.ania Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Drodzy bullowaci :D mam do Was takie pytane, a mianowicie, gdzie można kupic kombinezon dla buldożka? Najlepiej taki ortalionowy na flanelce lub polarku z długimi "rękawami". Może wiecie gdzie można zamówic bądź kupic takie ubranko, bo wszystkie dostępne w sklepie są za ciasne w klacie... :cry: Czekam na jakieś info :D Quote
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='-Magda-']Drodzy bullowaci :D mam do Was takie pytane, a mianowicie, gdzie można kupic kombinezon dla buldożka? Najlepiej taki ortalionowy na flanelce lub polarku z długimi "rękawami". Może wiecie gdzie można zamówic bądź kupic takie ubranko, bo wszystkie dostępne w sklepie są za ciasne w klacie... :cry: Czekam na jakieś info :D[/quote]Poszukaj na Allegro, a na pozostałych rasach ozdobnych jest specjalny topik o ubrankach. Najlepiej kupuje się na wystawach. Jeśli nie ma rozmiaru, to biorą miarę i przysyłają za zaliczeniem, lub przywożą na następną wystawę. A tak wogóle, to przedstaw nam swojego buldożka Quote
.ania Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Problem jest taki, że my nie jeździmy z nią na wystawy. Sal już została przedstawiona jakiś czas temu :) (biała buldożka) no nic, będę szukac jeszcze :) Quote
Draczyn Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='-Magda-']Problem jest taki, że my nie jeździmy z nią na wystawy. Sal już została przedstawiona jakiś czas temu :) (biała buldożka) no nic, będę szukac jeszcze :)[/quote]To idżciedo pierwszego lepszego sklepu i spytajcie o producenta, albo na metce ubranka zobacz kto akie ubranko robi. Można się zwrócić bezpośrednio do producenta i zamówić na wymiar. Zwróć się może do Agamy na grzywkach. Ona ma sklep z psimi rzeczami, to pewniw będzie wiedziała. My będziemy z buldożkami na wystawie w Poznaniu. Jeśli chcesz to możemy się rozejżeć Quote
_beatka_ Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 warto zajrzec na allegro!nawet jak nie mają obecnie w sprzedaży tego co by Cie interesowało to napewno chętnie sprowadzą :D Quote
JustynaJK Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [url]http://www.dogfashion.pl/ubr/a01.html[/url] znalazłam taki sklep :) Quote
Draczyn Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='JustynaJK']http://www.dogfashion.pl/ubr/a01.html znalazłam taki sklep :)[/quote]Faktycznie, tam jest wszystko, jeśli chodzi o ubranka Quote
_beatka_ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 w końcu strona ma adres dogfasion :wink: Quote
mazika Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 duży wybór i naprwde fajne niektóre ubranka :D Quote
.ania Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Dziękuję bardzo za wszelkie info :) zamówimy jakieś fajne ubranko na miarę :) Quote
Viris Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Na allegro jest duzo ogloszen i ciagle nowe. Warto podac wymiary i poprosic dla pewnosci o troszke wieksze ubranko. Ja zamowilam mojej Klarci takie jak widac w moim podpisie i jestesmy strasznie zadowolone :) Quote
_beatka_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 viris czy klarcia ma taka bluzę z kapturem jak emi hebulki?nie spada jej to jak biega?bo muszę kupić coś bajtusiowi a to starsznie mi się podoba, ale boję się że będzie spadało... :-? Quote
Draczyn Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='JustynaJK']http://www.dogfashion.pl/ubr/a01.html znalazłam taki sklep :)[/quote]Tu są prześliczne ubranka i siatki i wszystko, co możliwe oraz szyją na miarę[/quote]Atenko, szukasz ubranak. Justyna powyżej podała adres. Oglądałam. Są tam najróżniejsze ubranka i b. ładne Quote
Hebulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='_beatka_']viris czy klarcia ma taka bluzę z kapturem jak emi hebulki?nie spada jej to jak biega?bo muszę kupić coś bajtusiowi a to starsznie mi się podoba, ale boję się że będzie spadało... :-?[/quote] Przyszyłam Emi kapturek,bo faktycznie spadał.Teraz to tylko ozdoba:) Quote
_beatka_ Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hebulka Emi ma świetną bluzę :D i nawet z kapturkirm jako atrapa wygląda extra :wink: Quote
Basia&Safi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 a moze ktos sam szyl ubranka dla swojego buldozka i ma jakies wykroje :):)):) Quote
Draczyn Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='basiulka22tychy']a moze ktos sam szyl ubranka dla swojego buldozka i ma jakies wykroje :):)):)[/quote]A czy Ty Basiulka już baszbuldożka, że myślisz o ubranku?????????????????????????? Quote
Basia&Safi Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 niestety jeszcze nie :) ale mam czas wiec gdyby ktos mial jakies wykroje dlaczego miala bym czegos nie uszyc :) Quote
Draczyn Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='basiulka22tychy']niestety jeszcze nie :) ale mam czas wiec gdyby ktos mial jakies wykroje dlaczego miala bym czegos nie uszyc :)[/quote]Prawidłowy buldożek waży w dorosłym wieku od 8miu do 14tu kg, w związku z tym jest duą rozpiętość zarówno wzrostu, jak i tuszy. Takie szyte ubranko, nie na każdego bf będzie pasowało Quote
Buba_22 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [url]www.chaba.pl[/url] tu sa też ubranka dla buldożków i nie tylko :fadein: Quote
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Buba_22']www.chaba.pl tu sa też ubranka dla buldożków i nie tylko :fadein:[/quote]Nareszcie Buba nas odwiedziłaś. Czemu tak długo Cię nie było???????????????? Quote
malgosia78 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Witam!!!! Ja kupiłam swemu Tofisiowi taki czerwony sweterek z golfem, właśnie z tej firmy. Nosi sie świetnie, łatwo zakłada i zdejmuje. Tylko jeszcze na razie jest trochę przydługi. Naprawdę polecam. Quote
Hebulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No to juz przepadłam... :D Przede mną powinno sie ukrywać takie stronki :wink: Quote
Recommended Posts