Jagoda1 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ati napisał(a):ale jakie zapalenie mlodziencze toz to szczeniaczek u ciebie miala, i nadal ma pomimo zastosowanych srodkow jakies usg bylo robione? wymaz? .... przeczytaj post nr 35.... Quote
anetek100 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 zapytałam o Lunkę w mailu, by nie napastowac telefonami:):):) cytuje odpowiedź: "Witam pięknie. Myślami mnie Pani ściągnęła, bo właśnie otworzyłam pocztę aby wysłać kilka fotek. Lunka zaaklimatyzowała się bardzo dobrze i zaprzyjaźniła się z pozostałymi zwierzakami. Wygląda na pieska zadowolonego - już czuje że ma rodzinę i dom. Namiętnie "czyta" książki - preferuje poezję w twardej okładce oraz atlasy geograficzne również w twardej okładce. " hehehe a tu fotki, co jak co, ale ten kot (przybłakał się do Pańsstwa dwa dni chyba przed przyjazdem Lunki) to taki debeściak:)nie no czadowy jest a Lunka cóz tylko patrzec i oko cieszyć:) Quote
anetek100 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 mam kolejne zdjęcia Lunki:):):)włąsnie co otworzyłam maila:) nie no rewelacja:) tu zerknijcie na prawa nogę Lunki gdzie jest hehehehehe Quote
Ania_i_Kropka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lunka wygląda super. Widać, że jest szczęśliwa z nowym stadkiem. Quote
anetek100 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 nowe wieści i fotki Lusieńki:) "Witam Lunka czuje się świetnie, apetyt jej dopisuje, z Korą i Maćkiem świetnie się dogaduje. Mała polubiła swojego weterynarza - częstuje pysznymi chrupkami! Szczepienie mamy załatwione zgodnie z planem .Lunka waży 10,5 kg - rośnie w oczach (wcześniej ważyła 7,1 kg).Ma wszczepiony chip i pan weterynarz jest z małej zadowolony. Lunka jest bardzo czujna, poszczekuje dając znać wszem i wobec kto tu pilnuje - oczywiście sprawdza czy na pewno widzimy jaki z niej dzielny pies.Jest radosna i pełna pomysłów .Bardzo obserwuje Korę i wiele się od niej uczy. Nie mamy już problemu z czystością ,szybko przejęła w tym względzie zwyczaje Kory. Każdy zwierzaczek ma swoją miseczkę, świetnie wyglądają ich wspólne posiłki, oczywiście Maciuś częstuje się z każdej miski, a dziewczyny łaskawie mu na to pozwalają." Quote
Anula Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zazdroszczę Lunie też bym chciała mieć taki domek i tylu przyjaciół w koło jakich ma Luneczka.Fotki cudo!I wiadomości też! Quote
magenka1 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Grzeczna dziewczyna z Luny, miło się czyta takie informacje Quote
anetek100 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nie wiem, czy ktoś jeszcze ma w subsrypcjach wątek Lunki, ale mam nowe zdjęcia:) ma juz komplet szczepień, lubi jeździc autem, spacerki, ładnie rośnie, juz ma ponad 12 kg;) pięknotka prawda:):):):) Quote
Jagoda1 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pięknie wygląda i w żółtym jej do twarzy :razz:... Quote
magenka1 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 pewnie, że mamy w subskrycjach , mała piękna nie mogę się na nią napatrzeć Quote
anetek100 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 no to teraz juz zasłodze najbardziej chyba:):):):) coś pieknego, zobaczcie jakie piękne widoki, a najbardziej Lunka jaka szczęsliwa:) Quote
magenka1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ale Lunka ma fajną rodzinę ach widać sobie też podróżuje :) Quote
anetek100 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Wieści od Lusieńki: "Byliśmy z Lunką na konsultacji okulistycznej - lekarz stwierdził, że do tej pory kontynuowane leczenie przyniosło wspaniały efekt- mała na pewno widzi na oczko prawdopodobnie na 50 % bardzo się z tego cieszymy i kontynuujemy leczenie. Mała jest zdrowa i pełna energii." Quote
anetek100 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 a ja mam fotki (wprawdzie letnie, ale są) Lunki :) jak będę miała zimwoe tez wstawię:) https://picasaweb.google.com/104949294495838762127/Re__Lunka?authkey=Gv1sRgCKrTodfsufq5ag# Quote
Recommended Posts