Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz ani nie Iśki, ani nie moje :diabloti: lecz [B]Anity[/B] Bartiśkowej :)
[IMG]http://img853.imageshack.us/img853/4107/dsc0294f.jpg[/IMG]

[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/7350/dsc0296mi.jpg[/IMG]
O tylko tyle, myślałam że więcej...No cóż, podziwiajcie :D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A przedstawisz nam psiaki?
Bo ja rozpoznaję tylko:
- pierwsza z lewej- Kra
- pierwszy z prawej - Bobik...?
[url]http://img651.imageshack.us/img651/1439/dscf0078a.jpg[/url]

pzdr.

Posted

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-i-Mf7VDlTXY/TjW6DwS_wnI/AAAAAAAAD0c/rBIte_IeB2k/s720/IMG_7299.JPG[/url] Z tym zdjęciem do jakiegoś konkursu! :diabloti:

Asiaczku, to nie Bobik ;) Od lewej : Kra, Dolar Karilki, Tina Talii, Joker Bartiśkowej, Kora Oli164 i Miśka oczywście ;)

• 3 weeks later...
Posted

:)

Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać.

Posted

[quote name='C&B']Będę trzymać kciuki za sterylkę ;)
I gratuluję nowego aparatu - teraz dawaj zdjecia :lol:[/QUOTE]
Dziękuję :buzi:
Mam mały problem - bateryjek brak :lol: Muszę namówić kogoś do sponsoringu ładowarki i akumulatorów.
A przez 2 dni miałam 3 psy w domu naraz, to była masakra. Może wspominałam, że moja mama opiekuje sie 2 sukami na wsi i jedna musiała być operowana, guz na cycach...

Posted

[quote name='Bewarka']:)
Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać.[/QUOTE]
O, czyli generalnie dobre wieści:0
Aparatos jest; jednak brak bateryjek lub akumulatorów. Ale bateryjki nie sa takie drogie...
co do sterylki - dobrze, że tojuż we wtorek:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Bewarka']:)

Wpadłam póki jeszcze wakacje są. Mam 2 wiadomości. Kupiłam aparat ^^ fuji s9600 niestety tylko, ale i tak na razie nie planuję zbyt dużo w fotografii siedzieć. Od kolegi mojego brata - nie wiedziałam, że taki przystojniak z niego będzie :wink: był ode mnie starszy pewnie z 6 lat a zachowywał się jak taki mały, nieśmiały chłopczyk, słodziak... :lol: Dobra, nie będę głupot gadać- druga wiadomość to Miśka jest umówiona na sterylke na wtorek, w końcu... :) Niestety ta pani doktor, której ufam najbardziej teraz nie wykonuje operacji i nie wiadomo kiedy będzie mogła...A szkoda, mogłabym troche dopłacić, ale nie chcę już czekać.[/QUOTE]

aparatu gratuluję, liczę na większą ilość zdjęć :cool3:
chłopa trza było wyrywać :diabloti:
a i cieszę się że Miśkę ciachniesz, chociaż cieszyć się z czyjejś operacji chyba nie wypada? :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']O, czyli generalnie dobre wieści:0
Aparatos jest; jednak brak bateryjek lub akumulatorów. Ale bateryjki nie sa takie drogie...
co do sterylki - dobrze, że tojuż we wtorek:)

Pzdr.[/QUOTE]Brat ma mi kupić, bo mówił że sie dołoży do aparatu i lipa :)
Też się cieszę, ani troche sie nie stresuje tym.

[quote name='NightQueen']aparatu gratuluję, liczę na większą ilość zdjęć :cool3:
chłopa trza było wyrywać :diabloti:
a i cieszę się że Miśkę ciachniesz, chociaż cieszyć się z czyjejś operacji chyba nie wypada? :evil_lol:[/QUOTE]
Więcej niż 0? Da radę :evil_lol:
Yyy...oj tam oj tam :lol: Szkoda tylko, że o 7 rano :razz: Ale i tak dobrze jest, bo załapała się na wakacje :)

Posted

[quote name='Bewarka']
Więcej niż 0? Da radę :evil_lol:
Yyy...oj tam oj tam :lol: Szkoda tylko, że o 7 rano :razz: Ale i tak dobrze jest, bo załapała się na wakacje :)[/QUOTE]

noo ujemnej ilość zdjęć dodać się nie da :diabloti::evil_lol: chyba że zaczniesz kasowac wszystkie z wątku :eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']noo ujemnej ilość zdjęć dodać się nie da :diabloti::evil_lol: chyba że zaczniesz kasowac wszystkie z wątku :eviltong:[/QUOTE]
Nie ma mowy, to jest nasza historia! xD
Właśnie czytam instrukcje, bo ten chłopak mi tak polecił :) (no dobra, i tak bym do niej zajrzała :eviltong: za staryyy)

Posted

[quote name='Bewarka']Nie ma mowy, to jest nasza historia! xD
Właśnie czytam instrukcje, bo ten chłopak mi tak polecił :) (no dobra, i tak bym do niej zajrzała :eviltong: za staryyy)[/QUOTE]

wyjątkowo okrojona historia:diabloti::evil_lol:

praktyka czyni mistrza, nie instrukcja :evil_lol: rób zdjęcia to aparat poznasz :p

co za stary? chłopak? oj tam głupoty gadasz, faceci dojrzewają później niż kobiety, więc tak w sumie to starszy było 3 lata, a nie o 6 :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']wyjątkowo okrojona historia:diabloti::evil_lol:

praktyka czyni mistrza, nie instrukcja :evil_lol: rób zdjęcia to aparat poznasz :p

co za stary? chłopak? oj tam głupoty gadasz, faceci dojrzewają później niż kobiety, więc tak w sumie to starszy było 3 lata, a nie o 6 :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Czepiasz się, tu są nawet moje zabawy w obrabowywanie banku sprzed kilku lat xD
Ta, zdjęcia na niby :lol: Chyba, że...tacie i tak nie potrzebne są te piloty, nie? :diabloti:
Ej no weź mnie nie namawiaj, ja go widziałam tylko ten jeden raz :eviltong: Albo więcej, ale kiedyś musiał nie być tak urodziwy...:hmmmm:

Posted

[quote name='Bewarka']\
Ej no weź mnie nie namawiaj, ja go widziałam tylko ten jeden raz :eviltong: Albo więcej, ale kiedyś musiał nie być tak urodziwy...:hmmmm:[/QUOTE]

namawiam cię do złego :diabloti::evil_lol: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol:

raz się żyje w końcu, trza spróbować a co? :cool3:

Posted

[quote name='NightQueen']namawiam cię do złego :diabloti::evil_lol: moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :evil_lol:

raz się żyje w końcu, trza spróbować a co? :cool3:[/QUOTE]
Ejj nie chce mi sie już z toba gadać, czemu zawsze masz jakąś odp w zanadrzu? xD :diabloti:

Posted

[quote name='Bewarka']Ejj nie chce mi sie już z toba gadać, czemu zawsze masz jakąś odp w zanadrzu? xD :diabloti:[/QUOTE]

ten typ tak ma :evil_lol:

nie przywykłaś do tego że ja ciągle gadam i trudno mnie czymś zatkać tak po prostu ?:diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ten typ tak ma :evil_lol:

nie przywykłaś do tego że ja ciągle gadam i trudno mnie czymś zatkać tak po prostu ?:diabloti:[/QUOTE]

Przez neta jest trudniej, ale w realu jak coś powiedziałam to sie zatkałaś i taka powaga...po czym nastąpił niewyobrażalnie głośny śmiech :D
A jeszcze nie miałam sytuacji, żebym musiała cie uspokajać :eviltong:

Posted

Justyna - najwięcej gadane to ty masz :diabloti: Na zlocie co powiedziałaś, to ja nigdy nie wiedziałam o co chodzi i taka rozkmina 'śmiać się, przytaknąć czy co' :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bewarka']Przez neta jest trudniej, ale w realu jak coś powiedziałam to sie zatkałaś i taka powaga...po czym nastąpił niewyobrażalnie głośny śmiech :D
A jeszcze nie miałam sytuacji, żebym musiała cie uspokajać :eviltong:[/QUOTE]

hahaha :evil_lol: no tak.. u mnie w miejscu gdzie powinno być milczenie, następuje śmiech :evil_lol:

spróbuj kiedyś mnie wyciszyć :diabloti: mój mózg pracuje na zasadzie mózgu bordera, musi coś ciągle robić :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Justyna - najwięcej gadane to ty masz :diabloti: Na zlocie co powiedziałaś, to ja nigdy nie wiedziałam o co chodzi i taka rozkmina 'śmiać się, przytaknąć czy co' :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Haha no co :eviltong: Rozbawiło mnie to jak wszyscy słuchają, patrzą się na mnie, chwila ciszy i "...W domu ktoś cie rozumie?"
[quote name='NightQueen']hahaha :evil_lol: no tak.. u mnie w miejscu gdzie powinno być milczenie, następuje śmiech :evil_lol:

spróbuj kiedyś mnie wyciszyć :diabloti: mój mózg pracuje na zasadzie mózgu bordera, musi coś ciągle robić :evil_lol:[/QUOTE]
A tam gdzie ma wystąpić śmiech... :diabloti:

Będę wydawać komendy to kiedyś się znudzisz :p

Posted

[quote name='C&B']Bo ty tak fajnie wszystko opowiadałaś :loveu: Nawet historię, od kogo pożyczyłaś aparat na zlot :roflt::roflt:[/QUOTE]
No ja nie lubię odpowiadać krótko na tak rozbudowane pytanie jak "twój?" xD

Posted

Ale to było jakoś tak 'To ja, to znaczy mój brat, jego kolega kolegi, pożyczył mi, no i ten brata kolega kolegi...' :diabloti: I taka opowieść na 5 minut :diabloti: A ja i tak się nie dowiedziałam nic po za tym, że pozyczony :evil_lol: