Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ati napisał(a):
ale jakie zapalenie mlodziencze
toz to szczeniaczek
u ciebie miala, i nadal ma
pomimo zastosowanych srodkow
jakies usg bylo robione?
wymaz?

.... przeczytaj post nr 35....

• 2 weeks later...
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapytałam o Lunkę w mailu, by nie napastowac telefonami:):):)
cytuje odpowiedź:

"Witam pięknie.
Myślami mnie Pani ściągnęła, bo właśnie otworzyłam pocztę aby wysłać kilka fotek. Lunka zaaklimatyzowała się bardzo dobrze i zaprzyjaźniła się z pozostałymi zwierzakami. Wygląda na pieska zadowolonego - już czuje że ma rodzinę i dom. Namiętnie "czyta" książki - preferuje poezję w twardej okładce oraz atlasy geograficzne również w twardej okładce. "

hehehe a tu fotki, co jak co, ale ten kot (przybłakał się do Pańsstwa dwa dni chyba przed przyjazdem Lunki) to taki debeściak:)nie no czadowy jest a Lunka cóz tylko patrzec i oko cieszyć:)

• 2 weeks later...
Posted

nowe wieści i fotki Lusieńki:)

"Witam
Lunka czuje się świetnie, apetyt jej dopisuje, z Korą i Maćkiem świetnie się dogaduje.
Mała polubiła swojego weterynarza - częstuje pysznymi chrupkami! Szczepienie mamy załatwione zgodnie z planem .Lunka waży 10,5 kg - rośnie w oczach (wcześniej ważyła 7,1 kg).Ma wszczepiony chip i pan weterynarz jest z małej zadowolony. Lunka jest bardzo czujna, poszczekuje dając znać wszem i wobec kto tu pilnuje - oczywiście sprawdza czy na pewno widzimy jaki z niej dzielny pies.Jest radosna i pełna pomysłów .Bardzo obserwuje Korę i wiele się od niej uczy. Nie mamy już problemu z czystością ,szybko przejęła w tym względzie zwyczaje Kory. Każdy zwierzaczek ma swoją miseczkę, świetnie wyglądają ich wspólne posiłki, oczywiście Maciuś częstuje się z każdej miski, a dziewczyny łaskawie mu na to pozwalają."

• 3 weeks later...
Posted

nie wiem, czy ktoś jeszcze ma w subsrypcjach wątek Lunki, ale mam nowe zdjęcia:) ma juz komplet szczepień, lubi jeździc autem, spacerki, ładnie rośnie, juz ma ponad 12 kg;)

pięknotka prawda:):):):)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Wieści od Lusieńki:

"Byliśmy z Lunką na konsultacji okulistycznej - lekarz stwierdził, że do tej pory kontynuowane leczenie przyniosło wspaniały efekt- mała na pewno widzi na oczko prawdopodobnie na 50 % bardzo się z tego cieszymy i kontynuujemy leczenie. Mała jest zdrowa i pełna energii."

• 10 months later...