Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde, te zdjęcia telefonem zrobione, a są lepsze od aparatowych. :eviltong:
Ja dzisiaj jeszcze kolo z matmy a potem wolne, jutro do schroniska skoczę. :loveu:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niby masz rację :) 2*C i słoneczko i też mamy raj :loveu: :lol:

Podziwiam Cię :P Ja chora nie mam siły jeszcze ogarnąć psa i wyjść z nim na spacer :P (czyt. dać mu na spacerze jakieś zajęcie)

Posted

[quote name='phase']Kurde, te zdjęcia telefonem zrobione, a są lepsze od aparatowych. :eviltong:
Ja dzisiaj jeszcze kolo z matmy a potem wolne, jutro do schroniska skoczę. :loveu:[/QUOTE]

Wymieniłam telefon i to dlatego :lol: Na pewno nie są lepsze niż z aparatu (zwłaszcza mojego Samsunga, bo Canonek jest dobry jak warunki są w 110% idealne :P).
U mnie już zapowiadają sesyjne egzaminy, w styczniu będę umierać :( Czekam na relację :D

[quote name='Ty$ka']No niby masz rację :) 2*C i słoneczko i też mamy raj :loveu: :lol:

Podziwiam Cię :P Ja chora nie mam siły jeszcze ogarnąć psa i wyjść z nim na spacer :P (czyt. dać mu na spacerze jakieś zajęcie)[/QUOTE]

Mnie to się marzy, żeby było tak z 15*, słoneczko, i widno tak do 20 :loveu: Idealne warunki do spacerowania z psem :)
Ja jak jestem chora i położę się do łóżka to jest pewne, że już nie wstanę. Po prostu muszę funkcjonować jak gdyby "nigdy nic" i wtedy jakoś to znoszę :) Aktualnie walczę już tylko z katarem, kaszel trzymał mnie 2 dni, bół gardła 3 dni a łamało mnie tylko wczoraj :lol:

Jutro mieliśmy jechać, ale A. truje, że w tygodniu to blebleble. Ale obiecał mi niedzielę, jeśli tylko pogoda nam planów nie zrujnuje :loveu:

Mam dla was filmik z dzisiejszego poranka - Mika i balonowy boomer :lol: Radzę sobie wyciszyć, bo oczywiście gadam jak potrzepana :P Ale wierzcie mi, że ja do niej nawijam cały czas, a teraz jestem chora i tak dziwnie brzmię. Po prostu nie śmiać mi się :diabloti:
[video=youtube;bNFKgQy8lL4]http://www.youtube.com/watch?v=bNFKgQy8lL4&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='Ty$ka']Mam nadzieję, że jednak wypad się odbędzie :D

Filmiku jak zwykle nie widzę :([/QUOTE]

Jeśli tylko pogoda dopisze :loveu:
Hmm mnie się wyświetla. A [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bNFKgQy8lL4[/url] Ci działa?

Posted

[quote name='Ty$ka']Świetne :lol:

Twój śmiech jest zaraźliwy :P :D[/QUOTE]

Ja tam swojego śmiechu nie lubię. Głosu też nie. Ogólnie dźwięki, które z siebie wydaję mi nie odpowiadają, u kogoś zapewne doprowadzałyby mnie do szału :evil_lol:

Posted

Ona jest genialna!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Ja już mam terminy egzaminów, ale jeszcze tak często się o tym nie mówi, bo najpierw trzeba wszystko pozaliczać. :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Spokojnie, ja też nie lubię swojego śmiechu :D A bardzo często jak coś mówię to aż się wzdrygam na dźwięk swego głosu :D[/QUOTE]

U mnie może aż tak źle to nie jest, ale sama siebie słuchać nie lubię ;)

[quote name='Angi']dobry wieczór :)[/QUOTE]

Dzień dobry :D

[quote name='phase']Ona jest genialna!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Ja już mam terminy egzaminów, ale jeszcze tak często się o tym nie mówi, bo najpierw trzeba wszystko pozaliczać. :lol:[/QUOTE]

Kłóciłabym się :diabloti:
A u nas właśnie podają już terminy i trochę mi się robi nieprzyjemnie :( Dopiero teraz czuję się studentem :evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']
Kłóciłabym się :diabloti:
A u nas właśnie podają już terminy i trochę mi się robi nieprzyjemnie :( Dopiero teraz czuję się studentem :evil_lol:[/QUOTE]
Jest, jest! :mad::evil_lol:
Hahahahah, szczerze to ja nie wiem czy mi się uda, gleboznawstwo dla mnie to paranoja przez duże, ogromne P! Ale trudno jak coś to za rok. :lol:

Posted

[quote name='phase']Jest, jest! :mad::evil_lol:
Hahahahah, szczerze to ja nie wiem czy mi się uda, gleboznawstwo dla mnie to paranoja przez duże, ogromne P! Ale trudno jak coś to za rok. :lol:[/QUOTE]

No niech Ci będzie :P
Też mam taki dylemat, zwłaszcza z matą i zarządzaniem :hmmmm: Jak coś to będziemy razem kiblować :lol:

Zapomniałam dodać, że nigdzie nie pojechaliśmy :( Zimno, śnieg sypie i wiatr straszliwy, więc niestety... Cały tydzień było super, oczywiście dziś się musiała pogoda spieprzyć :shake:

Posted

[quote name='rashelek']No niech Ci będzie :P
Też mam taki dylemat, zwłaszcza z matą i zarządzaniem :hmmmm: Jak coś to będziemy razem kiblować :lol:

Zapomniałam dodać, że nigdzie nie pojechaliśmy :( Zimno, śnieg sypie i wiatr straszliwy, więc niestety... Cały tydzień było super, oczywiście dziś się musiała pogoda spieprzyć :shake:[/QUOTE]
Hah , no chociaż żebym taka sama nie była. :lol: Ale z drugiej strony miałabym czas by popracować, zarobić kaskę a potem na spokojnie znowu zacząć, bo na pewno, ale na pewno nie zrezygnuję z nauki. Chociaż jeszcze niby mam miesiąc to postaram się.
U mnie dziś -12!

Posted

[quote name='phase']Hah , no chociaż żebym taka sama nie była. :lol: Ale z drugiej strony miałabym czas by popracować, zarobić kaskę a potem na spokojnie znowu zacząć, bo na pewno, ale na pewno nie zrezygnuję z nauki. Chociaż jeszcze niby mam miesiąc to postaram się.
U mnie dziś -12![/QUOTE]

Ah żeby to było takie proste znaleźć pracę i potem wrócić na studia (np. zaocznie), to nawet bym się nie zastanawiała. Ale niestety nie jest tak różowo...

[quote name='Ptysiak'][IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-V9h91UkGxXI/UNb42Y9BBzI/AAAAAAAAGys/rE_dUw1A338/s628/IMG_0054.JPG[/IMG][/QUOTE]

Wróciliście!!! :D Nareszcie :D

[quote name='Ty$ka']Ej, Mikowate - oddajcie nam śnieg :([/QUOTE]

Rozumiem, że już zabrałaś całe te 5cm co ostatnio spadło? :lol:

[quote name='Besti']U mnie też śnieg:evil_lol:

Mikowate Spokojnych i Radosnych Świąt życzy Agata z Bestą:x-mas:[/QUOTE]

U nas śniegu brak, za to plucha i bagno...
Nawzajem :D

[quote name='phase']Ja też mam śnieżyk. :loveu: Tylko że dzisiaj jest minus 10 a jutro ma być 0, nawet nie chce myśleć jaka będzie chlapa. :roll:[/QUOTE]

U nas cieplutko, tylko dzisiaj wieje strasznie. No i plucha jest koszmarna...

[quote name='Ty$ka']Witamy się świątecznie :loveu:
U Was też tak ciepło?[/QUOTE]

Witamy, witamy :D
Ciepło, tylko wieje :(

Podjęłam męską decyzję - pozbywam się części Mikowych rzeczy znów. W obrożach praktycznie nie chodzi, więc sprzedaję. Szelek przetestowałyśmy 3 rodzaje a pasują nam tylko guardy, także norwegi i szorki też idą pod młotek. Za to z tej kasy chcę jej zamówić w DS nowe guardy, mam nadzieję, że mi się uda :loveu: Myślałam o taśmie na samym dole:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-UPbxn4hvknw/TiDLU_6OipI/AAAAAAAAAGU/KoDnMCSqlhY/s800/25mm%20tribal.jpg[/IMG]
Co sądzicie? :D Chyba, że zaproponujecie coś innego? Szerokość 25mm i nie czerwone ani niebieskie :) [url]https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM[/url]
Święta święta, płyną leniwie i w sumie bez szału. Tylko jedzenia dużo :lol: Brat dostał od chrzestnego scrabble pod choinkę, to rodzinnie gramy praktycznie cały czas :D

Posted

Może i wzięłam, ale już się stopiło :lol:
U nas można normalnie pływać - tyle cm śniegu było, aż po kolana, a w ciągu jednej doby śnieg zniknął niemal całkowicie... I gorąco dla mnie :P 6*C. Piesek co by się nie zmoczyć, wciąż siedzi w budzie :D

O raaany, nie wierzę, że sprzedajesz :P A przecież tak się cieszyłaś z norwegów :)

Ta taśma na samym dole też mi pasuje na Mikę ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Może i wzięłam, ale już się stopiło :lol:
U nas można normalnie pływać - tyle cm śniegu było, aż po kolana, a w ciągu jednej doby śnieg zniknął niemal całkowicie... I gorąco dla mnie :P 6*C. Piesek co by się nie zmoczyć, wciąż siedzi w budzie :D

O raaany, nie wierzę, że sprzedajesz :P A przecież tak się cieszyłaś z norwegów :)

Ta taśma na samym dole też mi pasuje na Mikę ;)[/QUOTE]

U nas na szczęście było mało tego śniegu i już jest sucho :) Nienawidzę czegoś takiego, to jest najgorsze w wiośnie - ODWILŻ... Też bym siedziała na jego miejscu :lol:
Ludzie się tak nimi zachwycają, a mnie za serce nie złapały ;) Faktycznie super wygodnie się je zakłada, ale się przekręcają i mam wrażenie, że Mikrusowi źle się w nich chodzi.
Szukałam czegoś fajnego w fiolecie, ale nie widzę nic :(

U nas dziś cieplutko, wiatr się uspokoił i nawet słoneczko wyszło :loveu: Więc się rzuciliśmy i poszliśmy na meeeega długi spacer - w sumie obskoczyliśmy 3 osiedla :D 2h nam to zajęło, a mnie nogi wchodzą nie powiem gdzie :lol:

Posted

tez powinna coś sprzedac... szczegolnie ze mam kilka w ogole nie uzywanych obrozy i smyczy, np rogza..

i bierzcie fiolet, bierzcie ;]
a nie chcesz z serii twist? albo z jakas tasiemka??
bo szczerze powiem ze mnie osobiscie nie bardzo sie podobaja te tasmy co wczesniej pokazałas, bleee :eviltong: takie szare bure

a u nas jeszcze snieg leży.. ;/

Posted

[quote name='rashelek']U nas na szczęście było mało tego śniegu i już jest sucho :) Nienawidzę czegoś takiego, to jest najgorsze w wiośnie - ODWILŻ... Też bym siedziała na jego miejscu :lol:
Ludzie się tak nimi zachwycają, a mnie za serce nie złapały ;) Faktycznie super wygodnie się je zakłada, ale się przekręcają i mam wrażenie, że Mikrusowi źle się w nich chodzi.
Szukałam czegoś fajnego w fiolecie, ale nie widzę nic :(

U nas dziś cieplutko, wiatr się uspokoił i nawet słoneczko wyszło :loveu: Więc się rzuciliśmy i poszliśmy na meeeega długi spacer - w sumie obskoczyliśmy 3 osiedla :D 2h nam to zajęło, a mnie nogi wchodzą nie powiem gdzie :lol:[/QUOTE]

U nas śniegu dużo, więc jeszcze leży niestety. Nie lubię odwilżu, ale wiosnę jak najbardziej :loveu:
Wiesz... właśnie dlatego trochę hamowałam się z norwegami, bo słyszałam pojedyncze opinie, że są niewygodne. Więc chyba też poprzestanę na guardach :)
Jak coś mi wpadnie w oko to dam Ci znać :)
U na pochmurnie i mokro. Zazdroszczę Ci pogody, bo my nawet na spacer nie wyszliśmy - jest tak mokro, że można niemal pływać, a w lesie pewnie byśmy utknęli w błocie :D