Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cieszę się, że chociaż te kilka fotek wstawiłas...

Pzdr.

Nom, szczerze ja też :lol:
anitaaa i bartis napisał(a):
Cześć :loveu:

Hej :multi:
deer_1987 napisał(a):
Agility moze do Was pasuje? :D

No właśnie myślałam o tym, bo od kwietnia w Krk zaczyna się kurs agility dla początkujących, ale 6 lat to chyba trochę za późno, żeby coś zaczynać, a jej wystarcza takie "podwórkowe agility" ;)

Isia & Chester napisał(a):
łi ile fot :evil_lol::loveu:
http://images47.fotosik.pl/71/3f6fe5f38e082a38.jpg to jest super :D:loveu:
dalej macie tyle śniegu ? u nas jeszcze tydzień temu był, a teraz resztki..
Wcześniej był, teraz maluśko, ale w cieniach jeszcze się trochę kryje ;]
Izuuus napisał(a):
Witanko ;)

Hej :loveu:

Dozia_13 napisał(a):
Witamy!

Widziałam fotki są świetne...:loveu:

Cześć! Dziękujemy bardzo :p

Shetanka napisał(a):
ślicznie hopa :loveu:

Serdeczne thx, Shetanko 8)

Feigned napisał(a):
witamy się! :cool3::loveu:

więcej fot! :eviltong:
Heja! :)

zara...^^
Pusiakowa napisał(a):
Heejo !
fajnie skacze :)

Dzięki Martynuś :loveu:

U mnie remont u brata w pokoju trwa w najlepsze, a nauczyciele sobie chyba z nas jaja robią :cool3: Dziś mieliśmy spr z Gejografiii a w nast tyg mamy z PL, Historii, Biologii oraz Fizyki :razz: No i do tego musze czytać tych nieszczęśnych "Krzyżaków" -mam jeszcze ok. 3 tyg a ja dopiero przy 6 rozdziale jestem, więc wiadomo, że nie zdążę :eviltong: Ale cóż, przejdźmy do fotek z remonciku ;]
Na początek <<rysunek>> naskalny w wykonaniu mój bruder2 przedstawiający Sukową xD

A tu portreciki po pomalowaniu ścian kilka dni później...

Niestety w tamtym pokoju prawie nigdy nie ma dobrego światła :mad: No i chciałnęłam kilka emot.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej świetne foteczki...:multi: A co do krzyżakow to ja przeczytałam streszczenie i charakterystyki botaterów. A jak omawialiśmy tą lektóre to dotawałam 4 i 5 :evil_lol: i zaznaczaj sobie fragmenty które mogą Ci się przydać;)

Posted

Justys żałuję że trafiłam do Twojej galerii dopiero teraz :):):):):):) Mała jest po prostu śliczna ... a oczka po prostu można się zakochać

Co do agility to zgadzam się z deer nie jest za późno mała jest w kwiecie wieku :):):):):) a pozatym będziesz to robić dla zabawy:loveu::loveu:

Posted

Witam wszystkich serdecznie i bardzo dziękuję nowym odiwedzającym a także stałym bywalcom! :multi: :loveu: Przepraszam, że nie odpiszę każdemu z osobna :oops: ale multi nie działa, a nie mam ochoty każdego cytować. Dziś byłam na dłuuugim spacerku, lecz baterie mi się szybko wyczerpały, więc dużo nie będzie -toteż jutro dam, bo zmęczona strasznie jestem ;) A dziś tylko jedno takie domowe:

Może macie racje co do tego agility, ale sama już nie wiem,,, ale może .......frisbee? xD
Nikusia ma lat ok. sześciu. ;)
Nom, Fioneczka trochę podobna :]
Pzdr.

Posted

Justyś z niecierpliwością czekam na kolejne fotki... a na to jest cuuuudne :):):):) ja mam namiar z Fionką ćwiczyć (to chyba za dużo powiedziane) bawić się frisbee jak dla mnie to jest wygodniejsze nie trzeba toru tylko dyski i trochę miejsca :):):D:D:D

Posted

Witam! :D Mam już fotki pomniejszone i ze szybką, prostą, bezsensowną rameczką... :evil_lol: zabieram się więc do wklejania :) Bardzo się cieszę, że tak chcecie je oglądać moi kochani :loveu: Spacerek odbył się wczoraj w piątkę [ja z Niką, kol z Zulą i jeszcze jedna kol] ;) Niestety bateria była na wyczerpaniu, toteż foty strzelałam niemal na ślepo, no i mało...No cóż, to jedziem z tym śledziem!

Czekanko pod sklepem.

C.D.N.