Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Picasa do takiej prostej obróbki super się nadaje i powinno się dać zgrać ją z Google+, ale nie sprawdzałam tego na sobie ;)

Tacy nauczyciele są najlepsi! Wyzywa się na nich w ciągu roku, ale potem to naprawdę przynosi rezultaty, kiedy zaczyna się rozumieć zagadnienia i ogarniać tematy :)

Guest TyŚka
Posted

cześć wszystkim ;)

Tak, ja nie narzekam na razie na nauczycielkę, ale pewnie będzie ogromną zmianą po nic-nie-robieniu na matmie. Będzie trzeba się wziąć za ten przedmiot. Miejmy nadzieję tylko, że ta sorka nie jest z tych, których jedynym celem jest, za przeproszeniem udupienie całej klasy ;).

Heh... i gówniarz dalej jest z nami. Okazuje się, że mam zbyt wybujałe wymagania - kto to słyszał kota karmić nie-whiskasami?! A niech karmią, tylko że kot ich zdąży zagazować :p

Guest TyŚka
Posted

Ryczę... nie wiem czy ze szczęścia, czy ze smutku. Idiota opuszcza nasz dom. Jutro. O 15. Idzie do mojej koleżanki - wierzę, że będzie miał dobrze. Miejmy tylko nadzieję, że koty go nie przyprowadzą z powrotem, bo będzie mieszkał na tym samym osiedlu. Jednak tak mnie zaskoczył ten obrót spraw, że patrzę na tego czuba, który własnie ukradł kanapkę i rozwlókł ją po całym moim pokoju... że smutno trochę. Moja babcia zasmuciła się, bracia i tato posmutnieli - tylko mama się cieszy. A ja? a ja zawsze się mocno zasmucam z powodu odejścia tymczasa. Tym gorzej, im jest dłużej... Zwłaszcza, że właśnie na forum miasta przeczytałam odpowiedź na moje ogłoszenie, że po co ma gdzieś iść, jak u nas ma  najlepiej? :p

Jutro młody jedzie... aż nie wierzę... ciekawe co na to koty powiedzą. Tak czy inaczej - taki jest los DT.

To co... zaczynamy konkurs pt "kiedy kolejny tymczas trafi do tyski?" :p

Guest TyŚka
Posted

To super :D czas jak najszybciej na nowego, by smutki zniknęły :D

Tylko psiego :p

Posted

Oby Was jednak nie chciała udupić, trzymam kciuki ;)

Strasznie się cieszę, że młody jedzie do siebie! Nareszcie :D

Tyśka, to czekasz do ferii, czy nowy tymczas jeszcze w tym miesiącu? :lol:

Guest TyŚka
Posted

Oby Was jednak nie chciała udupić, trzymam kciuki ;)

Strasznie się cieszę, że młody jedzie do siebie! Nareszcie :D

Tyśka, to czekasz do ferii, czy nowy tymczas jeszcze w tym miesiącu? :lol:

Ale kto udupić? :p

Dwa miesiące to kooopa czasu, biorąc go nie spodziewałam się, że będzie tyle czekał... Nigdy więcej tak nieprzemyślanych decyzji... i nigdy więcej kota na DT...

Pewnie w tym, ale się okaże :p Może Morus dostanie koleżankę na urodziny :p

To ja nie wiem czy gratulować czy współczuć... No ale super że ma domek! :)

Gratulować! 3 kocury to samobójstwo :p
Jeszcze oficjalnie nie ma. Wiecie o tym pierwsi, hehe. Jutro będzie można puścić kciuki.

Posted

Ostatnio rzadko na dogo bywam, więc nawet nie będę kłamać że nadrobiłam, ale tak pobierznie przejrzałam :P Gratulacje znalezienia domku :D No i foty pare stron wcześniej widziałam - śnieg pasuje do Morusa :P

Guest TyŚka
Posted

Ostatnio rzadko na dogo bywam, więc nawet nie będę kłamać że nadrobiłam, ale tak pobierznie przejrzałam :P Gratulacje znalezienia domku :D No i foty pare stron wcześniej widziałam - śnieg pasuje do Morusa :P

Cześć.
Co tak rzadko bywasz - nie mów, że się uczysz?! ;ppp

Dzieki. Sam się znalazł. W momencie, gdy babcia znalazła imię dla kota, a wszyscy się pogodzili, że mamy 3 koty...
Heh, też do takiego wniosku doszłam :)

Posted

Cześć.
Co tak rzadko bywasz - nie mów, że się uczysz?! ;ppp

Dzieki. Sam się znalazł. W momencie, gdy babcia znalazła imię dla kota, a wszyscy się pogodzili, że mamy 3 koty...
Heh, też do takiego wniosku doszłam :)

A nie wiem - tak jakoś po prostu :P Wcześniej bym powiedziała że może i się uczę, ale na ostatni prawie miesiąc wymówki nie mam, bo i szkoły brak xd

Guest TyŚka
Posted

A nie wiem - tak jakoś po prostu :P Wcześniej bym powiedziała że może i się uczę, ale na ostatni prawie miesiąc wymówki nie mam, bo i szkoły brak xd

Naprawdę? ja do książek nie zaglądam... w ogóle. Od września :p

Posted

Naprawdę? ja do książek nie zaglądam... w ogóle. Od września :P

Hahah i chyba właśnie znalazłaś odpowiedź :P Do książek (bynajmniej nie szkolnych) ostatnimi czasy zaglądam baardzo często :P Jak zwykle w wakacje czytałam i o ile zawsze po rozpoczęciu roku szkolnego nie czytałam prawie nic, to w tym roku cały czas coś czytam - ot, nie przeszło mi po wakacjach :P A no i Kasia wciągnęła mnie w kolejny serial... xd

Guest TyŚka
Posted

Heheh... fakt, szybko Buńka nadrobiła jak wszystko :D Chyba, że doszła tylko do fotek ;p

Baton, to dobrze robisz, że czytasz książki nie te, co trzeba. Mój brat też wkręcił mnie w chory serial,który liczy X-dziesiąt lat ;pp

Marta, dzięki. Co ciekawe, dzisiaj jeszcze 2rodzinki były zainteresowane kotem. Wysłałam do wszystkich instrukcję obsługi idioty i ciekawe, która ostatecznie się zdecyduje.

rashelek, aaa widzisz, bo ja taka zakręcona, że nagle nie wiem na jakie posty odpowiadam ;D

A co do psów - bo psy w ogóle sa chętniej brane. Kotów jest nadmiar i rozmnażają się jak króliki. Poza tym koty u mnie zazwyczaj zostawały, tak naprawdę tylko może 3 czy 4 wyadoptowałam ;p

Posted

Zawsze tak jest, że jak już dom jest to się znajduje multum chętnych :P A tyle czasu cisza była. Ale najważniejsze, że młody ma już swoje miejsce i ciepły kaloryfer :loveu :

Mam takie wrażenie, że dla ludzi w większości adopcja kota to jakaś abstrakcja ;) Bo, własnie przez to, że się tak rozmnażają, to zawsze jakaś sąsiadka czy pociotka ma akurat małe i można wziąć. U nas zawsze tym sposobem się koty w domu pojawiały, ewentualnie same przyłaziły, z adopcji czy nawet schronu - nigdy.

Guest TyŚka
Posted

Moja babcia przed chwilą:

- szkoda mi czarnucha... musiał tam pójść?

Rysiek z kolei jest głupi, bo wczoraj podczas wygłupów z idiotą, został zadrapany w oko przez owego delikwenta i mu oko zaczerwieniło się - dzisiaj go nie otwiera... a ten rudzielec teraz chodzi i szuka młodego... niczym matka. Sama siedzę jak na szpilkach i jestem ciekawa jak on tam, ale nie będę dzwonić - niech się nacieszą :).

Instrukcja kota przeczytana i się nie wystraszyli - to znaczy, że ją zaakceptowali. Mówiłam im, że jak coś będzie nie tak to kota odbiorę... ;)