rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Picasa do takiej prostej obróbki super się nadaje i powinno się dać zgrać ją z Google+, ale nie sprawdzałam tego na sobie ;) Tacy nauczyciele są najlepsi! Wyzywa się na nich w ciągu roku, ale potem to naprawdę przynosi rezultaty, kiedy zaczyna się rozumieć zagadnienia i ogarniać tematy :) Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 cześć wszystkim ;) Tak, ja nie narzekam na razie na nauczycielkę, ale pewnie będzie ogromną zmianą po nic-nie-robieniu na matmie. Będzie trzeba się wziąć za ten przedmiot. Miejmy nadzieję tylko, że ta sorka nie jest z tych, których jedynym celem jest, za przeproszeniem udupienie całej klasy ;). Heh... i gówniarz dalej jest z nami. Okazuje się, że mam zbyt wybujałe wymagania - kto to słyszał kota karmić nie-whiskasami?! A niech karmią, tylko że kot ich zdąży zagazować :p Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ryczę... nie wiem czy ze szczęścia, czy ze smutku. Idiota opuszcza nasz dom. Jutro. O 15. Idzie do mojej koleżanki - wierzę, że będzie miał dobrze. Miejmy tylko nadzieję, że koty go nie przyprowadzą z powrotem, bo będzie mieszkał na tym samym osiedlu. Jednak tak mnie zaskoczył ten obrót spraw, że patrzę na tego czuba, który własnie ukradł kanapkę i rozwlókł ją po całym moim pokoju... że smutno trochę. Moja babcia zasmuciła się, bracia i tato posmutnieli - tylko mama się cieszy. A ja? a ja zawsze się mocno zasmucam z powodu odejścia tymczasa. Tym gorzej, im jest dłużej... Zwłaszcza, że właśnie na forum miasta przeczytałam odpowiedź na moje ogłoszenie, że po co ma gdzieś iść, jak u nas ma najlepiej? :p Jutro młody jedzie... aż nie wierzę... ciekawe co na to koty powiedzą. Tak czy inaczej - taki jest los DT. To co... zaczynamy konkurs pt "kiedy kolejny tymczas trafi do tyski?" :p Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 To super :D czas jak najszybciej na nowego, by smutki zniknęły :D Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 To super :D czas jak najszybciej na nowego, by smutki zniknęły :D Tylko psiego :p Quote
rashelek Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Oby Was jednak nie chciała udupić, trzymam kciuki ;) Strasznie się cieszę, że młody jedzie do siebie! Nareszcie :D Tyśka, to czekasz do ferii, czy nowy tymczas jeszcze w tym miesiącu? :lol: Quote
marta1624 Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 To ja nie wiem czy gratulować czy współczuć... No ale super że ma domek! :) Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Oby Was jednak nie chciała udupić, trzymam kciuki ;) Strasznie się cieszę, że młody jedzie do siebie! Nareszcie :D Tyśka, to czekasz do ferii, czy nowy tymczas jeszcze w tym miesiącu? :lol: Ale kto udupić? :p Dwa miesiące to kooopa czasu, biorąc go nie spodziewałam się, że będzie tyle czekał... Nigdy więcej tak nieprzemyślanych decyzji... i nigdy więcej kota na DT... Pewnie w tym, ale się okaże :p Może Morus dostanie koleżankę na urodziny :p To ja nie wiem czy gratulować czy współczuć... No ale super że ma domek! :) Gratulować! 3 kocury to samobójstwo :p Jeszcze oficjalnie nie ma. Wiecie o tym pierwsi, hehe. Jutro będzie można puścić kciuki. Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ostatnio rzadko na dogo bywam, więc nawet nie będę kłamać że nadrobiłam, ale tak pobierznie przejrzałam :P Gratulacje znalezienia domku :D No i foty pare stron wcześniej widziałam - śnieg pasuje do Morusa :P Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ostatnio rzadko na dogo bywam, więc nawet nie będę kłamać że nadrobiłam, ale tak pobierznie przejrzałam :P Gratulacje znalezienia domku :D No i foty pare stron wcześniej widziałam - śnieg pasuje do Morusa :P Cześć. Co tak rzadko bywasz - nie mów, że się uczysz?! ;ppp Dzieki. Sam się znalazł. W momencie, gdy babcia znalazła imię dla kota, a wszyscy się pogodzili, że mamy 3 koty... Heh, też do takiego wniosku doszłam :) Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Cześć. Co tak rzadko bywasz - nie mów, że się uczysz?! ;ppp Dzieki. Sam się znalazł. W momencie, gdy babcia znalazła imię dla kota, a wszyscy się pogodzili, że mamy 3 koty... Heh, też do takiego wniosku doszłam :) A nie wiem - tak jakoś po prostu :P Wcześniej bym powiedziała że może i się uczę, ale na ostatni prawie miesiąc wymówki nie mam, bo i szkoły brak xd Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 A nie wiem - tak jakoś po prostu :P Wcześniej bym powiedziała że może i się uczę, ale na ostatni prawie miesiąc wymówki nie mam, bo i szkoły brak xd Naprawdę? ja do książek nie zaglądam... w ogóle. Od września :p Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Naprawdę? ja do książek nie zaglądam... w ogóle. Od września :P Hahah i chyba właśnie znalazłaś odpowiedź :P Do książek (bynajmniej nie szkolnych) ostatnimi czasy zaglądam baardzo często :P Jak zwykle w wakacje czytałam i o ile zawsze po rozpoczęciu roku szkolnego nie czytałam prawie nic, to w tym roku cały czas coś czytam - ot, nie przeszło mi po wakacjach :P A no i Kasia wciągnęła mnie w kolejny serial... xd Quote
Buńka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 https://lh6.googleusercontent.com/-TWKelanzdnw/VKQaXqfsqoI/AAAAAAAAE04/NEq6ppJE0AQ/w838-h559-no/IMG_1272.JPG:D Nadrobiłam :D <3 Quote
Baton Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 https://lh6.googleusercontent.com/-TWKelanzdnw/VKQaXqfsqoI/AAAAAAAAE04/NEq6ppJE0AQ/w838-h559-no/IMG_1272.JPG :D Nadrobiłam :D <3 Nie uwierzę, że wszystko :o Quote
angineuuka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 A mnie nie odwiedzi :( bun, cho na Skype! Quote
rashelek Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 No matematyczka udupić! No psy od Ciebie raczej szybko wychodzą, chyba koty to nie Twoja bajka i dłużej siedzą ;) Quote
Guest TyŚka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Heheh... fakt, szybko Buńka nadrobiła jak wszystko :D Chyba, że doszła tylko do fotek ;p Baton, to dobrze robisz, że czytasz książki nie te, co trzeba. Mój brat też wkręcił mnie w chory serial,który liczy X-dziesiąt lat ;pp Marta, dzięki. Co ciekawe, dzisiaj jeszcze 2rodzinki były zainteresowane kotem. Wysłałam do wszystkich instrukcję obsługi idioty i ciekawe, która ostatecznie się zdecyduje. rashelek, aaa widzisz, bo ja taka zakręcona, że nagle nie wiem na jakie posty odpowiadam ;D A co do psów - bo psy w ogóle sa chętniej brane. Kotów jest nadmiar i rozmnażają się jak króliki. Poza tym koty u mnie zazwyczaj zostawały, tak naprawdę tylko może 3 czy 4 wyadoptowałam ;p Quote
rashelek Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zawsze tak jest, że jak już dom jest to się znajduje multum chętnych :P A tyle czasu cisza była. Ale najważniejsze, że młody ma już swoje miejsce i ciepły kaloryfer :loveu : Mam takie wrażenie, że dla ludzi w większości adopcja kota to jakaś abstrakcja ;) Bo, własnie przez to, że się tak rozmnażają, to zawsze jakaś sąsiadka czy pociotka ma akurat małe i można wziąć. U nas zawsze tym sposobem się koty w domu pojawiały, ewentualnie same przyłaziły, z adopcji czy nawet schronu - nigdy. Quote
Leokadia Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Oooo takie wieści to lubię, trzmamy kciuki za kociaste, żeby tam wszystko się udało ;) Quote
Guest TyŚka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Moja babcia przed chwilą: - szkoda mi czarnucha... musiał tam pójść? Rysiek z kolei jest głupi, bo wczoraj podczas wygłupów z idiotą, został zadrapany w oko przez owego delikwenta i mu oko zaczerwieniło się - dzisiaj go nie otwiera... a ten rudzielec teraz chodzi i szuka młodego... niczym matka. Sama siedzę jak na szpilkach i jestem ciekawa jak on tam, ale nie będę dzwonić - niech się nacieszą :). Instrukcja kota przeczytana i się nie wystraszyli - to znaczy, że ją zaakceptowali. Mówiłam im, że jak coś będzie nie tak to kota odbiorę... ;) Quote
Guest TyŚka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Hej ty$ :) hej ;) jak tam tworzenie galerii? Quote
marta1624 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nie no to super że mały ma dobry domek :) Ale spodziewam się że pusto w domu... Ale zawsze masz teraz miejsce na nowego tymczasa :D Quote
Recommended Posts