Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarnulka'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/zlot-w-katowicach-na-muchowcu-148196/#post13099650[/URL] ZLOT W KATOWICACH NA MUCHOWCU...SERDECZNIE ZAPRASZAMY[/quote]Dzięki, ale raczej nie...;)

[quote name='Pusiakowa']hej.:)
czekamy na foty.;)[/quote]Hej :multi:
No to sobie poczekasz, bo nie działa mi USB, muzyke na MP3 też nie moge przenieść, eh :grab:Mówiłam bratu, żeby naprawił, ale oczywiście - ma inne rzeczy do roboty tylko nie to.

[quote name='Anusia&Saba']Cześć!!!! :multi::multi::multi:[/quote]
Hejjj...! :loveu:
[quote name='Shel']Hejkaa :] :lol:[/quote]
Cześć :)
[quote name='Pusiakowa']heeej!:)
gdziesci zniknely?[/quote]A tak sobie...do szkoły chodzimy, a potem nie ma co pisać. :diabloti: W ogóle to wczoraj była rocznica tak jakby, moje trzeciolecie na dogo :evil_lol: Ile to czasu minęło, i jak się ludzie zmienili, omg...

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Ja swoją rocznice będę mieć dopiero w marcu :)[/quote]A tam dopiero, żadna różnica paru mies. xD

[quote name='Asiaczek']Ej, ej, skąd ten smutek? Czyżby jesień dopadła i Was...?

pzdr.[/quote]Asiaczki jak psycholog :loveu: Ogólnie było dobrze, ale wczoraj źle sie poczułam i byłam tylko na pierwszej lekcji w szkole, bo potem przyjechał po mnie tata. Miałam podwyższoną temp. i mdłości, wszystko mnie bolało a głowa wydawała się pękać. Dziś było lepiej, ale wygląda na to, że sobie jeszcze w domu posiedzę...Szczerze nie lubie chorować. :shake: I dalej coś mi szwankuje, a ja takie fajne fotki Nikusi chciałam dać...:evil_lol:

Posted

[quote name='Bewarka']A tam dopiero, żadna różnica paru mies. xD

Asiaczki jak psycholog :loveu: Ogólnie było dobrze, ale wczoraj źle sie poczułam i byłam tylko na pierwszej lekcji w szkole, bo potem przyjechał po mnie tata. Miałam podwyższoną temp. i mdłości, wszystko mnie bolało a głowa wydawała się pękać. Dziś było lepiej, ale wygląda na to, że sobie jeszcze w domu posiedzę...[B]Szczerze nie lubie chorować.[/B] :shake: I dalej coś mi szwankuje, a ja takie fajne fotki Nikusi chciałam dać...:evil_lol:[/quote]
Ja też nie, głównie dlatego, że mam mnóstwo nadrabiania w szkole :shake: Ale miło tak w domku posiedzieć :lol:

Posted

[quote name='Bewarka']
Asiaczki jak psycholog :loveu: Ogólnie było dobrze, ale wczoraj źle sie poczułam i byłam tylko na pierwszej lekcji w szkole, bo potem przyjechał po mnie tata. Miałam podwyższoną temp. i mdłości, wszystko mnie bolało a głowa wydawała się pękać. Dziś było lepiej, ale wygląda na to, że sobie jeszcze w domu posiedzę...Szczerze nie lubie chorować. :shake: I dalej coś mi szwankuje, a ja takie fajne fotki Nikusi chciałam dać...:evil_lol:[/quote]
No to życzymy zdrówka!
A dlaczego nie możesz dać fotek Nikusi, jak lezysz w domu w swoim własnym łóżeczku...?

[quote name='Pestka']Ja też nie, głównie dlatego, że mam mnóstwo nadrabiania w szkole :shake: Ale miło tak w domku posiedzieć :lol:[/quote]
Oj, miło, miło... Nawet, jak sie choruje...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Pestka']Ja też nie, głównie dlatego, że mam mnóstwo nadrabiania w szkole :shake: Ale miło tak w domku posiedzieć :lol:[/quote]
Oo dokładnie!
[quote name='Pusiakowa']heeej.;)
zdrówka.:D[/quote]Dzięki :loveu:

[quote name='gordonowa'][URL]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/1-29.jpg?t=1254072630[/URL]
fajne :)[/quote]:multi:

[quote name='dadiii']wybierasz sie na kielecka wystawe?? xD[/quote]
Wybieram się, ale czy będe na 100% to tego najstarsi górale nie wiedzą...:cool3:
[quote name='Asiaczek']No to życzymy zdrówka!
A dlaczego nie możesz dać fotek Nikusi, jak lezysz w domu w swoim własnym łóżeczku...?

Pzdr.[/quote]Dziękuje ;]
Bo mi sie coś chyba popsuło, nadal nie wiem co, i nie moge przenieść zdjęć z aparatu. Podłączam go i nic, niby sie wyświetla że 'coś' jest, ale fot nie widać, odświeżam i nadal nic...:razz: I czekam aż sie ktoś zlituje. :cool3: Ale moge dać z kom, takie dzisiejsze, świeżutkie ze spacerku. xD
[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/1-31.jpg?t=1255893749[/IMG]

[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/2-28.jpg?t=1255893750[/IMG]
I spadam, bo już jutro ide.

Posted

[quote name='Korciaczki']śliczna Niki !!![/QUOTE]
Witamy i dziękujemy! :loveu:
[quote name='deer_1987']Na jakims boisku bylas?[/QUOTE]
Wieczorami nie moge niestety, to jest parking... ;)
[quote name='Asiaczek']Pewnie jakkaś awaria na styku aparat - komp.
Może trzeba zainwestowac w czytnik kart?

Pzdr.[/QUOTE]Nie wiem, wcześniej sie pokazywały zdjęcia a teraz dopa wołowa, kombinuje i i tak nic nie ma o:
[URL]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/problem.jpg?t=1256416959[/URL]
Brat mówi, że coś pewnie z kablem USB nie styka, hmm. Jak znajomy odda ten drugi kabelek to zobacze, czy sie poprawi, ale wątpię, bo one takie same są i MP3 też się nie udało podłączyć za pomocą kabla, trza było odpinać wszystko na około [bo sie na szerokość nie mieściło] i podłączyć bezpośrednio z kompem.

[quote name='Pusiakowa']alez piekne te fotki. :diabloti:[/QUOTE]
Prawda? :lol:
[quote name='C&B']Nie chce cie straszyć, ale mi tak się aparat zepsuł, że nie chciał na kompa przegrywać :diabloti:[/QUOTE]I kupiłaś sobie nowy...? To by mi nawet pasowało, ale kaski brak :evil_lol:

[quote name='Cavy']Cześć Wam. :loveu:[/QUOTE]Hej :multi:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Czesc :multi:

Mi też się nie chciał podpiąc do komputera kupiłam za 10 zł czytnik kart i nie ma problemu :diabloti:[/QUOTE]
Hej! :loveu:

To chyba zainwestuje w takowy, przyda sie na pewno. :cool3: