Bewarka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='anka11']Hahaha! też tak uważam - przynajmniej bardziej niż teraz, bo całkowicie się nie wyzbyłam tej mojej głupkowatości :lol:[/QUOTE] xD Przekonamy się... [quote name='Sweet']haha:P e tam nie liczy:P tak ma różową:diabloti: ja też nie lubię siedzieć w domu za długo... A coś się stało??[/QUOTE] No to wiadome było, przecież nie może nie być słit :D A weź...odkąd wróciłam do tej szkoły każdego dnia dzieje się coś dziwnego. Dziś sobota, myślałam, że odpocznę od dziwactw no to pojechałyśmy do Krk o 9:15 i wróciłam do domu dokładnie 11h potem, bo...cóż, długa historia ^^ A planowałam o 16:00 być w domu i pełna sił wyjść z psami. [quote name='Avaloth']Kabiś ma duużo dziewczęcych obróżek :D:D oo, to można mieć ochotę iścia do szkoły ? nowość xDD Dżasta leniu, zdjęć ! już wyzdrowiałaś to na spacer i robic ![/QUOTE]Smutny jego los...:( Do samej szkoły nie, ale jak nie idę tam to nigdzie nie idę...Nie mam ochoty robić fotek niczym :D jakbym miała czymś no to super. Ale teraz czas płacenia rachunków na wakacje to nie będę zawracać głowy :eviltong: Quote
Sweet Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Avaloth']Kabiś ma duużo dziewczęcych obróżek :D:D[/QUOTE] Dokładnie;P Podobają mi się takie obroże, a że mam psa a nie suczkę to trudno :evil_lol: Quote
anka11 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [QUOTE]xD Przekonamy się...[/QUOTE] no na forum to ciężko będzie się przekonać, bo mało piszę i nie wpadnę w taką fazę jak kiedyś :P Quote
Bewarka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Sweet']Dokładnie;P Podobają mi się takie obroże, a że mam psa a nie suczkę to trudno :evil_lol:[/QUOTE] Też tak myślę, co ładniejsze wzorki to 'damskie' są...:D [quote name='anka11']no na forum to ciężko będzie się przekonać, bo mało piszę i nie wpadnę w taką fazę jak kiedyś :P[/QUOTE] Uff :diabloti: Zobaczymy, na razie zdajesz się normalnie zachowywać, ale nigdy nie wiadomo co się w jakim człowieku kryje :) Quote
anka11 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 haha dzięki! potwór się kryje :P ale ja jestem [B]ogólnie[/B] całkiem normalna :cool3: Quote
Sweet Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Bewarka']Też tak myślę, co ładniejsze wzorki to 'damskie' są...:D [/QUOTE] No dokładnie dla chłopców nie robią nic fajnego :eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [URL]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/psy1/3.jpg?t=1298756318[/URL] wiesz kogo ona mi przypomina? ... ... surykatkę :diabloti::evil_lol: gadasz i gadasz, dałabyś jakieś zdjęcia Quote
Avaloth Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [URL="http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/psy1/3.jpg?t=1298756318"][QUOTE][/URL][URL="http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/psy1/3.jpg?t=1298756318"]http://i711.photobucket.com/albums/w...g?t=1298756318[/URL] wiesz kogo ona mi przypomina? ... ... surykatkę :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] beka roku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie Dżasta, zdjęęęęcia ! Quote
Bewarka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Haha, no troche :D A co wy myślicie, że ja nie mam co robić tylko fotki? ^^ Czaje sie i co chwile coś, tera mi dach zmieniają (no na razie jestem bez) :mad: Quote
Illusion Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Bewarka']Haha, no troche :D A co wy myślicie, że ja nie mam co robić tylko fotki? ^^ [B]Czaje sie i co chwile coś, tera mi dach zmieniają (no na razie jestem bez)[/B] :mad:[/QUOTE] To świetna okazja, żeby wyjść gdzieś z psami i porobić foty :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Illusion']To świetna okazja, żeby wyjść gdzieś z psami i porobić foty :evil_lol:.[/QUOTE] Fakt, okazja w sam raz na fotki:) Pzdr. Quote
Bewarka Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='Illusion']To świetna okazja, żeby wyjść gdzieś z psami i porobić foty :evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Fakt, okazja w sam raz na fotki:) Pzdr.[/QUOTE] Hehe aha, czyli zawsze jest okazja...:D :eviltong: Quote
Illusion Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Bewarka']Hehe aha, czyli zawsze jest okazja...:D :eviltong:[/QUOTE] No to na co jeszcze czekasz? :eviltong: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Illusion']No to na co jeszcze czekasz? :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Yyy :lol: może niedługo coś będzie :) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Bewarka']Hehe aha, czyli zawsze jest okazja...:D :eviltong:[/QUOTE] Pewnie! Pzdr. Quote
anka11 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [QUOTE]yy może niedługo coś będzie [/QUOTE] czyli za rok? :lol: Quote
Bewarka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Pewnie! Pzdr.[/QUOTE]Tak myślałam...:D [quote name='anka11']czyli za rok? :lol:[/QUOTE] Czekaj no, jeszcze zlot będzie :eviltong: wytrzymasz tyle? :loveu: Quote
anka11 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 nie :placz: :placz: poza tym na zlot bierzesz jednego malucha, a ja chce zobaczyć obydwa! Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [COLOR="blue"]Ty chyba żarcisz z tym zlotem:evil_lol: dawaj zdjęcia a nie marudź leniwe dupsko rusz pogoda jest:diabloti:[/COLOR] Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No to tak po męsku - kiedy będą fotki? Pzdr Quote
limonka97 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Hej wam!! :) fajnie macie że sobie zawsze na te zloty jeździcie :D Quote
Avaloth Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dżasta bo za karę Cię wyrzucę z domku[COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR][COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='anka11']nie :placz: :placz: poza tym na zlot bierzesz jednego malucha, a ja chce zobaczyć obydwa![/QUOTE] A tam, Nika ma duużo zdjęć na których wygląda lepiej...a poza tym jest nieciekawa :D [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]Ty chyba żarcisz z tym zlotem:evil_lol: dawaj zdjęcia a nie marudź leniwe dupsko rusz pogoda jest:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Pewnie będą wcześniej :) Czekałam na to, żeby powiedzieć..."już nie ma" :eviltong: [quote name='Asiaczek']No to tak po męsku - kiedy będą fotki? Pzdr[/QUOTE]Mamy kwiecień. Hm...za miesiąc? :lol: Chyba, że wybierzemy się na spacer dogomaniakowy. [quote name='limonka97']Hej wam!! :) fajnie macie że sobie zawsze na te zloty jeździcie :D[/QUOTE] Hejo ;) Zawsze hehe...w tym roku to dopiero drugi raz będzie :D [quote name='Avaloth']Dżasta bo za karę Cię wyrzucę z domku[COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR][COLOR=blue]:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] O nieee, nie zrobisz mi tego. [size=1]Prawda?![/size]:lol: Quote
Avaloth Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zastanowię się :diabloti:[SIZE=1] (czyt. poczekam na łapówkę:evil_lol:)[/SIZE] Quote
Asiaczek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 To dajcie sobie nawzajem te łapówki i niech pojawią się fotki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts