gogunia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Heeeeeeeeejj:D Fajnie tu Nikusia wyszła:cool3: [IMG]http://images20.fotosik.pl/72/7d614f89f27bf67bmed.jpg[/IMG] Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A mój pies w ogóle nie próbował :eviltong::roll: Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Hej. To od nas gorące pozdrowionka... :lol:[/quote] Czesć!!!Dzięki za pozdrowionka :multi: i równiez serdecznie pozdrawiamy :p [quote name='_ChiQuiTa_']bez napisów też jest fajnie bo wystarczu jak jest jej przecudna mordeczka :loveu::loveu:[/quote] O jej :p jak miło :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Cześć :cool3: Swietny av :evil_lol: Co do alkoholu - mało jest takich psów co lubią, Figa nie znosi. Ale np mój poprzedni psiak popijał piwo z moim tatą :roll:[/quote] Heh...8-) [quote name='ß@$!@']A mój pies w ogóle nie próbował :eviltong::roll:[/quote] No to masz dobrze :razz::eviltong: [B]PS: Dzięki goguniu!!! :D[/B] Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć :cool3: Swietny av :evil_lol: Co do alkoholu - mało jest takich psów co lubią, Figa nie znosi. Ale np mój poprzedni psiak popijał piwo z moim tatą :roll:[/quote] Hej... Mój uwielbia piwo... Nie znosi za to szampana... :diabloti: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 do TOZU was podam za upijanie psoof :) Quote
Marzenuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj no racja racja, jak tak można pieśki upijać :D Dora się rzuca z zębolami jak mija nas jakiś element społeczny gustujący w nadmiernym spożywaniu trunków wysokoprocentowych :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Samturia']do TOZU was podam za upijanie psoof :)[/quote] Spoko! Kumpel to tylko z palca zlizuje, jak umoczę w piwku. Nie żebym mu do michy nalewała. Nawet by nie ruszył... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A to dobre :D Moja sucz nie przepada za alkoholem :) Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ejj.. Baisa... ale jak do tozu to mogą nam Qmpla do shroniska wsadzić :placz: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Samturia']ejj.. Baisa... ale jak do tozu to mogą nam Qmpla do shroniska wsadzić :placz:[/quote] Nie! Bo nie pozwolimy na to!! (Supermanki jesteśmy) !! Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 hehe...superm[B]a[/B]nki :) a ja tu się wyrwałam jak guma z majtek ale to szczegół...ale mamy karte pamięci do aparatu...haha :shiny: i nowe baterie do ładowarki...haha :shiny: a teraz ide spać...haha?<-sama się zdziwiłam :question: bo już jedenasta wieczorem :look3: Quote
Marzenuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No to dobranoc dla Ciebie i dla Niki :D Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dobranocka :* ja przyszłam się pożegnać :* Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobranoooc!! :p śpij dobrze :D śnij o nas :D Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 eh...niestety śniłam o szkole!!! :roll: a wy? :diabloti: Quote
*Monia* Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jak można śnić o szkole? To musiał koszmar być :lol: . Ja swoich snów nie pamiętam :roll: (no bardzo rzadko mi się zdarza pamiętać). Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 bo to był koszmar!!!Ale jakoś się obudziłam :roll:.............:evil_lol: Quote
*Monia* Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ach ta szkoła... Ale jak się ją skończy to się za nią tęskni.. (ja wolałam LO niż studiowanie- mniej obowiązków było :( i mniej nauki). Ja się chyba mniej w ciągu 3 lat liceum uczyłam (i może jeszcze gimnazjum) niż w ciągu semestru na uczelni :roll: . Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 eh....rozumiem cię bo mam brata który też studiuje :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A moja siostra też studiuje i nie narzeka :) Czeeść goopki :buzi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [B][I]Nie narzekać na szkołę :mad:. Szybko ją skończyć trzeba i wolność :evil_lol:[/I] . [/B] Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 taa...wolność po szkole :roll: chyba ze bym miała przyjemną prace...a propo to kim byście chcieli zostać? :diabloti: ja grafikiem...:p bo taki dużo zarabia :eviltong: Quote
*Monia* Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja narazie nie myślę o pracy. Mojemu facetowi powiedziałam że to on ma pracować a ja w domku sobie będę siedzieć :razz: no i dzieci wychowywać jak się pojawią (no i psiaki oczywiście ;) ). Narazie jestem psią nianią i nie narzekam :) bo to ciekawe jest (właśnie niedawno ze spacerku wróciliśmy z moim podopiecznym i śpi sobie koło mnie). Quote
Bewarka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 hehe...to fajnie :) a ja przyszłam na chwile i zaraz ide...:roll: Quote
Recommended Posts