Bewarka Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 A teraz ani nie Iśki, ani nie moje :diabloti: lecz [B]Anity[/B] Bartiśkowej :) [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/4107/dsc0294f.jpg[/IMG] [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/7350/dsc0296mi.jpg[/IMG] O tylko tyle, myślałam że więcej...No cóż, podziwiajcie :D Quote
Asiaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A przedstawisz nam psiaki? Bo ja rozpoznaję tylko: - pierwsza z lewej- Kra - pierwszy z prawej - Bobik...? [url]http://img651.imageshack.us/img651/1439/dscf0078a.jpg[/url] pzdr. Quote
C&B Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-i-Mf7VDlTXY/TjW6DwS_wnI/AAAAAAAAD0c/rBIte_IeB2k/s720/IMG_7299.JPG[/url] Z tym zdjęciem do jakiegoś konkursu! :diabloti: Asiaczku, to nie Bobik ;) Od lewej : Kra, Dolar Karilki, Tina Talii, Joker Bartiśkowej, Kora Oli164 i Miśka oczywście ;) Quote
Bewarka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 O Ceibe mnie wyręczyła :) Kre to każdy zna ^^ Quote
Asiaczek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Hahahaha, tak Krę to każdy zna:) [B]C&B [/B]- OK. Dzięki za wyjaśnienie:) Pzdr. Quote
Bewarka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 :) Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać. Quote
C&B Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Będę trzymać kciuki za sterylkę ;) I gratuluję nowego aparatu - teraz dawaj zdjecia :lol: Quote
Bewarka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='C&B']Będę trzymać kciuki za sterylkę ;) I gratuluję nowego aparatu - teraz dawaj zdjecia :lol:[/QUOTE] Dziękuję :buzi: Mam mały problem - bateryjek brak :lol: Muszę namówić kogoś do sponsoringu ładowarki i akumulatorów. A przez 2 dni miałam 3 psy w domu naraz, to była masakra. Może wspominałam, że moja mama opiekuje sie 2 sukami na wsi i jedna musiała być operowana, guz na cycach... Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']:) Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać.[/QUOTE] O, czyli generalnie dobre wieści:0 Aparatos jest; jednak brak bateryjek lub akumulatorów. Ale bateryjki nie sa takie drogie... co do sterylki - dobrze, że tojuż we wtorek:) Pzdr. Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']:) Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać.[/QUOTE] aparatu gratuluję, liczę na większą ilość zdjęć :cool3: chłopa trza było wyrywać :diabloti: a i cieszę się że Miśkę ciachniesz, chociaż cieszyć się z czyjejś operacji chyba nie wypada? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']O, czyli generalnie dobre wieści:0 Aparatos jest; jednak brak bateryjek lub akumulatorów. Ale bateryjki nie sa takie drogie... co do sterylki - dobrze, że tojuż we wtorek:) Pzdr.[/QUOTE]Brat ma mi kupić, bo mówił że sie dołoży do aparatu i lipa :) Też się cieszę, ani troche sie nie stresuje tym. [quote name='NightQueen']aparatu gratuluję, liczę na większą ilość zdjęć :cool3: chłopa trza było wyrywać :diabloti: a i cieszę się że Miśkę ciachniesz, chociaż cieszyć się z czyjejś operacji chyba nie wypada? :evil_lol:[/QUOTE] Więcej niż 0? Da radę :evil_lol: Yyy...oj tam oj tam :lol: Szkoda tylko, że o 7 rano :razz: Ale i tak dobrze jest, bo załapała się na wakacje :) Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka'] Więcej niż 0? Da radę :evil_lol: Yyy...oj tam oj tam :lol: Szkoda tylko, że o 7 rano :razz: Ale i tak dobrze jest, bo załapała się na wakacje :)[/QUOTE] noo ujemnej ilość zdjęć dodać się nie da :diabloti::evil_lol: chyba że zaczniesz kasowac wszystkie z wątku :eviltong: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='NightQueen']noo ujemnej ilość zdjęć dodać się nie da :diabloti::evil_lol: chyba że zaczniesz kasowac wszystkie z wątku :eviltong:[/QUOTE] Nie ma mowy, to jest nasza historia! xD Właśnie czytam instrukcje, bo ten chłopak mi tak polecił :) (no dobra, i tak bym do niej zajrzała :eviltong: za staryyy) Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']Nie ma mowy, to jest nasza historia! xD Właśnie czytam instrukcje, bo ten chłopak mi tak polecił :) (no dobra, i tak bym do niej zajrzała :eviltong: za staryyy)[/QUOTE] wyjątkowo okrojona historia:diabloti::evil_lol: praktyka czyni mistrza, nie instrukcja :evil_lol: rób zdjęcia to aparat poznasz :p co za stary? chłopak? oj tam głupoty gadasz, faceci dojrzewają później niż kobiety, więc tak w sumie to starszy było 3 lata, a nie o 6 :diabloti::evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='NightQueen']wyjątkowo okrojona historia:diabloti::evil_lol: praktyka czyni mistrza, nie instrukcja :evil_lol: rób zdjęcia to aparat poznasz :p co za stary? chłopak? oj tam głupoty gadasz, faceci dojrzewają później niż kobiety, więc tak w sumie to starszy było 3 lata, a nie o 6 :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Czepiasz się, tu są nawet moje zabawy w obrabowywanie banku sprzed kilku lat xD Ta, zdjęcia na niby :lol: Chyba, że...tacie i tak nie potrzebne są te piloty, nie? :diabloti: Ej no weź mnie nie namawiaj, ja go widziałam tylko ten jeden raz :eviltong: Albo więcej, ale kiedyś musiał nie być tak urodziwy...:hmmmm: Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']\ Ej no weź mnie nie namawiaj, ja go widziałam tylko ten jeden raz :eviltong: Albo więcej, ale kiedyś musiał nie być tak urodziwy...:hmmmm:[/QUOTE] namawiam cię do złego :diabloti::evil_lol: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol: raz się żyje w końcu, trza spróbować a co? :cool3: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='NightQueen']namawiam cię do złego :diabloti::evil_lol: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol: raz się żyje w końcu, trza spróbować a co? :cool3:[/QUOTE] Ejj nie chce mi sie już z toba gadać, czemu zawsze masz jakąś odp w zanadrzu? xD :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']Ejj nie chce mi sie już z toba gadać, czemu zawsze masz jakąś odp w zanadrzu? xD :diabloti:[/QUOTE] ten typ tak ma :evil_lol: nie przywykłaś do tego że ja ciągle gadam i trudno mnie czymś zatkać tak po prostu ?:diabloti: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='NightQueen']ten typ tak ma :evil_lol: nie przywykłaś do tego że ja ciągle gadam i trudno mnie czymś zatkać tak po prostu ?:diabloti:[/QUOTE] Przez neta jest trudniej, ale w realu jak coś powiedziałam to sie zatkałaś i taka powaga...po czym nastąpił niewyobrażalnie głośny śmiech :D A jeszcze nie miałam sytuacji, żebym musiała cie uspokajać :eviltong: Quote
C&B Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Justyna - najwięcej gadane to ty masz :diabloti: Na zlocie co powiedziałaś, to ja nigdy nie wiedziałam o co chodzi i taka rozkmina 'śmiać się, przytaknąć czy co' :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Bewarka']Przez neta jest trudniej, ale w realu jak coś powiedziałam to sie zatkałaś i taka powaga...po czym nastąpił niewyobrażalnie głośny śmiech :D A jeszcze nie miałam sytuacji, żebym musiała cie uspokajać :eviltong:[/QUOTE] hahaha :evil_lol: no tak.. u mnie w miejscu gdzie powinno być milczenie, następuje śmiech :evil_lol: spróbuj kiedyś mnie wyciszyć :diabloti: mój mózg pracuje na zasadzie mózgu bordera, musi coś ciągle robić :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='C&B']Justyna - najwięcej gadane to ty masz :diabloti: Na zlocie co powiedziałaś, to ja nigdy nie wiedziałam o co chodzi i taka rozkmina 'śmiać się, przytaknąć czy co' :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Haha no co :eviltong: Rozbawiło mnie to jak wszyscy słuchają, patrzą się na mnie, chwila ciszy i "...W domu ktoś cie rozumie?" [quote name='NightQueen']hahaha :evil_lol: no tak.. u mnie w miejscu gdzie powinno być milczenie, następuje śmiech :evil_lol: spróbuj kiedyś mnie wyciszyć :diabloti: mój mózg pracuje na zasadzie mózgu bordera, musi coś ciągle robić :evil_lol:[/QUOTE] A tam gdzie ma wystąpić śmiech... :diabloti: Będę wydawać komendy to kiedyś się znudzisz :p Quote
C&B Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Bo ty tak fajnie wszystko opowiadałaś :loveu: Nawet historię, od kogo pożyczyłaś aparat na zlot :roflt::roflt: Quote
Bewarka Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 [quote name='C&B']Bo ty tak fajnie wszystko opowiadałaś :loveu: Nawet historię, od kogo pożyczyłaś aparat na zlot :roflt::roflt:[/QUOTE] No ja nie lubię odpowiadać krótko na tak rozbudowane pytanie jak "twój?" xD Quote
C&B Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ale to było jakoś tak 'To ja, to znaczy mój brat, jego kolega kolegi, pożyczył mi, no i ten brata kolega kolegi...' :diabloti: I taka opowieść na 5 minut :diabloti: A ja i tak się nie dowiedziałam nic po za tym, że pozyczony :evil_lol: Quote
Recommended Posts