anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jak będę w domu to podam link do strony niemieckiej. Napewno się ucieszysz ja to zobaczysz:lol: Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 anula1959 napisał(a):Jak będę w domu to podam link do strony niemieckiej. Napewno się ucieszysz ja to zobaczysz:lol: Aniu bardzo dziekuje!:bigcool: Chyba sie popłacze ze szczescia jak Zefiraska zobacze szczesliwego w łóżku!!:loveu: Quote
anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga , oto adres strony niemieckiej : www.tierherzen-brauchen-hilfe.de Poprzeglądaj , napewno znajdziesz zdjęcia naszego pupila:lol: ! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aniu dziękuje i lece na tą stronę szukać zdjęć Zefirka!!:loveu: Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aniu , aż się popłakałam !! oczywiście ze szczęścia!!:loveu: :loveu: Ciesze sie ogromnie , że nasz Zefirek tak trafił i wyglada na to że jest bardzo zadowolony, szczęśliwy i zakochany w swojej nowej Pani. Trzymam kciuki - oby tak dobrze było mu juz do końca życia!!! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 I te Jego szczęsliwe oczy!!!:multi: :multi: :multi: no i spanko w łóżeczku, i chyba kolezanka do zabawy !! Quote
anula1959 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Prawda jak miło się ogląda takie fotki:multi: :lol: ! Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Buziaki :buzi: dla Justyny ,że dla Zefira taki domek znalazła:klacz: :klacz: :klacz: Quote
Katcherine Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a mozecie podac konkretnie na Zefirkowe fotki? nie moglam znalezc Quote
agnes34 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='anula1959']Aga , oto adres strony niemieckiej : www.tierherzen-brauchen-hilfe.de Poprzeglądaj , napewno znajdziesz zdjęcia naszego pupila:lol: ! Tu Ania podaje adres niemieckiej strony, potem na TRETEN SIE EIN a następnie szukaj ARAGONA bo tak się teraz Zefirek nazywa Quote
Katcherine Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :oops: Dzieki Ale sie usmiecha kudlaczek:loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: KOCHANY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pitty Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ................:placz: ze wzruszenia I jeszcze pisza , ze przez caly czas domaga sie pieszczot.Biedaczek , musi nadrobic zaleglosci.:loveu: Quote
anula1959 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To roześmiane pycho , cud miód :multi: . Kochany Zefirasku :loveu: , niech ci tam będzie jak w niebie! Quote
agnes34 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale wygląda na szczęśliwego!!:loveu: :loveu: Quote
asiaf1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trochę się pogubiłam. Czy to ostateczny domek Zefirka? wygląda na szczęśliwego. Jaki to cudowny widok Zefirek w pościeli.:loveu: Należało się chłopakowi:multi: :multi: :multi: Quote
anula1959 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie Asiu , to nie jest jeszcze domek docelowy Zefira , to domek tymczasowy . Ale i tak uważam , że ma w nim bardzo dobrze , choć miejscem na łóżeczku musi się podzielić z innymi psiakami:loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pozdrawiamy Cię Zefirku/Aragonku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
egradska Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jestem chyba najbardziej wytrwałym fanem strony z Zefirkiem i szczeniakami, na czym cierpią moi niemieckojęzyczni znajomi , bo ja nichferstyjn:diabloti::diabloti::diabloti: (czy jakos tak). Wczoraj dostrzegłam nowe wpisy i dopadłam kolegę, który bladym świtem zadzwonił z informacją, że pieska badało niezależnie od siebie trzech wetów, którzy stwierdzili, że jest o jakies 2 lata młodszy:evil_lol: POza tym bardzo przytulaśny, rozkwita z dnia na dzień, :loveu: musi jeść specjalistyczną karmę (po operacji ma kłopoty z mięsniami, które się muszą zregenerować:crazyeye:) i wkrótce ma zostać wykastrowany (to u kolegi wzbudziło szczere oburzenie:evil_lol: wraz z komentarzem, że nie chciałby sie dostać w rece tej pani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
anula1959 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 egradska napisał(a):Jestem chyba najbardziej wytrwałym fanem strony z Zefirkiem i szczeniakami, na czym cierpią moi niemieckojęzyczni znajomi , bo ja nichferstyjn:diabloti::diabloti::diabloti: (czy jakos tak). Wczoraj dostrzegłam nowe wpisy i dopadłam kolegę, który bladym świtem zadzwonił z informacją, że pieska badało niezależnie od siebie trzech wetów, którzy stwierdzili, że jest o jakies 2 lata młodszy:evil_lol: POza tym bardzo przytulaśny, rozkwita z dnia na dzień, :loveu: musi jeść specjalistyczną karmę (po operacji ma kłopoty z mięsniami, które się muszą zregenerować:crazyeye:) i wkrótce ma zostać wykastrowany (to u kolegi wzbudziło szczere oburzenie:evil_lol: wraz z komentarzem, że nie chciałby sie dostać w rece tej pani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Ewcia , no nie tylko Ty , nie tylko :mad: . Za tłumaczenie podziękuj pięknie koledze a co do reakcji na kastrację :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ! Wszystkie chłopy są takie same! P.s A Dominik ma ospę Quote
Justysia i Grześ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Super - mam słabość do Ciebie Zefirku :loveu: :loveu: :loveu: To ile Ty w końcu masz latek ? ;) :lol: Ps. To i w nasze ręce nie chciałby się dostać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam wyjątkowego mężczyznę, bo doskonale zdaje sobie sprawę z potrzeby kastrowania a nie wisi nad "biedakiem" i biadoli, że krzywdę chce mu się zrobić :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
agnes34 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Od Nas tez, bo bardzo za Tobą Zefirku tęsknimy!!! Quote
Recommended Posts