deklaracje.

Te dzisiejsze wpłaty są od:
50,00 zł (12.08.11) od Bico :loveu: (po Baszarku)
10,00 zł (12.08.11) Redpit :loveu:
20,00 zł (12.08.11) Zofija :loveu:
20,00 zł (12.08.11) Alla Chrzanowska :loveu:
15,00 zł (12.08.11) znajoma Beli51 :loveu:za jej pośrednictwem - Małgosia S.
:loveu:

Posted

super, super, ciotki trzymajcie ręke na pulsie, zeby Aisza wyjechała
w podpise mam info , ze mnie nie będzie i z kim się kontaktować w razie czego, oprócz asl, oczywiście

Posted

I ja przybywam na zaproszenie Cioteczki Martika@Aischa! Zapisuję, a jak tylko będę mogła, dorzucę jakiś grosik. Proponuję zrobić jej wydarzenie na fb ze zbiórką na leczenie i dt. U Czarodziejki będzie jej idealnie, a to już pewne? Jak ona się miewa?

Posted
Drogie ciotki, tak jak obiecałam założyłam Aiszy wątki na owczarkach:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18861&PID=993078󲜶
http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25935#post25935

Zrobiłam też ogłoszenie na stronie OwP http://owczarki.eu/psiak/998

Zajrzyjcie i sprawdźcie poprawność danych :lol:
Aha, zmieniłam tytuł na: ONka Aisza gaśnie w schronie. Pomóżcie!!!
i troszkę podrasowałam treść. Mam nadzieję, że Wam się spodoba :lol:
Żałuję, że nie mogę teraz zrobić więcej :(
Trzymam mocno kciuki za sunieczkę :loveu:
Musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted
[quote name='DONnka']Drogie ciotki, tak jak obiecałam założyłam Aiszy wątki na owczarkach:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=18861&PID=993078󲜶
http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25935#post25935

Zrobiłam też ogłoszenie na stronie OwP http://owczarki.eu/psiak/998

Zajrzyjcie i sprawdźcie poprawność danych :lol:
Aha, zmieniłam tytuł na: ONka Aisza gaśnie w schronie. Pomóżcie!!!
i troszkę podrasowałam treść. Mam nadzieję, że Wam się spodoba :lol:
Żałuję, że nie mogę teraz zrobić więcej :(
Trzymam mocno kciuki za sunieczkę :loveu:
Musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donko :loveu: s u p e r :) !!!

Tam w jednym miejscu zmieniłabym tylko, że brakuje 120 zł stałych deklaracji. Być może nawet 150 zł bo na razie dwie (20 zł i 10 zł) są niepotwierdzone czy przechodzą od Baszarka na Aiszę.
Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Tak mocno trzymam kciuki, żeby jak najszybciej trafiła do Czarodziejki[/QUOTE]

Allu trzymaj :) Ja też trzymam :)

[quote name='dalia 54']Dowiedziałam się z pw. Zapisuję się. Na jutro wieczorem zrobię kilka ogłoszeń dla psinki ;)[/QUOTE]

:)

[quote name='Kalva']I ja przybywam na zaproszenie Cioteczki Martika@Aischa! Zapisuję, a jak tylko będę mogła, dorzucę jakiś grosik. Proponuję zrobić jej wydarzenie na fb ze zbiórką na leczenie i dt. U Czarodziejki będzie jej idealnie, a to już pewne? Jak ona się miewa?[/QUOTE]

:)