asiapyziak Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Pewnie :) Będzie przeszczęśliwa! Przecież wiadomo, że trzeba było sie tego świństwa pozbyć. Ja się bardziej zastanawiam co dalej z Adelką. Jak już będzie po operacji i zdrowa? Stonko, czy nie myślałaś o tym, żeby Adelkę adoptować? Ona jest przy Tobie naprawdę bardzo szczęśliwa (widać to na zdjęciach). Mam nadzieję, że nikogo swoim pytaniem nie uraziłam. Jestem na dogomanii od maja tego roku i nie wiem czy wypada pytać tak wprost i o wszystko. Quote
Andzike Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='stonka1125']Najgorsze jest to, ze ona nie wie że to dla jej dobra a ja się czuje jakbym ją porzuciła, bo ona tak teraz myśli samiutka i biedna, kolejny raz ktoś ją zostawił i odjechał.[/QUOTE] Ehh... zawsze mam takie myśli jak oddaje psiaka na operację :( Ale radość po odebraniu - bezcenna :) Quote
stonka1125 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nie uraziłaś Asiu, ale ja mam własnych piątkę :) Adeli trzeba poszukac super rodzinki, gdzie będzie mogła poczuć się jak królewna, dopieszczona i z kochającą pańcią. Ona daje sobie rade w tym tłoku u nas, ale jest urodzona jedynaczką i pieszczochą. Mam nadzieje że jej sie uda, a weryfikacja domków......oj nie bedzie lekko zostać nowym domkiem dla tej królewny :) Quote
asiapyziak Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dziękuję Stonko :) Bardzo bym chciała, żeby Adelka miała najcudowniejszy domek na świecie a nie wiedziałam, że u Ciebie tak "na bogato" w psiaki ;) Zapytałam o możliwość adopcji, bo wiem jak ja się przywiązuję do zwierząt, które miały mieszkać u mnie tylko tymczasowo, no i zauważyłam, że Ty też jesteś bardzo przywiązana do Adelci. Tak ciepło i z uczuciem o Niej piszesz i tak pięknie fotografujesz. Kurcze, będę bardzo mocno trzymac kciuki za cudowny domek dla Adeli. Pozdrawiam Cię[quote name='stonka1125']Nie uraziłaś Asiu, ale ja mam własnych piątkę :) Adeli trzeba poszukac super rodzinki, gdzie będzie mogła poczuć się jak królewna, dopieszczona i z kochającą pańcią. Ona daje sobie rade w tym tłoku u nas, ale jest urodzona jedynaczką i pieszczochą. Mam nadzieje że jej sie uda, a weryfikacja domków......oj nie bedzie lekko zostać nowym domkiem dla tej królewny :)[/QUOTE] Quote
stonka1125 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ufffffffffffffffffffffff, dzięki wszystkim za kciuki!!! Juz po wszystkim, Adelka już wybudzona. Pytam czy bardzo smutaśna a Pani mi mówi, że drepcze sobie po lecznicy i usmiecha sie do wszystkich ogonkiem :):):) Wszystko poszło tak jak powinno! Rano po nią jedziemy :) Quote
asiapyziak Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No i pobeczałam się z radości. Tak bardzo się cieszę, bardzo. Kochana, śliczna sunieczka. Przytulam Dziewczynkę. Stonko, dziękuję pięknie, że napisałaś. Pozdrawiam :)[quote name='stonka1125']Ufffffffffffffffffffffff, dzięki wszystkim za kciuki!!! Juz po wszystkim, Adelka już wybudzona. Pytam czy bardzo smutaśna a Pani mi mówi, że drepcze sobie po lecznicy i usmiecha sie do wszystkich ogonkiem :):):) Wszystko poszło tak jak powinno! Rano po nią jedziemy :)[/QUOTE] Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Adelko super!!! Kochana z ciebie dziewczynka, teraz będzie tylko lepiej!!!! :) Quote
Andzike Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cudownie, cieszę się niesamowicie, że z Adelką wszystko ok! :) Quote
stonka1125 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Adela wygląda jak Frankenstein ale apetycik ten sam :) Potem zrobię jej zdjęcia bo teraz leży sparaliżowana kołnierzem i oczywiście przewraca oczami. Nie lubi kołnierza, zdecydowanie:) Quote
asiapyziak Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Super, że maleństwo dobrze sie czuje :) Stonko, pozdrawiam Cię ciepło a suczeńkę delikatnie przytulam :) Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Adelka na pewno wygląda uroczo w tym kołnierzu, prosimy o zdjęcia :) Quote
Florentynka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No kto by tam lubił w kołnierzu chodzić... Stonko, a coś mieli do powiedzenia na temat tych guzów? Quote
stonka1125 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Obie rany sa duże, Adela i tak do nich siega łapami więc kołnierz jest bez sensu, tym bardziej że jak się rusza to ociera ranę na szyi. Chyba dobry byłby kaftanik posterylkowy bo zakryje ranę za łapa a drugiej Adela nie jest w stanie wylizać, kołnierz ewentualnie na noc, pokombinuje coś. Wet. wydający Adele nie operował, do jej weta zadzwonie jutro na spokojnie i sie dowiem wszystkiego. Szwy do zdjęcia za 10 dni. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-NSknlyOOfK8/Tte9j_3im1I/AAAAAAAARnc/IddcB6uyQWU/s720/DSC04316.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-FW9JEF7i4Fg/Tte9fP8kcyI/AAAAAAAARnU/9EnEtRGMcVc/s720/DSC04314.JPG[/IMG] Quote
Florentynka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jejku jej! Strasznie popruta biedna psica... Stonko, pogłaskaj ją tam czule po tym łebku ślicznym. Chyba rzeczywiście kaftanik byłby lepszy... Quote
asiapyziak Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 O, rany! Jak ten nasz okruszek pocerowany... Teraz wyglada prawie jak sztuczna Adelka z ekspresikiem, tyle, że nie na brzuszku a na boku. Rana spora, ale szycie piękne, jesli mogę tak powiedzieć. Buziak dla Adelci w czółko :) Dobrej nocy Quote
stonka1125 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='asiapyziak']Teraz wyglada prawie jak sztuczna Adelka z ekspresikiem, tyle, że nie na brzuszku a na boku.[/QUOTE] Dokładnie tak, wyjęli jej trochę "wypychu" i teraz już będzie dobrze:) Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ohhh biedna Adelka!! ALe i tak wygląda na szczęśliwą!!! :) Quote
asiapyziak Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dzień dobry, jak Adelka przespała noc? Została w kołnierzu czy udało się coś pokombinować z kaftanikiem? Buziaki dla Dziewczynki :) Quote
Florentynka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='stonka1125']Dokładnie tak, wyjęli jej trochę "wypychu" i teraz już będzie dobrze:)[/QUOTE] Stonka, uwielbiam ten tekst! Adelko, zdrowiej szybko, zarastaj futerkiem i ruszaj do domu! Quote
stonka1125 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dzień dobry od Adelki :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-pVn23gMpzGI/Ttj2SIMqBqI/AAAAAAAARn0/bHi0JL2OM4c/s512/DSC04339.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KEIFZ4kIDyg/Ttj2Q3tD4WI/AAAAAAAARnw/ssah9lgGhgE/s640/DSC04334.JPG[/IMG] Wszystko ok., szwy wyglądają dobrze, Adela zachowuje się normalnie czyli troszkę zadumana i rozmarzona, na dworze się ożywia czego na zdjęciach nie widać ale ona nie przepada jednak za aparatem. Quote
Recommended Posts