Ania102 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Savahna dzięki za ogłoszenia Marleya- efekt taki, ze dziś pojechał do domu do Krakowa! W tej chwili nie mam jak myśleć nad tekstem bo zaraz wraca moja mama, ale jutro lub w niedzielę coś wyskrobię. Moze jeszcze w nocy. Aga dzięki za foty. Rejon ogłoszeniowy- myslę, ze zmasowane ogłoszenia na Kraków najlepiej i Wawe. Quote
Ania102 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Tak tylko jeszcze jakbyś bardziej mobilna była to byłoby ekstra:) ale i tak dobrze, że jako jedyna z nas masz dobry aparat:) Quote
aga38 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja mogę jedynie na rolkach. Mój Tz i jego rodzice wyganiają mnie na prawko,nawet samochód chcą kupić,ale coś nie mam ochoty,wolę rolki Quote
Ginn Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ania102 napisał(a):Savahna dzięki za ogłoszenia Marleya- efekt taki, ze dziś pojechał do domu do Krakowa! W tej chwili nie mam jak myśleć nad tekstem bo zaraz wraca moja mama, ale jutro lub w niedzielę coś wyskrobię. Moze jeszcze w nocy. Aga dzięki za foty. Rejon ogłoszeniowy- myslę, ze zmasowane ogłoszenia na Kraków najlepiej i Wawe. Ale fajnie. Savanah - Tobie i wszystkim dziewczynom ogłaszającym wielkie dzięki za Ambrę. Wypatrzono ją w Morusku. Quote
savahna Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Bardzo się ciesze z domu Ambry. :pJeszcze by Filipkowi trzeba znaleźć.:roll: A ja dziękuje za info, z jakiego serwisu Państwo wypatrzyli sunię.Kolejne potwierdzenie skuteczności Moruska. Quote
Ania102 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Tośka też z moruska bo Państwo dzwonili na mój 2-gi nr. Informuję, że szczeniaki chyba mają dom- więc nie ogłaszamy. Mama Gosi u której są chce je zostawić na stałe u siebie:) Tylko jeszcze czekamy na potwierzenie, więc ogłoszeń nie robimy:) Quote
ewelinka_m Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ależ terrierowate cuuuda!!! :loveu: to trzymam kciuki! Quote
aga38 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Aniu to jak zostaną to pamiętaj o moich gnojkach i o Wieśku i Uszatym. Te dwa co mieszkają na ulicy,będą miały chyba wspólny domek Quote
Recommended Posts