Bewarka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]bo Miś to Miś:loveu: a to dobrze, sie tam trzym ^^[/COLOR][/QUOTE] A trzymam sie :D pogadałabym, ale czasu nie mam, na chwile wlazłam, ale niedługo cie złapie na fb :diabloti: [quote name='Pusiakowa']A mi się ferie właśnie kończą :placz::placz: Jadę do Ciebie! :D[/QUOTE] Wpadaj, jeszcze tylko 2 dni iii...:multi: Ale nie, za dobrze by ci było, już coś mi świta, że i tak masz jakieś dłuższe takie...:diabloti: Quote
Tepes Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [COLOR="blue"]no jakoś niedługo powinnam się tam zjawić to e poklachamy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no jakoś niedługo powinnam się tam zjawić to e poklachamy:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Jakoś nie moge trafić a tak pisać niewygodnie ;/ :eviltong: [quote name='Asiaczek']Super ferii zyczę:) pzdr.[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Ja chce psaaa... :diabloti: Quote
C&B Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Phi, mi się tydzień temu ferie skończyły... :placz::placz: Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='C&B']Phi, mi się tydzień temu ferie skończyły... :placz::placz:[/QUOTE] Tak, ale kiedy ja się męczyłam...:eviltong: Quote
C&B Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Bewarka']Tak, ale kiedy ja się męczyłam...:eviltong:[/QUOTE] ... To ja byłam całkiem blisko ciebie :grins: Aż żałuję, że nei wpadłam na pomysł, żeby cię nawiedzić :diabloti: Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='C&B']... To ja byłam całkiem blisko ciebie :grins: Aż żałuję, że nei wpadłam na pomysł, żeby cię nawiedzić :diabloti:[/QUOTE] Nie aż tak bardzo blisko ^^ ale było wpaść, dowiedziałabyś się wielu różnych, prostych rzeczy w sposób możliwie najbardziej pokręcony -moge ci powiedzieć co tylko chcesz :D Quote
C&B Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Bewarka']Nie aż tak bardzo blisko ^^ ale było wpaść, dowiedziałabyś się wielu różnych, prostych rzeczy w sposób możliwie najbardziej pokręcony -moge ci powiedziec co tylko chcesz :D[/QUOTE] W porównaniu z odegłością jaka dzieli nas teraz - blisko :diabloti: Ja uwielbiam twoje opowieści :loveu: :loveu: :loveu: aż mi się za nimi stęskniło! :evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='C&B']W porównaniu z odegłością jaka dzieli nas teraz - blisko :diabloti: Ja uwielbiam twoje opowieści :loveu: :loveu: :loveu: aż mi się za nimi stęskniło! :evil_lol:[/QUOTE] Taa, czasem zastanawiałam sie kto tam pił- ja czy oni, że nikt mnie nie może zrozumieć :eviltong: albo "masz aparat?" -i odp w 10 zdaniach :p Quote
C&B Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ty po prostu rozbudowane wypowiedzi miałaś :D to nic, że nikt nic nie ogarniał ^^ Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='C&B']Ty po prostu rozbudowane wypowiedzi miałaś :D to nic, że nikt nic nie ogarniał ^^[/QUOTE] I nie wiem co mam teraz powiedzieć :eviltong: Ale jak już mówiłam to słuchali :D Quote
C&B Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 bo twoje opowieści były bardzo ciekawe :evil_lol: osobiście jestem twoim fanem! :loveu: Quote
Bewarka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='C&B']bo twoje opowieści były bardzo ciekawe :evil_lol: osobiście jestem twoim fanem! :loveu:[/QUOTE] Aaaaa :multi: Czyż nie jest tak, że wszyscy mnie lofciają? :p Quote
Bewarka Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='C&B']wszyscy cię pokochali! <3[/QUOTE] :buzi: Rozbestwiają mnie wszyscy i każdy z innym argumentem mi wylatuje. Ale to tylko potwierdza moją wspaniałość, bo ja też lofciam wszystkich ^^ Mam porobionych zdjęć na zapas to oglądajcie, bo sie nie moge zebrać po nowe... [IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/nowy%20rozdzial/pciampciam.jpg[/IMG] Quote
anka11 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 troche mam opoznienie w pisaniu, ale juz wczesniej widzialam co sie stalo... lzy mialam w oczach i smutno... w końcu Nika to był Twoj pierwszy pies poza tym zawsze bardziej Ciebie z Nią kojarzyłam niż z Misią... i pomyslalam tez od razu o mojej Soni :< eech hmm..a mi sie ferie skonczyly juz sto lat temu, bo w tym roku mielismy pierwsi.. :( pozdrowioooonka! :calus: Quote
Bewarka Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='anka11']troche mam opoznienie w pisaniu, ale juz wczesniej widzialam co sie stalo... lzy mialam w oczach i smutno... w końcu Nika to był Twoj pierwszy pies poza tym zawsze bardziej Ciebie z Nią kojarzyłam niż z Misią... i pomyslalam tez od razu o mojej Soni :< eech hmm..a mi sie ferie skonczyly juz sto lat temu, bo w tym roku mielismy pierwsi.. :( pozdrowioooonka! :calus:[/QUOTE]No właśnie, może jestem za bardzo sentymentalna? Mam wrażenie, że ona była zawsze. I tyyyle sie działo, może gdyby nie ona moja rodzina nie polubiłaby psów? No ale teraz zostało mi tylko cieszyć się, że była. :eviltong: Dla mnie ferie zaczęły się w idealny czas, chociaż te 2 ostatnie dni to jak na szpilkach wysiedziałam. [quote name='deer_1987']No a tylko jedno dalas :mad:[/QUOTE] :siara: Bo nie mam pewności, że ktoś je oglądnie...Ale wstawie coś później. :) A tak w ogóle w końcu prawie skończyli mi robić łazienke :mdleje:jeszcze tylko podłogi zmienią i po remontach, być może termin przybycia następnego zwierza sie zbliża. A właśnie, mówiłam, że sie z mamą pobije? :diabloti: bo jakiegoś wypierdka chce, pewnie jeszcze takiego, co sie toczy. :diabloti: Quote
Tepes Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [COLOR="blue"]dawaj mie sam fot więcy a nie marudź:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]dawaj mie sam fot więcy a nie marudź:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Nie mam na laptopie, a zaraz ide na spacer :) [quote name='deer_1987']Ale fajnie, nowy zwierz :loveu:[/QUOTE] Fajnie, fajnie. Jak sie z tym żyje to strasznie sie dłuży, a jak patrzy na innych (np. Ciebie) to jakby zleciało szybko ;) Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dokladnie tak bylo :diabloti: kazdy mowil zleci zleci a mi sie dluzylo :razz: No al jest moja od 3 tyg :loveu: Quote
BBeta Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Bewarka']A tak w ogóle w końcu prawie skończyli mi robić łazienke :mdleje:jeszcze tylko podłogi zmienią i po remontach, być może termin przybycia następnego zwierza sie zbliża. A właśnie, mówiłam, że sie z mamą pobije? :diabloti: bo jakiegoś wypierdka chce, pewnie jeszcze takiego, co sie toczy. :diabloti:[/QUOTE] A Ty jakiego chcesz? :cool3: Masz już jakiś typ? ;) Quote
Recommended Posts