Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale gdyby się zgubił, to przecież by szukali ... Jak on jest już od prawie miesiąca w schronie (chyba, że ta Pani go wzięła, to już nie jest :D) to nie wierzę, że by nie zajrzeli i nie sprawdzili ... Ja myślę, że jak już to go wywalili :(

Posted

[quote name='fernari']Ale gdyby się zgubił, to przecież by szukali ...[/QUOTE]

Nie zawsze tak jest, ludzie często nie wiedzą, że psa odwozi się do schronu...

Posted

A ja znowu wiem z doświadczenia, że ludzie najpierw rozglądają się po okolicy, pytają się ludzi, potem sprawdzają schroniska, a nawet czasem tam wieszają ogłoszenia :) A właściwie nie tylko tam :D

Przecież ludzie wiedzą, że błąkającego sie po ulicach psa, wyłapują i zabierają do schroniska (bo m.in do tego służy schronisko). To gdzie niby szukają ? Chyba, że czekają aż sam wróci ...

Ale każdy człowiek inaczej myśli, więc nie możemy gdybać jak było :p Jak "byli" właściciele Bruna nie potrafili się nim zająć, to widocznie nie był im pisany :)

• 1 month later...
Posted

Podsumowanie rozmowy z nowymi właścicielami Bruna :)

Zakochani po uszy w piesku, po wykapaniu podobno urodą podbija serca wszystkich, uwielbia zabawę, jest bardzo delikatny