Dagusia1992 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 cudny psiak:D zap;raszam takzę do galerii Fiony:D ide zagłosować;] Quote
Dagusia1992 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 cudny psiak:D zap;raszam takzę do galerii Fiony:D ee ni moge glosowac bo nie mam tam konta:( Quote
Dagusia1992 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 cudny psiak:D zap;raszam takzę do galerii Fiony:D ee ni moge glosowac bo nie mam tam konta:( Quote
Bewarka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ale i tak dziękujemy ;) i pakujemy sie tam do galerii twojej :) PS: Kończy się miesiąc, dlatego prosze was jeszcze raz....głosujcie :placz: o [URL="http://pedigree.pl/Psygora/pl-pl/Konkurs+na+zdjecie/glosuj?pid=17545&co=2007_5"]tu[/URL]! Quote
Dagusia1992 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 no fajnie ze mnie i Fionke odwiedziłyscie xD ech szkoda ze nie moge zagłosować Quote
*Monia* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja sobie nawet konto założyłam, ale error się mi pojawia. Nie martw się, binokle nie takie złe. U mnie cała rodzinka nosi i jakoś nie narzekają (mnie jakoś ominęło noszenie bo mam za dobry wzrok ;) ). Może przed kompem powinnaś mniej czasu spędzać :evil_lol: . Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja nie mogem zagosować :roll: witam, pozdrawiam Quote
Bewarka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Dagusia1992']no fajnie ze mnie i Fionke odwiedziłyscie xD ech szkoda ze nie moge zagłosować[/quote]Hehe,,,eh...:cool1: [quote name='*Monia*']Ja sobie nawet konto założyłam, ale error się mi pojawia. Nie martw się, binokle nie takie złe. U mnie cała rodzinka nosi i jakoś nie narzekają (mnie jakoś ominęło noszenie bo mam za dobry wzrok ;) ). Może przed kompem powinnaś mniej czasu spędzać :evil_lol: .[/quote]A u mnie odwrotnie....tylko ja będe nosić...:cool3: [quote name='Aga K']A ja nie mogem zagosować :roll: witam, pozdrawiam[/quote]Cześc Aga!!! :loveu: nie szkodzi.... Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Aga K']Nio witam, witam :buzi::buzi::multi::multi:[/quote] Hihi...fajnie, że jeszcze żyjesz :lol: [quote name='Dagusia1992']Dzien Doberek;] co tam słychac?[/quote] A dobrze....tylko grzmiało :cool3: Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 B?urzaaa~!!!!!! symbol szatanaaa!!!! precz szatanieeeeeee!!! :evi;_lol: Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Samturia']B?urzaaa~!!!!!! symbol szatanaaa!!!! precz szatanieeeeeee!!! :evi;_lol:[/quote]yyy...:eek: Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 haha uciekaj... nie no chodzi o to że nam kiedyś babka na religii truła, że burza jest czynem szatana :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Aaa...:lol: no to gromnice trzeba zapalić :evillaug: Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 taaa. od razu tysiąć! żeby się ustrzedz rzed siłami zuaaa! Quote
Samturia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a wiesz co... był u mnie szatan i mo coś kazał przekazać.... ZUOOOOO JEST BLISKO! Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dzięki, że mnie o tylu ważnych rzeczach informujesz :lol: Quote
dadiii Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Sliczniuch sunia wymiziaj i wyczochraj odemnie. i oczywiscie zapraszamy do nas do galeryjki :) Quote
Bewarka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dzięki...suńka wyczochrana...i lece do Ciebie ;) Quote
dadiii Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Psotucha bardzo sie cieszy :) i zaprasza z mila checia wszyscy mile widziani wstep wolny :) Quote
marzenna79 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='justys95']Ojej Marzenko...:loveu: nie mogę zliczyć ileż ja dostałam od Ciebie życzeń...:p dziękuje, dziękuje, dziękuje jeszcze raz! :D[/quote] [COLOR=Blue][SIZE=4][FONT=Georgia][I][B]Ależ proszę Cię bardzo, moja droga. :multi::loveu: Każdemu według zasług Kochana !!! :eviltong: Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Nikusię malutką.:loveu::loveu: Miłej niedzieli dziewczynki.[IMG]http://www.paryz.yoyo.pl/images/smiles/PAPAPA....gif[/IMG] [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Bewarka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='dadiii']Psotucha bardzo sie cieszy :) i zaprasza z mila checia wszyscy mile widziani wstep wolny :)[/quote]dzieeeki...:lol: [quote name='marzenna79'][COLOR=Blue][SIZE=4][FONT=Georgia][I][B]Ależ proszę Cię bardzo, moja droga. :multi::loveu: Każdemu według zasług Kochana !!! :eviltong: Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Nikusię malutką.:loveu::loveu: Miłej niedzieli dziewczynki.[IMG]http://www.paryz.yoyo.pl/images/smiles/PAPAPA....gif[/IMG] [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote][B][SIZE=3]Dzię-ku-je-my! [/SIZE][/B]:p Quote
Samturia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 dzieńdobry... nazywam się Czesława i chciałam Ci powiedzieć dzieńdobry :evil_lol: Quote
Recommended Posts