ania90 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=201207102.jpg&res=landing i hops do gory ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) ........ wrrr, dubel Edited July 12, 2012 by Ty$ka Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ufff... to Ty zaspamowałaś... a ja myślałam, że ze mną coś nie teges :evil_lol: Och i ach, jak ślicznie Mice w nowej fryzurce :loveu: I jeszcze te czerwone szeleczki - no pełen wypas :loveu: Ty mniej pisz, a więcej pracuj :evil_lol: My chcemy filmiku ze sztuczkowania - teraz na słowo nawet sobie się nie wierzy, a co dopiero komuś :evil_lol::eviltong: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='ania90']http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=201207102.jpg&res=landing i hops do gory ;) Nie, ona tu drze japsko :lol: [quote name='Ty$ka']Ufff... to Ty zaspamowałaś... a ja myślałam, że ze mną coś nie teges :evil_lol: Och i ach, jak ślicznie Mice w nowej fryzurce :loveu: I jeszcze te czerwone szeleczki - no pełen wypas :loveu: Ty mniej pisz, a więcej pracuj :evil_lol: My chcemy filmiku ze sztuczkowania - teraz na słowo nawet sobie się nie wierzy, a co dopiero komuś :evil_lol::eviltong: No bo mi się nie chciało dodać i nie pojawiała strona, to nie moja wina :( Na kolejnych zdjęciach ją będzie lepiej widać :) A tych szelek strasznie nie lubię, nawet podjęlam proby ich sprzedaży, ale się nie udało. Niewygodnie się je wkłada i ciągle się przekręcają. Ale mają super intensywny kolor i nie szkoda ich np. do pływania. A teraz się bardzo dobrze sprawdziły, bo nie tykają szyi, więc nie było szansy żeby rozogniły tą ranę. Filmik kiedyś nagramy, obiecuję. Kiedyś kiedyś :diabloti: [quote name='Ty$ka']Najwidoczniej tak :multi: Nareszcie :D Wczoraj byłyśmy na kontroli, szyja już zarasta sierscią, Mice też ewidentnie przeszło, jest super :D Uczulenie na obrożę najpewniej, chociaż i tak muszę patrzeć czy ew. ze stawami coś się nie dzieję. Mikrus znowu schudł, waży trochę ponad 12kg. Chudzinka moja :loveu: Jeszcze w takiej krótszej sierści wygląda super atletycznie :D Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']No bo mi się nie chciało dodać i nie pojawiała strona, to nie moja wina :( Na kolejnych zdjęciach ją będzie lepiej widać :) A tych szelek strasznie nie lubię, nawet podjęlam proby ich sprzedaży, ale się nie udało. Niewygodnie się je wkłada i ciągle się przekręcają. Ale mają super intensywny kolor i nie szkoda ich np. do pływania. A teraz się bardzo dobrze sprawdziły, bo nie tykają szyi, więc nie było szansy żeby rozogniły tą ranę. Filmik kiedyś nagramy, obiecuję. Kiedyś kiedyś :diabloti: Wczoraj byłyśmy na kontroli, szyja już zarasta sierscią, Mice też ewidentnie przeszło, jest super :D Uczulenie na obrożę najpewniej, chociaż i tak muszę patrzeć czy ew. ze stawami coś się nie dzieję. Mikrus znowu schudł, waży trochę ponad 12kg. Chudzinka moja :loveu: Jeszcze w takiej krótszej sierści wygląda super atletycznie :D[/QUOTE] Dobra, dobra... Ty się nie tłumacz :D. Ja nie chciałam, żeby było Ci smutno, więc też Ci zaspamowałam :diabloti: Cieszysz się? (jasne, że się cieszysz, że też pytam :lol: ) Tak czy inaczej czerwień pasuje Mice - nie myślałaś o kupieniu jej jakiegoś akcesoria w tym kolorze? Albo w intensywnym różu? ^^ Filmiki nie kiedyś kiedyś, ale teraz :diabloti: Cieszymy się, że Mika już zdrów jak ryba :loveu: Tylko 12kilosów? A weź, spadaj - nie chcę tego słuchać :diabloti: Ty to tak specjalnie byśmy w kompleksy wpadli :( Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Ty$ka']Dobra, dobra... Ty się nie tłumacz :D. Ja nie chciałam, żeby było Ci smutno, więc też Ci zaspamowałam :diabloti: Cieszysz się? (jasne, że się cieszysz, że też pytam :lol: ) Tak czy inaczej czerwień pasuje Mice - nie myślałaś o kupieniu jej jakiegoś akcesoria w tym kolorze? Albo w intensywnym różu? ^^ Filmiki nie kiedyś kiedyś, ale teraz :diabloti: Cieszymy się, że Mika już zdrów jak ryba :loveu: Tylko 12kilosów? A weź, spadaj - nie chcę tego słuchać :diabloti: Ty to tak specjalnie byśmy w kompleksy wpadli :([/QUOTE] No ok, przyznam się - to nie spam, strony sobie nabijam :diabloti: Bardzo doceniam, że mi w tym pomagasz! :D Wcześniej miała same czerwone rzeczy, do tej pory zostały nam te szelki, smycz do nich i długa przepinana. Miałyśmy jeszcze maczkowy komplet, też z czerwienią ;) Dlatego zostawiam te szelki i nic czerwonego już nie kupuję. Intensywny róż to moje marzenie, ten ostry z DS jest świetny i super by na niej wyglądał :) Liczę, że przy jakiejś luźnej kasie uda mi się go zamówić :loveu: I może te pomarańczowe duszki, bo też są boskie. Kiedyś kiedyś, bo teraz to na spacer idziemy :diabloti: Też mnie to cieszy bardzo :loveu: Ona zazwyczaj waży ok. 13kg więc też jestem w szoku, ale nie jest jeszcze za chuda, także niech tak zostanie :) Kochana, żeby Cię w kompleksy wpędzić to musiałabym Ci powiedzieć, ile schudłam odkąd psa posiadam :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']No ok, przyznam się - to nie spam, strony sobie nabijam :diabloti: Bardzo doceniam, że mi w tym pomagasz! :D Wcześniej miała same czerwone rzeczy, do tej pory zostały nam te szelki, smycz do nich i długa przepinana. Miałyśmy jeszcze maczkowy komplet, też z czerwienią ;) Dlatego zostawiam te szelki i nic czerwonego już nie kupuję. Intensywny róż to moje marzenie, ten ostry z DS jest świetny i super by na niej wyglądał :) Liczę, że przy jakiejś luźnej kasie uda mi się go zamówić :loveu: I może te pomarańczowe duszki, bo też są boskie. Kiedyś kiedyś, bo teraz to na spacer idziemy :diabloti: Też mnie to cieszy bardzo :loveu: Ona zazwyczaj waży ok. 13kg więc też jestem w szoku, ale nie jest jeszcze za chuda, także niech tak zostanie :) Kochana, żeby Cię w kompleksy wpędzić to musiałabym Ci powiedzieć, ile schudłam odkąd psa posiadam :evil_lol:[/QUOTE] To się cieszę, że doceniasz. A jak żeby inaczej :diabloti: A... rozumiem. Kup róż, róż... wtedy nasze pieski będą wyglądać jak familia :loveu: My też zaraz zmykamy na spacer - ciekawe czy dzisiaj ZNOWU pogryzą nas gzy. Bo musisz wiedzieć, że one nas kochają - ilekroć wyjdę na dwór zaczynają nam towarzyszyć. A, to nie mów, błagam nie mów, bo Cię zjem żywcem :diabloti:. Tak czy inaczej wprowadziłaś kundliszona w kompleksy - będę musiała go odstresowywać. ;P Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ty$ka']To się cieszę, że doceniasz. A jak żeby inaczej :diabloti: A... rozumiem. Kup róż, róż... wtedy nasze pieski będą wyglądać jak familia :loveu: My też zaraz zmykamy na spacer - ciekawe czy dzisiaj ZNOWU pogryzą nas gzy. Bo musisz wiedzieć, że one nas kochają - ilekroć wyjdę na dwór zaczynają nam towarzyszyć. A, to nie mów, błagam nie mów, bo Cię zjem żywcem :diabloti:. Tak czy inaczej wprowadziłaś kundliszona w kompleksy - będę musiała go odstresowywać. ;P Wyślę Ci za to czekoladki. Akurat w biedronce promocja jest :diabloti: W ogóle Morus i Mika to jak nic jeden miot jest, także jeszcze muszą do siebie akcesoriami pasować :D A ten róż jest świetny, ma mega intensywny kolor. Ja przemarzłam, wieje strasznie a ja mądrze w bluzce na ramiączkach. Ale przynajmniej mnie gzy nie pogryzły (ja nadal nie mam pojęcia co to za picigówno was pożera :lol:) Toć milczę! Nie powinien mieć kompleksów, w końcu wiesz - Morus napakowany dres, Mika wychudzona solara. Piękna para :diabloti: Pies szorstkowłosy :loveu: Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']Wyślę Ci za to czekoladki. Akurat w biedronce promocja jest :diabloti: W ogóle Morus i Mika to jak nic jeden miot jest, także jeszcze muszą do siebie akcesoriami pasować :D A ten róż jest świetny, ma mega intensywny kolor. Ja przemarzłam, wieje strasznie a ja mądrze w bluzce na ramiączkach. Ale przynajmniej mnie gzy nie pogryzły (ja nadal nie mam pojęcia co to za picigówno was pożera :lol:) Toć milczę! Nie powinien mieć kompleksów, w końcu wiesz - Morus napakowany dres, Mika wychudzona solara. Piękna para :diabloti: A w podzięce za czekoladki wproszę się do Ciebie z psem, który przed chwilą w padlinie się tarzał :diabloti: Oczywiście, że rodzeństwo - ich rodzice są światowi, więc nic dziwnego, że szczeniaki wywiało po całej Polsce :eviltong: Żebyś chora nie była. Naprawdę nie wiesz co to gzy? Może Ci przesłać kilka? Się rozmnożą i zapoczątkujesz napad gzów w Częstochowie :razz: Wiesz, gzy lubią pić krew, ciężko jest je zabić, toteż możesz je głaskać godzinami bez obaw, że je przez przypadek zranisz. Lubią ludzi, psy, spokojnie idą z Wami na spacer. A jak gryzą to przy okazji zostawiają ślad: człowiek jest cały opuchnięty (doskonały sposób dla uczniów, by zostali w domu :diabloti:). Nic tylko brać i kochać :loveu: A gzy to taki cholerstwo: Napakowany? Gdzie? Chyba tylko mięśnie brzuszne :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg826/scaled.php?server=826&filename=201207108.jpg&res=landing - o Boszze... jaki szczypior. Ty ją głodzisz! :mad: http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=201207107.jpg&res=landing - widzisz, ucieka od Ciebie - nie kocha Cię :evil_lol: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ty$ka']A w podzięce za czekoladki wproszę się do Ciebie z psem, który przed chwilą w padlinie się tarzał :diabloti: Oczywiście, że rodzeństwo - ich rodzice są światowi, więc nic dziwnego, że szczeniaki wywiało po całej Polsce :eviltong: Żebyś chora nie była. Naprawdę nie wiesz co to gzy? Może Ci przesłać kilka? Się rozmnożą i zapoczątkujesz napad gzów w Częstochowie :razz: Wiesz, gzy lubią pić krew, ciężko jest je zabić, toteż możesz je głaskać godzinami bez obaw, że je przez przypadek zranisz. Lubią ludzi, psy, spokojnie idą z Wami na spacer. A jak gryzą to przy okazji zostawiają ślad: człowiek jest cały opuchnięty (doskonały sposób dla uczniów, by zostali w domu :diabloti:). Nic tylko brać i kochać :loveu: A gzy to taki cholerstwo: Napakowany? Gdzie? Chyba tylko mięśnie brzuszne :evil_lol: http://desmond.imageshack.us/Himg826/scaled.php?server=826&filename=201207108.jpg&res=landing - o Boszze... jaki szczypior. Ty ją głodzisz! :mad: http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=201207107.jpg&res=landing - widzisz, ucieka od Ciebie - nie kocha Cię :evil_lol: [FONT=Times New Roman]Ooo śmierdziuch :loveu: Mam iść szykować dla Morusa relaksującą kąpiel już czy za chwilę? :diabloti: No ba! :lol: A tak serio, to oni charakterami są bardzo do siebie podobni ;) Zasadnicza różnica to ta, że Morus woli się szkolić niż bawić a Mika wręcz przeciwnie. Wyglądowo to jak dwie krople wody przecież! To mówisz, że takie misiaczki-przytulaczki? Jak słodziutko :loveu: Aż Ci pozazdrościłam, u nas nie ma takich bajerów :( Ale mogę się wymienić na chrabąszcze jak Ci bardzo zależy :lol: KALORYFER, moja droga, kaloryfer! Trzeba widzieć plusy!!! Haha cicho, bo się wyda. A tak może się jeszcze ludzie łudzą, że pies je i mnie lubi :lol: Dupa jak szafa trzydrzwiowa [/FONT] Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek'][FONT=Times New Roman]Ooo śmierdziuch :loveu: Mam iść szykować dla Morusa relaksującą kąpiel już czy za chwilę? :diabloti: No ba! :lol: A tak serio, to oni charakterami są bardzo do siebie podobni ;) Zasadnicza różnica to ta, że Morus woli się szkolić niż bawić a Mika wręcz przeciwnie. Wyglądowo to jak dwie krople wody przecież! To mówisz, że takie misiaczki-przytulaczki? Jak słodziutko :loveu: Aż Ci pozazdrościłam, u nas nie ma takich bajerów :( Ale mogę się wymienić na chrabąszcze jak Ci bardzo zależy :lol: KALORYFER, moja droga, kaloryfer! Trzeba widzieć plusy!!! Haha cicho, bo się wyda. A tak może się jeszcze ludzie łudzą, że pies je i mnie lubi[/FONT] A możesz szykować już teraz, ale od razu zakup dla całego bloku zatyczki do uszu oraz naszykuj go na powódź :lol: Bo jak się kąpiemy to głośno i w całym domu :loveu: Cóż, mamy psie klony - może są one kosmitami? :lol: Chrabąszcze, a po co mi? chomików nie ma, to nie ma kto ich jeść. A nie, przepraszam - pominęłam Endusława :lol: Ten to jest smakosz wszystkiego :D O, to widzę duży plus... mój pies ma kaloryfer na czterech literach! Ha, nikt go nie przebije 8) Jakie tam cicho... psu źle się dzieje, ucieka i jest głodzone, a ja mam cicho siedzieć. :D Naiwna jesteś :D Ja muszę GŁOŚNO Ci pogratulować tego stanu rzeczy - sadyzm jest ważny ^^ http://desmond.imageshack.us/Himg194/scaled.php?server=194&filename=2012071010.jpg&res=landing jaka krejzolka :lol: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ty$ka']A możesz szykować już teraz, ale od razu zakup dla całego bloku zatyczki do uszu oraz naszykuj go na powódź :lol: Bo jak się kąpiemy to głośno i w całym domu :loveu: Cóż, mamy psie klony - może są one kosmitami? :lol: Chrabąszcze, a po co mi? chomików nie ma, to nie ma kto ich jeść. A nie, przepraszam - pominęłam Endusława :lol: Ten to jest smakosz wszystkiego :D O, to widzę duży plus... mój pies ma kaloryfer na czterech literach! Ha, nikt go nie przebije 8) Jakie tam cicho... psu źle się dzieje, ucieka i jest głodzone, a ja mam cicho siedzieć. :D Naiwna jesteś :D Ja muszę GŁOŚNO Ci pogratulować tego stanu rzeczy - sadyzm jest ważny ^^ http://desmond.imageshack.us/Himg194/scaled.php?server=194&filename=2012071010.jpg&res=landing jaka krejzolka :lol: Spoko, mamy podobny system kąpieli więc już wszyscy przyzwyczajeni są. Zwłaszcza jak jeszcze miałam fazy na czystość i kąpałam psa co miesiąc. Na szczęście już mi przeszło :lol: A kto je tam wie w sumie? U nas chrabole żrą jaskółki, ewentualnie Mika, ale chyba ją jednak troche przerażają :lol: Widzę, że Enduś ma wyszukane gusta! :D No widzisz, paker jak się patrzy. Zazdroszczę! Ale wiesz, ludzie potem trują, że piesek biedny i źle ma, TOZ nasyłają i wogle wogle... Także ja jestem incognito :evil_lol: Krejzolka? Ona tu się tylko na piłkę rzuca! Ciekawiej wygląda, jak poluje na jaszczurki albo tarza się w patykach! Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']Spoko, mamy podobny system kąpieli więc już wszyscy przyzwyczajeni są. Zwłaszcza jak jeszcze miałam fazy na czystość i kąpałam psa co miesiąc. Na szczęście już mi przeszło :lol: A kto je tam wie w sumie? U nas chrabole żrą jaskółki, ewentualnie Mika, ale chyba ją jednak troche przerażają :lol: Widzę, że Enduś ma wyszukane gusta! :D No widzisz, paker jak się patrzy. Zazdroszczę! Ale wiesz, ludzie potem trują, że piesek biedny i źle ma, TOZ nasyłają i wogle wogle... Także ja jestem incognito :evil_lol: Krejzolka? Ona tu się tylko na piłkę rzuca! Ciekawiej wygląda, jak poluje na jaszczurki albo tarza się w patykach![/QUOTE] Bozze... kąpać co miesiąc? My raz na 1,5r... :D Jakieś duże muszą być te chrabąszcze skoro jedzą jaskółki :lol: A Enduś to wiadomo - francuski piesek, byle czego nie zje :D My w ogóle jesteśmy super :loveu: Psy maltretujemy, a to takie fajne =) Tarza się w patykach? Czy ona nie zwariowała :lol: Quote
Patik Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg826/scaled.php?server=826&filename=201207108.jpg&res=landing loczki :loveu: Dawno mnie nie było ,ale i tak znowu muszę powiedzieć ,ze kocham ja po prostu :loveu: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ty$ka']Bozze... kąpać co miesiąc? My raz na 1,5r... :D Jakieś duże muszą być te chrabąszcze skoro jedzą jaskółki :lol: A Enduś to wiadomo - francuski piesek, byle czego nie zje :D My w ogóle jesteśmy super :loveu: Psy maltretujemy, a to takie fajne =) Tarza się w patykach? Czy ona nie zwariowała :lol: Nie no już przestałam, ostatnio ją kąpe w ostateczności - jak się wytarza, po strzyżeniu i jak zaczyna szarzeć. Czyli i tak jakoś co 3 miechy :lol: Ale się czepiasz! Jaskółki jedzą chrabole, mendziochu! :lmaa: W czym się jeszcze Enduś tak lubuje? :D Mojego psa dziś w ramach tortur zaatakowała ścieżka, więc wiesz. Wyższa szkoła jazdy :evil_lol: W patykach, butelkach, piłkach, sznurze, trawie, błocie, kupie, trupie, dywanie. Różnie, zależy na co ją najdzie ochota :D Ostatnio tarzała się w swojej skarpetce (jak była mniejsza to mi podkradała skarpetki a potem je gryzła i szarpała, więc dostała własną parę :)) i waliła głową o podłogę. Takie wyszukane zabawy :lol: Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']Nie no już przestałam, ostatnio ją kąpe w ostateczności - jak się wytarza, po strzyżeniu i jak zaczyna szarzeć. Czyli i tak jakoś co 3 miechy :lol: Ale się czepiasz! Jaskółki jedzą chrabole, mendziochu! :lmaa: W czym się jeszcze Enduś tak lubuje? :D Mojego psa dziś w ramach tortur zaatakowała ścieżka, więc wiesz. Wyższa szkoła jazdy :evil_lol: W patykach, butelkach, piłkach, sznurze, trawie, błocie, kupie, trupie, dywanie. Różnie, zależy na co ją najdzie ochota :D Ostatnio tarzała się w swojej skarpetce (jak była mniejsza to mi podkradała skarpetki a potem je gryzła i szarpała, więc dostała własną parę :)) i waliła głową o podłogę. Takie wyszukane zabawy :lol:[/QUOTE] Co 3msc... u nas by to nie przeszło ;) Oj tam, wolę swoją wersję :lol: W czym? W warzywach, kawie, herbacie, coli, owocach... oczywiście wszystko wyjada z talerza/wypija ze szklanki. ;) Walenie głową to nie zabawa... Mika w ten sposób chce Ci pokazać, że ją załamujesz :diabloti: Pff, że też nie znasz jej mowy ciała :diabloti: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Patik']http://desmond.imageshack.us/Himg826/scaled.php?server=826&filename=201207108.jpg&res=landing loczki :loveu: Dawno mnie nie było ,ale i tak znowu muszę powiedzieć ,ze kocham ja po prostu :loveu: Hehe trzeba częściej wpadać, wtedy miłości jakoś ubywa :D [quote name='Ty$ka']Co 3msc... u nas by to nie przeszło ;) Oj tam, wolę swoją wersję :lol: W czym? W warzywach, kawie, herbacie, coli, owocach... oczywiście wszystko wyjada z talerza/wypija ze szklanki. ;) Walenie głową to nie zabawa... Mika w ten sposób chce Ci pokazać, że ją załamujesz :diabloti: Pff, że też nie znasz jej mowy ciała :diabloti: Wiesz, jak by była ciemna i nie szarzała to pewnie też kąpałabym ją rzadziej ;) Ale jednak minimum wyglądu musi zachować, to, że jest dręczona nie oznacza, że musi to być po niej widać :diabloti: A no widzisz, to faktycznie smakosz! Ale Ty sobie grabisz :mad: Przynajmniej nie próbuje mnie utopić :eviltong: Ok, zabieram swojego psa obronnego i idziemy na siku. Za trochę wracamy, nie cieszcie się :diabloti: Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='rashelek']Wiesz, jak by była ciemna i nie szarzała to pewnie też kąpałabym ją rzadziej ;) Ale jednak minimum wyglądu musi zachować, to, że jest dręczona nie oznacza, że musi to być po niej widać :diabloti: A no widzisz, to faktycznie smakosz! Ale Ty sobie grabisz :mad: Przynajmniej nie próbuje mnie utopić :eviltong: Ok, zabieram swojego psa obronnego i idziemy na siku. Za trochę wracamy, nie cieszcie się :diabloti: I gdyby wpadała w panikę na widok wody ;). Ja? Sobie grabię? Przecież grzeczna jestem 8). Przepraszam, nie mogę sie powstrzymać :D od zadania pytania: to aż tak? Że aby pójść siku, musisz brać psa obronnego? :diabloti: :lol: Ło matulu, w takim razie macie straszną okolicę :diabloti: Dobra, dobra... już nie będę sobie żartować :( http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=2012071020.jpg&res=landing - aż by Mika się usmiała :lol: http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=2012071021.jpg&res=landing co to za pies? ;] Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ty$ka']I gdyby wpadała w panikę na widok wody ;). Ja? Sobie grabię? Przecież grzeczna jestem 8). Przepraszam, nie mogę sie powstrzymać :D od zadania pytania: to aż tak? Że aby pójść siku, musisz brać psa obronnego? :diabloti: :lol: Ło matulu, w takim razie macie straszną okolicę :diabloti: http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=2012071020.jpg&res=landing - aż by Mika się usmiała :lol: http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=2012071021.jpg&res=landing co to za pies? ;] Może w panikę nie wpada, ale kąpiele nie są jej pasją raczej ;) Tyaaa, aniołek z różkami po prostu. Ktoś mnie musi przed jeżami bronić przecież, co ty jesteś niepoważna?! Sama sobie nie poradzę... :shake: Z tego co kojarzę to sznaucer Mezo. Nie pobiegali, bo Mika miała piłkę i nic poza nią się nie liczyło. Biedne dziecko nie mogło zrobić zdjęcia, także musicie sobie zlepić 2 w 1 :lol: Tak, tak, to są nasze "nóżki" - łapki na stopy :) Na tym widać Miki dziurę w szyi... Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
Ptysiak Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=2012071024.jpg&res=landing ale ma duży jęzorek :loveu: Quote
rashelek Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='Ptysiak']http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=2012071024.jpg&res=landing ale ma duży jęzorek :loveu: Kawał mięcha :D Dobranocki :loveu: Edited July 18, 2012 by rashelek Quote
cockermaister Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=2012071024.jpg&res=landing śliczna :loveu::loveu: bardzo jej ta fryzura pasuje :loveu::loveu: i na czym stanęło, czy karmisz Mike ?? Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=2012071023.jpg&res=landing - widzę, że podążacie za trendami :lol: http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=201207125.jpg&res=landing - co tam jest do licha? http://desmond.imageshack.us/Himg407/scaled.php?server=407&filename=201207126.jpg&res=landing - o Boszz... wolisz nie wiedzieć :lol: Quote
Recommended Posts