pawel11 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Duży pies w typie labradora. Ma ok. 2 lat. Nie został odebrany przez właścicieli z hotelu. Po prostu o nim zapomnieli... i tak trafił za schroniskowe kraty. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi. Uwielbia spacery i zabawę. Dość żywiołowy, powinien trafić do osoby, która zapewni mu odpowiednią dawkę ruchu. Wdawał się w kłótnię z niektórymi psami na spacerze, z pozostałymi nie miał problemów. Jedzenie z ręki brał delikatnie, nie chciał opiekunowi wyrządzić żadnej krzywdy, pomimo swych niemałych rozmiarów. Przy wyjściu z boksu strasznie ciągnie i nie chce się zatrzymać. Nie ma co się dziwić, ponieważ strasznie potrzebuje ruchu, a klatka mu go nie zapewnia. Za to już po 15 minutach zauważyłem znaczne uspokojenie, a tempo zaczął dostosowywać do mnie i smycz prawie nie była naprężona :) Kierunek spaceru też w pełni zależał ode mnie, dla niego ważne było tylko to, że jestem obok. [FONT=Times New Roman]numer schroniskowy: 780/11[/FONT] [FONT=Times New Roman]płeć: pies wiek: 2 lata rasa: mieszaniec (w typie labradora) miasto: Katowice kastracja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: tak[/FONT] KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 606 434 827 (Paweł) Quote
kimiji Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jestem :) To jest ten "zapomniany" labrador? Quote
saphira18 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jestem:) mała rada- w poście może być max 5 zdjęć (regulamin); możesz rozbić na parę postów:roll: ale to wiesz mała rada, zanim mod wtargnie:evil_lol: Labek superrr! długo nie posiedzi. Quote
ClaudiaAnna Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jestem u ślicznego psiaka :D Myślę, że szybko znajdzie dom tylko oby to był w 100% odpowiedni dom dla niego ;) Quote
Istar19 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jestem i ja :) on jest takim trochę za bardzo kudłatym labradorem :D i lubi wodę co ?:P Quote
pawel11 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='kimiji']To jest ten "zapomniany" labrador? dokładnie tak [quote name='saphira18']mała rada- w poście może być max 5 zdjęć (regulamin); możesz rozbić na parę postów:roll: ale to wiesz mała rada, zanim mod wtargnie:evil_lol: dziękuję za radę, już poprawiłem :) [quote name='Istar19']on jest takim trochę za bardzo kudłatym labradorem :D inny niż wszystkie inne :) [quote name='Istar19']i lubi wodę co ?:P lubi to mało powiedziane, on ją uwielbia :D Quote
fernari Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jestem u Asira ---> Bardzo oryginalne imię :) Quote
miudzioszka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Także jestem u słodziaka. Do domu Asir! Quote
Jetrel Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Asir już w nowym domku. Więcej napisze jego opiekun;) Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Asir też w domku ??? Powodzenia "kudłaty" :) :) :) Quote
pawel11 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dzisiaj przyjechała do Asira para młodych ludzi (obcokrajowców) z kolegą, który tłumaczył. Okazało się, że są piłkarzami Polonii Bytom i mieszkają w Katowicach na ekskluzywnym osiedlu :) Mieli już przygotowaną nową, piękną obrożę z wygrawerowanym nowym imieniem (Marley) i numerem telefonu do Nich na odwrocie oraz smyczą :) Ich kolega sam wziął wcześniej pieska ze schroniska, więc na pewno ma już jakieś doświadczenie i pomoże im w razie problemów. Ze względu na ich kondycję, Marleyowi na pewno nie zabraknie ruchu :D Dodatkowo zamieszczam zdjęcia, które znalazłem w sieci: http://www.poloniabytom.com.pl/zawodnik.php?z=177 (nowy właściciel) http://www.poloniabytom.com.pl/zawodnik.php?z=136 (kolega, który z nim był) Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='pawel11']Dzisiaj przyjechała do Asira para młodych ludzi (obcokrajowców) z kolegą, który tłumaczył. Okazało się, że są piłkarzami Polonii Bytom i mieszkają w Katowicach na ekskluzywnym osiedlu :) Mieli już przygotowaną nową, piękną obrożę z wygrawerowanym nowym imieniem (Marley) i numerem telefonu do Nich na odwrocie oraz smyczą :) Ich kolega sam wziął wcześniej pieska ze schroniska, więc na pewno ma już jakieś doświadczenie i pomoże im w razie problemów. Ze względu na ich kondycję, Marleyowi na pewno nie zabraknie ruchu :D Dodatkowo zamieszczam zdjęcia, które znalazłem w sieci: http://www.poloniabytom.com.pl/zawodnik.php?z=177 (nowy właściciel) http://www.poloniabytom.com.pl/zawodnik.php?z=136 (kolega, który z nim był) Ale mu się udało :) :) :) Quote
WolvesLover Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 O to super domek mu się trafił :mdrmed: Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ale chłopak ma szczęście, taki dom... Paweł bierz dużo psów, masz takie szczęście do adopcji jak nasza Istar :lol: Quote
Recommended Posts