Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Hej.

To od nas gorące pozdrowionka... :lol:[/quote]
Czesć!!!Dzięki za pozdrowionka :multi: i równiez serdecznie pozdrawiamy :p

[quote name='_ChiQuiTa_']bez napisów też jest fajnie bo wystarczu jak jest jej przecudna mordeczka :loveu::loveu:[/quote]
O jej :p jak miło :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :cool3:
Swietny av :evil_lol:
Co do alkoholu - mało jest takich psów co lubią, Figa nie znosi. Ale np mój poprzedni psiak popijał piwo z moim tatą :roll:[/quote]
Heh...8-)

[quote name='ß@$!@']A mój pies w ogóle nie próbował :eviltong::roll:[/quote]
No to masz dobrze :razz::eviltong:

[B]PS: Dzięki goguniu!!! :D[/B]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :cool3:
Swietny av :evil_lol:
Co do alkoholu - mało jest takich psów co lubią, Figa nie znosi. Ale np mój poprzedni psiak popijał piwo z moim tatą :roll:[/quote]

Hej...
Mój uwielbia piwo... Nie znosi za to szampana... :diabloti:

Posted

hehe...superm[B]a[/B]nki :) a ja tu się wyrwałam jak guma z majtek ale to szczegół...ale mamy karte pamięci do aparatu...haha :shiny: i nowe baterie do ładowarki...haha :shiny: a teraz ide spać...haha?<-sama się zdziwiłam :question: bo już jedenasta wieczorem :look3:

Posted

Ach ta szkoła... Ale jak się ją skończy to się za nią tęskni.. (ja wolałam LO niż studiowanie- mniej obowiązków było :( i mniej nauki). Ja się chyba mniej w ciągu 3 lat liceum uczyłam (i może jeszcze gimnazjum) niż w ciągu semestru na uczelni :roll: .

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Nie narzekać na szkołę :mad:. Szybko ją skończyć trzeba i wolność :evil_lol:[/I] . [/B]

Posted

taa...wolność po szkole :roll: chyba ze bym miała przyjemną prace...a propo to kim byście chcieli zostać? :diabloti: ja grafikiem...:p bo taki dużo zarabia :eviltong:

Posted

Ja narazie nie myślę o pracy. Mojemu facetowi powiedziałam że to on ma pracować a ja w domku sobie będę siedzieć :razz: no i dzieci wychowywać jak się pojawią (no i psiaki oczywiście ;) ). Narazie jestem psią nianią i nie narzekam :) bo to ciekawe jest (właśnie niedawno ze spacerku wróciliśmy z moim podopiecznym i śpi sobie koło mnie).