Martens Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ktoś już próbował? Ja mam psa uczulonego na wołowinę i zawsze był lament, jak drugi dostawał żwacze wołowe, a teraz problem się rozwiązał ;) Tylko pachną nieco inaczej, w moim subiektywnym odczuciu gorzej, trochę jak kurzy nawóz :evil_lol: ale psu się bardzo podobają. Quote
motylek1007 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 gdzie to dostalaś? i po ile? chętnie bym mojemu dala na probe :) Quote
Martens Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Na free-dog.pl ;) [url]http://free-dog.pl/PRZYSMAKI-k19-0--default.html[/url] 29 zł za 200 g, do tego są różne smakołyki z rybiej skóry, też super dla alergika. Quote
motylek1007 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 dzieki, te rybne smakołyki stosujemy :) Quote
Patsi Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Żwacze jagnięce są też w zooplusie, kupiłam kiedyś, bo nie było wołowych ale pies nie był zachwycony. Psy znajomych zjadły je ze smakiem, więc może to kwestia królewskiego podniebienia ;) Teraz pies je surowe wołowe żwacze i to jest prawdziwy hit ;) Quote
Recommended Posts