jolka11 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A na dokladkę za poprawianie natury biorą się kompletni laicy :mad: Quote
Manu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale to nie na mnie krzyczycie...? :siara: ;) Nawet, jesli czegoś w praktyce nie wykorzystam, to jak mnie zainteresuje, to lubie się dowiedzieć jak najwięcej po prostu... :roll: A nawet jeśli, to ja przecież nie prowadzę hodowli, i może spróbowałabym dodawać grasicy (jakbym ją znalazła), bo przecież to nie mogłoby zaszkodzić... :roll: Co w tym złego ? :niewiem: Quote
Cyraneczka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='HUSKYTEAM']Słuchajcie, dajcie tym psom urosnąć tak, jak mają to zapisane w genach. Przecież już i tak można oszaleć jak się widzi rodziców, dziadków danego szczeniaka i jego parametry "nieco odbiegające" od linii prezentowanej przez przodków. Jak do machlojek uprawianych przez niektórych "hodowców" dojdzie jeszcze ingerencja w eksterier psów (nawiasem mówiąc uskuteczniana przez osoby, które podcinają sierść i robią psom zabieg na przenoszony ogon), to juz nic nie będzie można zaprognozować.[/quote] Coś Ty się tak czepnął tych "hodowców"??? Przecież tu padło tylko pytanie o wzrost szczeniaka i jego parametry. Każdy pisze co wie, chce w jakiś sposób ewentualnie służyć radą i tyle. Nikt nie pisze o hodowcach i "hodowcach", o tym kto jakie mioty robi i jaich ma przodków.... Wyluzuj trochę bo nam się topic rozchodzi na dwie strony ;) Quote
Recommended Posts