Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Fakt, różnica jest jedna - zapach ;) no w sumie... :diabloti: http://img37.imageshack.us/img37/5985/p1090361kk.jpg cudny jest :loveu: gdybym tylko miała teraz warunki na to chyba zastanowiłabym się poważnie czy nie zabrać go do siebie na stałe... http://img208.imageshack.us/img208/3892/p1090364y.jpg Morusek jaki zadowolony :) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']no w sumie... :diabloti: http://img37.imageshack.us/img37/5985/p1090361kk.jpg cudny jest :loveu: gdybym tylko miała teraz warunki na to chyba zastanowiłabym się poważnie czy nie zabrać go do siebie na stałe... http://img208.imageshack.us/img208/3892/p1090364y.jpg Morusek jaki zadowolony :) No ;) hehe, ja też. Pokochałam go. :loveu: A jak zajebiście biega, no cudo :loveu: I ta jego budowa, mmmm - aż ślinka mi cieknie :loveu: Morusek w końcu miał kolegę do zabawy, a nie figurkę z porcelany, na którą trzeba uważać - mógł sobie powarczeć, poskakać, pogryźć. :D Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Zabieraj go do siebie :razz: Może Cie z domu nie wymeldują :evil_lol: a Morusek będzie szczęśliwy :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Zabieraj go do siebie :razz: Może Cie z domu nie wymeldują :evil_lol: a Morusek będzie szczęśliwy :loveu: Eh, ja go wezmę, ale najpierw muszę pogadać z rodzicami (i pokażę im zdjęcia oraz filmiki :P). Tym bardziej to jest ważne, dlatego że jutro przyjeżdża do nas dzieciarnia na cały dzień i nie wiem jak na nie zareaguje. Jednak Shiro jest boski, taki kochany świr :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Może będzie się lubił bawić z dzieciaczkami, to jeszcze plus w oczach rodziców będzie :) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Może będzie się lubił bawić z dzieciaczkami, to jeszcze plus w oczach rodziców będzie :) A jak nie? Niestety rodziców te dzieci mają dość... panikujących. Nawet nie wiem co to będzie, gdy dzieci będą musiały widzieć się z moim wychowanym, leczonym pieskiem - czy czasem nie będę musiała go zapuszkować na czas ich przyjazdu, bo przecież każdy piesek jest chory, brzydki, agresywny, nieprzewidywalny i pchlarz w dodatku... A co dopiero mówić o psie bezdomnym... ech... Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):No takich rodziców to uwielbiam... :roll: Oj tam, mam jednak zamiar dziewczynkom pokazać, że psy nie są takie straszne - zrobię im pokaz sztuczkowy (oby tylko Morus podzielał mój pomysł) :D Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Oj tam, mam jednak zamiar dziewczynkom pokazać, że psy nie są takie straszne - zrobię im pokaz sztuczkowy (oby tylko Morus podzielał mój pomysł) :D Fajnie jak dzieciaczki przekonują sie do psiaków :) Moich Znajomych córcia (Malwinka - była na kilku zdjęciach u mnie) bardzo boi sie psów. Jakiś ja ugryzł kiedyś... Chodziliśmy razem na spacerki, przychodziła do Nas jak byliśmy w Tomaszowie. Sama sie potem pchała do Ptyśka :loveu: Bała się jak zaszczekał ale powiedziałam Jej, że on ją tak woła lub broni. No i przeszło Jej :) Powoli nawet głaskała innego potem psiaka i się nie bała :) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Fajnie jak dzieciaczki przekonują sie do psiaków :) Moich Znajomych córcia (Malwinka - była na kilku zdjęciach u mnie) bardzo boi sie psów. Jakiś ja ugryzł kiedyś... Chodziliśmy razem na spacerki, przychodziła do Nas jak byliśmy w Tomaszowie. Sama sie potem pchała do Ptyśka :loveu: Bała się jak zaszczekał ale powiedziałam Jej, że on ją tak woła lub broni. No i przeszło Jej :) Powoli nawet głaskała innego potem psiaka i się nie bała :) Też lubię patrzeć na tę metamorfozę. Szczerze Ci gratuluję - świetna robota :) Buuu, tyle osób krzyczało, że nagadane - to mają fotki i teraz co? cisza :(. Eh... A filmiki dłuuugo się ładują, masakra... Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Też lubię patrzeć na tę metamorfozę. Szczerze Ci gratuluję - świetna robota :) Buuu, tyle osób krzyczało, że nagadane - to mają fotki i teraz co? cisza :(. Eh... A filmiki dłuuugo się ładują, masakra... Przekonywałam Ją już wcześniej jak Ptyś był malutki, ale tak z przerwami bo Oni mieszkaja kawalek od Nas. Szkoda bo już dawno by ganiała z psami bez obaw pewnie :) No co za ludzie :mad: A te filmiki to masakra ze zgrywaniem :/ Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jaki on jest pięęęękny :loveu: Mam nadzieję, że przekonasz rodziców i go weźmiesz chociaż na DT :) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Przekonywałam Ją już wcześniej jak Ptyś był malutki, ale tak z przerwami bo Oni mieszkaja kawalek od Nas. Szkoda bo już dawno by ganiała z psami bez obaw pewnie :) No co za ludzie :mad: A te filmiki to masakra ze zgrywaniem :/ Wiesz, lepiej późno niż wcale :) Tylko bić i patrzeć jak puchnie :mad::diabloti: Ano, może zaraz przynajmniej jeden będzie... rashelek napisał(a):Jaki on jest pięęęękny :loveu: Mam nadzieję, że przekonasz rodziców i go weźmiesz chociaż na DT :smile: Brzydal, ale też strasznie biedny i fenomenalny brzydal. ;) Oj, oby oby. Wtedy spełniłoby moje największe marzenie :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Dzień dobry:) Ty$ka napisał(a):Bo u nas trzeba być na bieżąco :diabloti: Jestem, ale nie dam rady przez cały dzień siedzieć przed komputerem:mdleje::diabloti::lol: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Dzień dobry:) Jestem, ale nie dam rady przez cały dzień siedzieć przed komputerem:mdleje::diabloti::lol: Dzień dobry :) Można wieczorem :lol: Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Samaś brzydal :mad: A pokazywałaś go już rodzicom, wspominałaś coś? Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Dzień dobry :) Można wieczorem :lol: No i właśnie tak siedzę i nadrabiam powoli przygody Morusa :lol: Trzymam kciuki żeby rodzice zgodzili się na DT dla pieska;) A rozmawiałaś już z nimi o tym bo możliwe że jeszcze nie doczytałam?:oops: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 rashelek napisał(a):Samaś brzydal :mad: A pokazywałaś go już rodzicom, wspominałaś coś? A to już wiem od dawna :cool3: Nie, rodzice aktualnie są zajęci, poza tym i tak już dzisiaj nie znajdę go po nocy :( I boję się tego, że powiedzą "absolutnie" :( Klaudia&Aza napisał(a):No i właśnie tak siedzę i nadrabiam powoli przygody Morusa :lol: Trzymam kciuki żeby rodzice zgodzili się na DT dla pieska;-) A rozmawiałaś już z nimi o tym bo możliwe że jeszcze nie doczytałam?:oops: Nadrabiaj, nadrabiaj :) Kiedyś o DT była mowa, ale skończyło się kłótnią obu stron :diabloti: Dzisiaj wezmę na sposób, oby podziałał... Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Albo na sposób, albo postaw przed faktem dokonanym ;) Coś na pewno podziała. Trzymam kciuki! Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Hehe... postawiłabym przed faktem dokonanym, ale obawiam się ich reakcji :lol: A tym bardziej Babci, która uważa, że oczy niebieskie to tak jak spojrzenie bazyliszka - zabija :D Quote
Baton Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ale ten SH jest piękny...Fajnie by było aby mógł z wami zamieszkać...chociaż na DT... A tak swoją drogą, trochę tu popisałyście przez te dwie godziny mojej nieobecności :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Babcie... największa zmora ludzkości, kiedy się z nimi mieszka. Ja np muszę chować przed swoją paczki ryżu (sypany, dla psa kupuję), bo mi wyżera i nie mówi, że się skończył :shake: Ale trzymam kciuki za Twoją i że jakoś dacie radę ;) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 maryg22 napisał(a):Ale ten SH jest piękny...Fajnie by było aby mógł z wami zamieszkać...chociaż na DT... A tak swoją drogą, trochę tu popisałyście przez te dwie godziny mojej nieobecności :evil_lol: A jak cioteczki adopcyjne się przy nim zjednoczyły - takiego ruchu na swoim fb to jeszcze świat nie widział ;) Trzymaj kciuki, błagam. Już jest po drugiej stronie miasta, wiem to od dobrej duszyczki... rashelek napisał(a):Babcie... największa zmora ludzkości, kiedy się z nimi mieszka. Ja np muszę chować przed swoją paczki ryżu (sypany, dla psa kupuję), bo mi wyżera i nie mówi, że się skończył :shake: Ale trzymam kciuki za Twoją i że jakoś dacie radę ;-) Hehe, moja zawsze się skrada to swojej spiżarni ze słodyczami :evil_lol: Eh, masakra. Shiro strasznie łazi mi po głowie :( Quote
Patik Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 http://images46.fotosik.pl/1710/87703f8ae2649ff4med.jpg jaki piękny :loveu: bierz go ,schowaj w szafie ,albo przebierz za Morusa i będzie (nikt się nie połapie):evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Kiedyś o DT była mowa, ale skończyło się kłótnią obu stron :diabloti: Dzisiaj wezmę na sposób, oby podziałał... A ogólnie mają jakiś konkretny pretekst? Quote
Recommended Posts