Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieczorem też mu dałam jedna... Zaczęłam się pakować do pidżamy i jak zwykle rzucałam ciuchy na fotel, jak tylko za blisko podeszłam to szczek, że przesadziłam ze zbliżaniem się :) Dzień dobry wszystkim!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zadomowił się na dobre i zaczyna rządzić. Babcię ma po swojej stronie, więc Monę ustawia :evil_lol:
Pobiłaś mnie Mona o godzinę, już nie jestem pierwszym rannym ptaszkiem :evil_lol:

Posted

Wczoraj -500stopni, o 21 na dwór z Iwoną i z Inez... Żwirek rób kupe rób bo zamarzniemy! Jak już w końcu kucnął... Zrobi? Robi! Nie robi! Idzie coś tam... Guzik, nie idzie. Nie ruszaj się bo się speszy! Inez stój! Idzie! Ooo bedzie kupa? JEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!! ŁAAAAAAAAAAAAAAA!!! I jak te dwa downy po całym jarze radość, bo pies się odkupalił i do domu! :)

Posted

Żwirek Bandyto jeden :diabloti::diabloti: na spacerkach z Inezką Żwirek zamiast za Olą poszedł ze mną :cool1::cool1: heheheh ma dwie panie :cool3::cool3:

Posted

Zapraszam na psi bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222507-BAZAREK-DLA-MURZYNKA-Wszystko-dla-Psa-i-o-Psie-do-15-go-lutego-godz.-20-00#post18571333"]http://www.dogomania.pl/threads/2225...0#post18571333[/URL] na dług Murzynka.

Posted

Żwirek dobrze poluje na .... :cool3::evil_lol: wszystkie najsmaczniejsze kąski pod śmietnikiem .... i na muchy w locie.
I na to co spadnie ze stołu ... i oczywiście na kurze łapki od darczyńców :eviltong:. Z rybkami też da radę !!!!
Żwirek jest po prostu cudowny :loveu::loveu:.

Posted

Wy tu czorta tak chwalicie, a skubany leje w chałupie paskuda jedna... Nie robi tego złośliwie, ale mało wytrzymuje. Poradzimy sobie jakoś ;) Mamy nowego kolege, Kicusia, królika. Shanti wie z kad on jest :) Pan po raz drugi się odezwał i do niedzieli zostaje. Dwa kumple ze Żwirkiem... Skikają po dywanie jak im odbije :) I jak Kicuś je, to Żwirek nad nim slęczy a jak Żwirek je, to kicuś POD NIM ślęczy :) Jest ok :)

Posted

to obstawa babci nie wolno ruszać ale i babci już nerwa robi żwiras :lol::lol: bo leje jej na dywan i patrzy na nią tymi swoimi groszkami ja tu tylko stoje :eviltong::eviltong: a o co chodzi? :lol::lol: