Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):
Jak będę w domu to podam link do strony niemieckiej.
Napewno się ucieszysz ja to zobaczysz:lol:

Aniu bardzo dziekuje!:bigcool:
Chyba sie popłacze ze szczescia jak Zefiraska zobacze szczesliwego w łóżku!!:loveu:

Posted

Aniu , aż się popłakałam !! oczywiście ze szczęścia!!:loveu: :loveu:
Ciesze sie ogromnie , że nasz Zefirek tak trafił i wyglada na to że jest bardzo zadowolony, szczęśliwy i zakochany w swojej nowej Pani.

Trzymam kciuki - oby tak dobrze było mu juz do końca życia!!!

Posted

Trochę się pogubiłam. Czy to ostateczny domek Zefirka?
wygląda na szczęśliwego. Jaki to cudowny widok Zefirek w pościeli.:loveu: Należało się chłopakowi:multi: :multi: :multi:

Posted

Nie Asiu , to nie jest jeszcze domek docelowy Zefira , to domek tymczasowy . Ale i tak uważam , że ma w nim bardzo dobrze , choć miejscem na łóżeczku musi się podzielić z innymi psiakami:loveu:

Posted

Jestem chyba najbardziej wytrwałym fanem strony z Zefirkiem i szczeniakami, na czym cierpią moi niemieckojęzyczni znajomi , bo ja nichferstyjn:diabloti::diabloti::diabloti: (czy jakos tak). Wczoraj dostrzegłam nowe wpisy i dopadłam kolegę, który bladym świtem zadzwonił z informacją, że pieska badało niezależnie od siebie trzech wetów, którzy stwierdzili, że jest o jakies 2 lata młodszy:evil_lol:
POza tym bardzo przytulaśny, rozkwita z dnia na dzień, :loveu: musi jeść specjalistyczną karmę (po operacji ma kłopoty z mięsniami, które się muszą zregenerować:crazyeye:) i wkrótce ma zostać wykastrowany (to u kolegi wzbudziło szczere oburzenie:evil_lol: wraz z komentarzem, że nie chciałby sie dostać w rece tej pani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

egradska napisał(a):
Jestem chyba najbardziej wytrwałym fanem strony z Zefirkiem i szczeniakami, na czym cierpią moi niemieckojęzyczni znajomi , bo ja nichferstyjn:diabloti::diabloti::diabloti: (czy jakos tak). Wczoraj dostrzegłam nowe wpisy i dopadłam kolegę, który bladym świtem zadzwonił z informacją, że pieska badało niezależnie od siebie trzech wetów, którzy stwierdzili, że jest o jakies 2 lata młodszy:evil_lol:
POza tym bardzo przytulaśny, rozkwita z dnia na dzień, :loveu: musi jeść specjalistyczną karmę (po operacji ma kłopoty z mięsniami, które się muszą zregenerować:crazyeye:) i wkrótce ma zostać wykastrowany (to u kolegi wzbudziło szczere oburzenie:evil_lol: wraz z komentarzem, że nie chciałby sie dostać w rece tej pani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Ewcia , no nie tylko Ty , nie tylko :mad: . Za tłumaczenie podziękuj pięknie koledze a co do reakcji na kastrację :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: !
Wszystkie chłopy są takie same!

P.s A Dominik ma ospę

Posted

Super - mam słabość do Ciebie Zefirku :loveu: :loveu: :loveu:
To ile Ty w końcu masz latek ? ;) :lol:

Ps. To i w nasze ręce nie chciałby się dostać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mam wyjątkowego mężczyznę, bo doskonale zdaje sobie sprawę z potrzeby kastrowania a nie wisi nad "biedakiem" i biadoli, że krzywdę chce mu się zrobić :cool3: :lol: :lol: :lol: